cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 2007

clock-img

04.07.2007, 20:44

clock-img

rumba

pencil-img

3745

ikonca, ravno zato se jaz pogosto smejim Pušenjakovim odgovorom. On že ve, ja....user posted image

clock-img

04.07.2007, 20:44

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Ikonca, samo so baje moški kar fejst G, sicer se pa po mojem pri vsakem spolu  najde kaka konigunda

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

04.07.2007, 20:45

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Rumba, men se tud zdi, da so mlajsi zdravniki nasploh boljsi. Se posebej pa, so bolj prijazni in niso navelicani ze svojega poklica in vsega kar zraven spada.
Ikonca, to je pa hecno, da si G vprasala za brcike. Odgovor je bil verjetno podoben tistemu v knjigiuser posted image . Ampak vsaj potrudil se je, a ne?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

04.07.2007, 20:47

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ajvy, G je gledala na nosecnost tako, ces, sedaj pa se ena zenska, ko bo vsak mesec prihajalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Jao, kako paše sladoled!!! Zakaj ga po porodu ne bi jedle??

clock-img

clock-img

Anonimen

Hejla..

Mene pa full zanima, od česa dojenčki dobijo zlatenico? Čudno vprašanje, vem ja, samo se skozi mantram, tako da moram vprašat user posted image

clock-img

04.07.2007, 20:48

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Rumba, to bi jaz tud rada vedela. Mogoce zato, ker bojo pupe na dijeti?user posted image

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

04.07.2007, 20:49

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Hejla..

Mene pa full zanima, od česa dojenčki dobijo zlatenico? Čudno vprašanje, vem ja, samo se skozi mantram, tako da moram vprašat user posted image

Če se ne motim, zaradi nezrelosi jeter.user posted image Zato je zelo pogosta pri prezgodaj rojenih.

clock-img

04.07.2007, 20:50

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Sladoleda da ne bi smele jest po porodu??? Jaz ne grem rodit! user posted image
Seveda ga bomo... samo kumar ne... pa fizola, pa graha, pa cokoladeuser posted image No vsaj ce mislimo kaj dojit ne...

soooonček je, soooonček

clock-img

04.07.2007, 20:51

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ajvy, G je gledala na nosecnost tako, ces, sedaj pa se ena zenska, ko bo vsak mesec prihajalauser posted image .

Če bi obstajal smeško, kjer bi doooolllllgggg jeziv ven štrlel, bi ti ga zdej nalepila... user posted image

clock-img

04.07.2007, 20:52

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Jaz pa sem sedaj kroznik cornflaksov pojedla, mogoce bo pa dovolj. Pa se caj si skuham, pa ga nekako dol pogoltnem, pa sem v redu za danes.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

04.07.2007, 20:53

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ajvy, G je gledala na nosecnost tako, ces, sedaj pa se ena zenska, ko bo vsak mesec prihajala .

Če bi obstajal smeško, kjer bi doooolllllgggg jeziv ven štrlel, bi ti ga zdej nalepila...

Zakaj pa meni? Saj je tvoja G tega mnenja, ne pa jazuser posted image . Njej ga pokaziuser posted image

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

04.07.2007, 20:54

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Jaz sem pa prej imela v LJ G, ko sem bila se studentka, pa je bila full navdusena nad nosecnicami. Sem se enkrat odlocila, da ne bom vec tabletk jedla, pa je rekla: Juhu, dojencek bo!user posted image Sem si jo pa morala prepisat v MB ko sem sla nazaj domov, ampak je tud ta fulla vredi! Mam zgleda sreco. 

soooonček je, soooonček

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Ajvy, G je gledala na nosecnost tako, ces, sedaj pa se ena zenska, ko bo vsak mesec prihajala .

Če bi obstajal smeško, kjer bi doooolllllgggg jeziv ven štrlel, bi ti ga zdej nalepila...

Zakaj pa meni? Saj je tvoja G tega mnenja, ne pa jazuser posted image . Njej ga pokaziuser posted image

Sej ji ga... ampak v mislih... da ne bo pol slučajno zoprna še do mojega nerojenega....

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Evo, moji so doma. Šibam jih malo pocartat. Ko bodo v postelji, pa vas pridem še pogledati.user posted image

clock-img

04.07.2007, 20:55

clock-img

Anonimen

Aha, hvala Rumba.. user posted image

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Ja, MAdejka, drži se je kot klop, tako jst ne spustim moje osebne zdravnice.. ona je pravi zaklad..

clock-img

clock-img

madejka

pencil-img

3926

No no punce nic se kregat tu... user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

04.07.2007, 20:56

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

NO, jst pa peljem kužka na sprehod.... če se ne stopiva, se javim še kasneje ... če boste še pokonci seveda... user posted image

clock-img

04.07.2007, 20:57

clock-img

*maja

pencil-img

2075

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Evo, moji so doma. Šibam jih malo pocartat. Ko bodo v postelji, pa vas pridem še pogledati.user posted image

Evo Rumba je že napolno zaposlena za nadaljni dve uri user posted image .

clock-img

04.07.2007, 20:58

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Ajvy ves da se je bom.

Ej kak ste pa s poznanstvi z babicami v P? Meni ze cela zlahta od dragega trobi, da naj si katero zrihtam, da bo poskrbela za mene... Ma kje kar tak dobis kako babico v P? V baby centru prodajajo? user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

04.07.2007, 20:59

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Madejka, kdo se pa kregauser posted image . Pa me se samo hecamo, a ne Ajvyuser posted image ?Ce imas fajno G, res, sam drzi se je.
Velja, Ajvy in rumba, ce odhajata, pa potem spet naprej cvekamo. Smao ne ob enih ponoci, velja Ajvyuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

Anonimen

Madejka, kje se pa kdo krega? user posted image user posted image

Mislim, da v bolnišnici prodajajo tote babice user posted image user posted image

clock-img

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Maja ti mas tud ze izkusnje kak je to a?user posted image
No jas tud upam, da jih bom kdaj imela... ceprav se pri mojem dragem nikol ne ve, kdaj naenkrat ne bo imel casa ali interesa mi pomagat...

soooonček je, soooonček

clock-img

04.07.2007, 21:00

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Madejka, jaz tud nobene babice v P ne poznam. Poznam tisto, ki bo potem k meni domov prisla, saj je imela ona MS. Da se pa kje v P kaksna poznana babica najde, je pa verjetno izjema. Ne vem, v Baby centru sem bila par dni nazaj, pa jih nisem kje na polici videlauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem