cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 2007

clock-img

27.06.2007, 22:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Dobila sem sms od JELENCHE: imamo Filipa z 3750 g in 53 cm. Pozdravi punce! jaz sem dobro, zmatrana in z nekaj šivi a ni hudega!

Čestitkeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2007, 22:59

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

KO SMO RAVNO PRI SPREMEMBAH. JAZ TO DELAM SAMO ŠE DO NEDELJE DOPOLDAN, POTEM ME PA NI EN TEDEN ALI MALO VEČ. KATERA PREVZAME SEZNAM, DA GA OBJAVLJA, POPRAVLJA IN SKRBI ZANJ?

clock-img

27.06.2007, 23:02

clock-img

rumba

pencil-img

3745

pupi, mv se meri z vaginalnim UZ, ampak mislim da po 34 ali celi 32 tednu to ni več relevantno, ker je to zadnji čas, ko lahko ukrepajo z injekcijo za razvoj pljučk. Kasneje pa ga G le pretipa in tako ugotovi, ali se je zmehčal in ugotavlja ali si že odprta.

clock-img

27.06.2007, 23:03

clock-img

ikonca

pencil-img

234

JELENCHE čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vam pa želim lahko noč!

clock-img

27.06.2007, 23:04

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Freycha, jaz sem sicer zelo nezanesljiva, ker me kadarkoli lahko odnese v Rim, a če se nobena druga ne javi, lahko seznam urejam jaz.user posted image

clock-img

27.06.2007, 23:05

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

nočko ikonca!user posted image

joj, meni se pa nekaj je in sem poštudirala, da imam še neko skutino torto v hladilniku in jo bom napaaadddlllaaaaa. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2007, 23:05

clock-img

rumba

pencil-img

3745

ikonca, lahko noč!user posted image

clock-img

27.06.2007, 23:06

clock-img

Anonimen

Joooj... Freycha, ti si pa mene ravno spomnila, da sem danes kupila sladoled.. Iiiii, si že letim ponj user posted image user posted image

clock-img

27.06.2007, 23:06

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Freycha, dobro da si me spomnila, da je dobro tudi kaj pojesti.user posted image user posted image user posted image  Jaz bom pa napadla borovnice.Njam!user posted image  Pa dober tek!

clock-img

27.06.2007, 23:07

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

pa kdaj imaš ti šele rok.... ti si taprava. Ta en teden ali kak dan več boš pa že zdržala, ne?user posted image

Sej če bo sreča, boš objavila porode samo od Zveste, Majrim, Gorazdove in mene. Vse ostale bodo pa pač počakale malo user posted image user posted image user posted image , da pridem domov.....

clock-img

27.06.2007, 23:08

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Aha, se pravi je moja G moj MV samo otipavala, ker sem imela vaginalni UZ nazadnje v 11 tednu nosečnosti. Lažem pa na predzadnjem UZju ko sma na mojo vzpodbudo spet preverjale spol, ker pa je naša frklica tak elegantno medenično vstavljena, mi je pač G svetovala da naj raje ne kupujem roza čeprav se ji zdi da je res k žemljica user posted image

clock-img

27.06.2007, 23:10

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Rumba ti kar rihtaj to, če so druge za!! Samo da res ne boš pobegnila v P

clock-img

clock-img

solinar

pencil-img

76

nosečke...

prijetno in mirno spanje vam želim

Lahko noč

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

clock-img

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

pupi, če ni skrivnost, katero G imaš?

sicer pa ti s tipanjem samo preveri, če je MV odprt/zaprt, zmehčan in če je dober diagnostik ti lahko ugotovi, ali se krajša ali ne.... samo pri teh tednih je krajšanje čisto irelavantno, njih mogoče bolj sedaj zanima, če si že kaj odprta.....

clock-img

27.06.2007, 23:11

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: solinar

nosečke...

prijetno in mirno spanje vam želim

Lahko noč

Nočko Solinar!!user posted image

pa naspi se!user posted image

clock-img

27.06.2007, 23:12

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Ni skrivnost, ker je svetska G!! Kopše-Berčič!! Jaz če bi na to žensko čakala tri ure v čakalnici, bi jo še naslednjč spet in še naslednjič user posted image

clock-img

27.06.2007, 23:12

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Freycha, mene pošiljajo rodit že od 32 tedna, ampak jaz se ne dam!user posted image  Ma, ti boš po moje doma tam nekja do 6.7., pa bom poskusila še zdržati do takrat, ok?

clock-img

27.06.2007, 23:13

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Ikonca, solinar  LN

clock-img

27.06.2007, 23:14

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Solinar, lahko noč!

clock-img

27.06.2007, 23:15

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Freycha kaj je z vašo otroško sobico, kdaj bomo vidli dokončano!? Zdaj pa je verjetno čisto fertik, če še je samo 4dni, pa greš v RIM

clock-img

27.06.2007, 23:17

clock-img

Anonimen

Solinar, lepo spi user posted image

clock-img

27.06.2007, 23:17

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Ni skrivnost, ker je svetska G!! Kopše-Berčič!! Jaz če bi na to žensko čakala tri ure v čakalnici, bi jo še naslednjč spet in še naslednjič user posted image

aja, je ne poznam. Verjetno ti potem res samo gleda, če si že odprta ali ne... nič bat, če bo kaj takega, ti bo že povedala.

Ja meni za mojo G tudi ni težko čakati 3. ure v čakalnici, čeprav sem bila sedaj malo jezna, ker mi ni hotela dati napotnica za Cr. Ampak je uvidela napako in mi jo dala - to mi je pa najbolj pomembno, da zna spremeniti mnenje, če vidi, da se je nekje "zmotila" (pa čeprav tu ne gre za zmoto).

clock-img

27.06.2007, 23:20

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Grem pod tuš, pa še porihtati spodnji štukuser posted image user posted image user posted image ... mmmm to bo traaaaajaaaaalo. Lepo noč vam želim, pa se beremo jutri! user posted image

clock-img

27.06.2007, 23:23

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Freycha katero pa maš ti?

LN rumba!!

clock-img

27.06.2007, 23:24

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Freycha kaj je z vašo otroško sobico, kdaj bomo vidli dokončano!? Zdaj pa je verjetno čisto fertik, če še je samo 4dni, pa greš v RIM

ajaa sobica.... mah je že dokončno kičasta, kolikor mora biti, sedaj samo še čaka na fotkanje. Samo se mi je ta teden toliko dogajalo, da sem enostavno pozabila na vse....

bodo fotke jutri, če bo prava svetloba user posted image  sicer pa do nedelje zagotovo!

Rumba lahko noč in lepe sanje! Pa vso srečo pri frizurci. Ne se sekirat, če kje kaka dlaka ostane, glavno je, da si ne odbiješ ščegetavčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem