cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 2007

clock-img

04.07.2007, 22:42

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ja, ravno zaradi vseh naštetih razlogov jaz že nekaj časa ne hodim v kino. Raje potegnemo film z neta in ker imamo doma projektor, ga lepo projeciramo na steno in je tako, kot v kinu, oz. tako kot bi v kinu moralo biti.user posted image

To je pa super ideja... user posted image , mi smo ponavadi, ko smo bili še manjši, z mami položili deko na tla, se ulegli pred tv in se stiskali in gledali fiml...kako pogrešam te čase... naša mami je bila res carica

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

04.07.2007, 22:44

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Ulla, sej v tem je problem, k se nočmo nobenemu zamerit, da ne bodo potem do naših otročkov nesramni... ,madona tole naše zdravstvo... k vsaj za prijaznost ne bi bilo treba prosit...

clock-img

04.07.2007, 22:44

clock-img

kapica

pencil-img

5103

O, rumba, to z projekterom pa more bit super gledat. A sem lahk od danes naprej tvoja prijateljicauser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

04.07.2007, 22:45

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Ja, ronja, no, kak tej nisi že prej sešila te dekice! Vidiš, pa si le sama kriva!user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.07.2007, 22:46

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

O, rumba, to z projekterom pa more bit super gledat. A sem lahk od danes naprej tvoja prijateljicauser posted image ?

To si že. Sem mislila, da se boš še za kaj več predlagala!user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.07.2007, 22:47

clock-img

kapica

pencil-img

5103

To je pa super ideja... , mi smo ponavadi, ko smo bili še manjši, z mami položili deko na tla, se ulegli pred tv in se stiskali in gledali fiml...kako pogrešam te čase... naša mami je bila res carica

Bravo, za tvojo mamico. Spomni se na to, pa bos tud ti svojim otrokom njene stvari naprej "predajala", da bojo imeli lepe spomine, tako kot tiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

04.07.2007, 22:48

clock-img

kapica

pencil-img

5103

O, rumba, to z projekterom pa more bit super gledat. A sem lahk od danes naprej tvoja prijateljica ?

To si že. Sem mislila, da se boš še za kaj več predlagala!

Ja kaj pa? a ti bi se kr porocila z mano? Madonca no, si pa hitrauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

04.07.2007, 22:49

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Punce, ne mi pobegnit, pridem kmalu nazaj, a prav?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

04.07.2007, 22:50

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

To je pa super ideja... , mi smo ponavadi, ko smo bili še manjši, z mami položili deko na tla, se ulegli pred tv in se stiskali in gledali fiml...kako pogrešam te čase... naša mami je bila res carica

Bravo, za tvojo mamico. Spomni se na to, pa bos tud ti svojim otrokom njene stvari naprej "predajala", da bojo imeli lepe spomine, tako kot tiuser posted image .

Ja, res, kar se tega tiče je bila fenomenalna, vse rojstne dneve, vse praznike, vse to je bilo pravljično... superca je bila.... prava mama, samo pogledala te je pa je vedela , kako si in kaj je narobe... žel mi je le, da ne bo videla mojih otrok... tega si je nadvse želela , samo usoda je pač takšna, včasih malo preveč kruta... no, bo pa vsaj od daleč opazovala user posted image

clock-img

04.07.2007, 22:51

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Ajvy, mene pa je taka ponižnost pred zdravniki dobro izučila. Res, da sem morala s Hano dosti po bolnicah skakat, ampak sem se naučila, da je treba bit ošter! Takoj jim dam vedeti, da nisem glihkar z lune padla, da želim in imam pravico vedeti vse... Najprej so seveda čist užaljeni, a kaj kmalu se začnejo s teboj čisto drugače pogovarjati. Tako stopiš par stopnic više. No v P sem obakrat bila ponižna, sedaj bom pa "težka stranka"! user posted image

clock-img

04.07.2007, 22:51

clock-img

Anonimen

Ronja, hvala za odgovor user posted image

Dalje se mi ne da brat, ste preveč naklofale, ampak saj me ziher nihče ni omenil user posted image

Punce, jaz res nevem, kaj je z menoj narobe.. Full sem že tečna od tega čakanja, pa še nisem niti približno po roku kot je Ronja... Ko bi se vsaj same odločale, kdaj rodimo user posted image user posted image

Zdaj ko bom pa v bolnici, bom pa tak stokrat bolj nestrpna, grem se staviti, da jih bom ob živce spravljala user posted image Sej na srečo me že dobro poznajo user posted image

clock-img

04.07.2007, 22:54

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Rumba, to ti pa verjamem, sem videla kako to gre, ampak jst sem taka sera, dokler mi orenk ne prekipi, mam pa zelo velik prag.... ampak se za porodno ne bojim, ker bo moj z menoj... on ima pa manjši prag, sploh če zadeva mene in moje težave..

clock-img

04.07.2007, 22:54

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Ajvy, kak lep vzgled si imela. Sigurno boš tudi ti tako dobra mamica.user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.07.2007, 22:58

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Gorazdova, drži se v P. Pa naj ti čimhitreje in čimlažje mine!user posted image

Nič, drage moje, moj je zaključil s svojim delom in ga moram iti malo pocarkljat. user posted image
Bodite pridne, lepo spite in se beremo jutri!
user posted image

clock-img

04.07.2007, 22:58

clock-img

Anonimen

ajvy user posted image veš da je še vedno s tabo....

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 4.7.2007 22:59:49 >

clock-img

04.07.2007, 22:59

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Čer čvekice!!
Madejka mene naroča na malo več ko en teden! Zakaj pa tebe manjuser posted image  Mogoče mene zato ker preverja če se bo naša lenobica obrnila, pa gibe jaz glih na glih skup spravim n 12 urah!! Me pa sploh ne pregleduje vaginalno, saj ne da mi je hudo samo če ste rekle ,da tak G preverjajo MVuser posted image  Glede CTGja pa ne skrbet moja je bla 1. tudi bolj sramežljiva pa so hteli, da počepe delam, ker jih ne morem sem malo trbuh zmrdala pa je šlo!

Tudi meni se ostalega ne da brat, je preveč!! user posted image

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Rumba, sej smo imeli tudi velike probleme, z alkotom, ampak naša mami nikoli ni pozabila biti mami, ne glede na njeno stanje... in to je tisto kar mi je od nje ostalo... nočem grdo mislit, smo preveč preživeli skupaj, ko nas je hotel alko razdreti, ampak zmagali smo mi, ker ljubezni družine, naše mami do nas in nas do nje, ni mogoče kar tako uničiti, in ni je procentaže alkohola v  pijači, ki bi to lahko razžrla....

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Nočko Rumba, lepo se crkljajta...

clock-img

04.07.2007, 23:00

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Ajvy kaj pa kaka slikica user posted image  kotička!? Vem da sem radovedna ja

clock-img

04.07.2007, 23:00

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Rumba, LN

clock-img

04.07.2007, 23:01

clock-img

Anonimen

nočko rumbauser posted image

clock-img

04.07.2007, 23:04

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Tudi meni je uspelo popucat hiško! Kopalnico pa še bom zdaj šla, mi ni blo več jutri pa bi rada bla cel dan fraj. Kaj danes smo ble vse v čistilnih akcijah? No moja ni bla akcija, osnove so ble pač user posted image

clock-img

04.07.2007, 23:05

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Ajvy kaj pa kaka slikica user posted image  kotička!? Vem da sem radovedna ja

Bom mojmu rekla, da se malo potrudi kej napopat sem gor, k jst sem bolj leva za tele stvari...

clock-img

04.07.2007, 23:06

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Ženske, kaj je katera v teh poplavnih področjih doma? Kaj pa dela po SLOuser posted image !

clock-img

04.07.2007, 23:06

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Pupi, sej osnove so pomembne, detalji so že tlaka user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem