Evo, sem nazaj iz pregleda. Ctg tako kot prejsnji teden, kaze popadke, ki jih pa ne cutim. G je rekla, da sem ze 1-2 cm odprta, da se pa lahko se nazaj zapre? A je to mozno punce, nisem se slisala da bi se MV nazaj zapiral
. V glavnem ni nekega preplaha da bom sla kr rodit.
Mal mi ze gre na zivce moja G, ne vem, vedno vec pricakujem, kot se pa potem dejansko zgodi.
Rumba, super za fajno nocko, ampak si nas prestrasla ves, ob pol dvanajstih se nam komaj javis. Ti, ti, ti
.
Backo, groza, vem da je obup ce ne mores ponoci v redu spat. Potem pa mogoce vsaj cez dan nadoknadis. Kr pejd spat ko ti je, ne gledat na uro, mogoca bo kaj boljse
.
Ne vem katera je sprasevala za kovcek za v P. Ne kovcka nosit, jaz imam samo eno tako torbo, ki jo drugace uporabljam za kozmetiko na dopustu in te zadeve, sedaj sem pa vse potrebno za P not spravila.
Na akopunkturi dobim igle, ko lezim recimo na levi strani:dve v desno nogo, eno v levo, eno v roko med palcem in kazalcem( ta me fejst boli) in eno v glavo. Vec ne. Se pa vsakic menja stran. enkrat lezim na levi, enkrat na desni.
Corfu, mogoce pa gre zares
.