cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 2007

clock-img

20.06.2007, 23:41

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Evo, Freycha, bom solidarna s teboj in bom sedaj ratala zrela hruškica, po boš ti tudi lahko svojega malo pocartala.... al bo on tebeuser posted image

sem ravno hotela napisati, da sem pa sedaj že tako zrela hruškica, da bom dol padla, ko bo prvi vetriček zapihal in glej ga zlomka...... zapihal je.....

En drugega bova malo, potem si bova dala lubčka za lahko noč, se obrnila vsak na svojo stran in zaspalauser posted image

lahko noč babike!user posted image

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

zato, ker imava navado, da greva skupaj spati in če se le da, se tega tudi drživa. Do sedaj se je trikrat zgodilo, da je eden od naju šel spat v dobrem letu, odkar živiva skupaj user posted image

Kako je pa to lepo!user posted image user posted image user posted image  

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Jao freycha, kaj si mi zagodla zdaj, bos se rumbo zraven potegnilauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

20.06.2007, 23:42

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Kapica , kako si naštimaš to od tickerfactory, da ti odšteva dneve do rojstva,ko z miško oplaziš voje ime?' 

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

20.06.2007, 23:43

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Nočko Freycha, Rumba....

clock-img

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

sej se je men skoz zdel, da sem jaz rumbi všeč, zato je tudi tak ljubosumno prej napisala, da imam jaz oči samo zate user posted image user posted image user posted image  

Rumba, ti se nama kar pridruži. Moj je že tako "grogi", da tudi opazil ne bi user posted image

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Ja, lahko noč vsem! Si grem zmočit dve plenici in oviti te vroče noge. Upam, da bo šlo zaspati.
Se beremo jutri!
user posted image user posted image

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Nocka Freycha.
Rumba ponavlja za tabo ker ti hoce v rit leztuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

20.06.2007, 23:44

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

nočko vsem!!user posted image

over and out...........

clock-img

20.06.2007, 23:44

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Rumba nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

20.06.2007, 23:45

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

sej se je men skoz zdel, da sem jaz rumbi všeč, zato je tudi tak ljubosumno prej napisala, da imam jaz oči samo zate user posted image user posted image user posted image  

Rumba, ti se nama kar pridruži. Moj je že tako "grogi", da tudi opazil ne bi user posted image

Sam še Red bul spijem, da mi da KIIIILA, pa priletim, a prov?user posted image

clock-img

20.06.2007, 23:45

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ajvy, pejd na te strani, npr. Ticerfactory, al pa Snuglepie, al kaj takega. Tam gres na Tickers in zberes katerega zelis...

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

20.06.2007, 23:46

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Sam še Red bul spijem, da mi da KIIIILA, pa priletim, a prov?

Jaz se ti ze cel vecer ponujam, ti pa nic, potem pa fgreycha sam mal pomezikne, pa ze letis. Ajajajaaa, kam gre ta svetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Rumba, zakaj me nimas radauser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

20.06.2007, 23:48

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Kapica, pa jaz imam VELIKO srce. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej grem pa res v mižale.

clock-img

20.06.2007, 23:48

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ajvy,a  si poskusla a je slo, al opisem natancneje?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

20.06.2007, 23:49

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Vau, pa saj je ze dvanajst ura... A smo res dve uri cvekale?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

20.06.2007, 23:53

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Sem si naredila, samo ne vem kako to pol nabijem sem na ringaraja ?

clock-img

20.06.2007, 23:56

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Prekopiras tisto geslo, kjer pise spredaj HTML in to kopiras v moj profil´tu na RR.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

20.06.2007, 23:57

clock-img

Kristina_1

pencil-img

517

Freycha mogoč bi blo bolš da kaka prevzame, ker če greš v Avstrijo bo drag telefon, boš plačala tud za prejete SMS-e. Pa še Kapici jih boš pošiljala. Naj raje da kapica cifro vsem zainteresiranim, pa če rodimo po 29., pa dokler ne prideš nazaj in rečeš da si o.k. sporočamo Kapic iuser posted image .

Freycha  a bo ko prideuser posted image tud še s tabo vstajal in hodu spat , pomoje pa tud ja user posted image .

clock-img

20.06.2007, 23:57

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ne geslo, ampak kodo kopiras. Tu v moj profil pa das po Dodaten opis in potrdis.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

20.06.2007, 23:58

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Freycha mogoč bi blo bolš da kaka prevzame, ker če greš v Avstrijo bo drag telefon, boš plačala tud za prejete SMS-e. Pa še Kapici jih boš pošiljala. Naj raje da kapica cifro vsem zainteresiranim, pa če rodimo po 29., pa dokler ne prideš nazaj in rečeš da si o.k. sporočamo Kapic

Ja, to je res, da si bo s tem stroske naredila.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

21.06.2007, 00:02

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

JJeee, pa mi je ratalo... hvala za pomoč.... user posted image user posted image

clock-img

21.06.2007, 00:04

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Zdej pa grem, še nekaj moram postoriti... napisati dnevnik.. ampak un ta staromoden... bodite pridne, čimmanj švicanja.... in čimmanj vstajanja za na wc....

clock-img

21.06.2007, 00:04

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ooo, vidis, lepo izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image .

grem jaz tud pocasi ajat, zelim vsem lahko nocko.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

21.06.2007, 07:40

clock-img

Anonimen

ste spet načvekale, nemogoče vam je sledituser posted image jst sem pa že marmelado skuala, višnjevouser posted image to je vse za danesuser posted image

sem malo gledla prej, dans je sonce se v rakca premaknlo, babnce pohitite, tale vikend se splača rodit,  samo ne pred soboto ko je luna v tehtniciuser posted image nasledn vikend je pa polna luna, ampak v kozoroguuser posted image bljak, tega pa ne prvoščim svojmu otročkuuser posted image freychina dita jo bo mensezdi še glih odneslauser posted image če bo res 29., bo luna v strelcu, kar je fino - bom že vedla, ker mam jst touser posted image user posted image user posted image
dost astrobluza.....sam tko za info malouser posted image

krem si kavico skuhat pa na wc pa pod tušuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem