writing-img

RE: Julijke 2007

clock-img

06.07.2007, 22:02

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Urla uuu hvala za info!! Sicer niso glih najboljse novice... revica se matra. Povej ji, da ji zelimo vse dobro in da navijamo za njo!!!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

06.07.2007, 22:03

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Urla, hvala za informacijo. V imenu vseh jo prav lepo pozdravi, mislimo nanjo in držimo pestiuser posted image

Uživaj življenje...

clock-img

06.07.2007, 22:04

clock-img

corfu

pencil-img

3829

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pomladi mamo piknik? al je to kaka interna zadeva? PA carovnice bomo zgali? Se vam  zdi pametno peljat otroke to gledat? user posted image user posted image user posted image

Ja, smo rekle, da se moramo julijke enkrat dobiti na velepikniku.user posted image user posted image user posted image  Ah, bomo opustile tisto z zažiganjem, da bodo lahko prišli tudi naši cukri.user posted image

Kaj pa možje?

Uživaj življenje...

clock-img

06.07.2007, 22:05

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Urla, res hvala! In držimo pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2007, 22:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Tasonka, a se tebe analiziram? Pa ja ne upam, me boste spet za carovnico razglasileuser posted image .

Mene pa zanima, če maš res čarovniške sposobnosti, ker ne vem, če me lahko toliko poznaš preko postov, ko sem par mesecev štrajkala.user posted image

Urla, no sej zdaj ko ima EA, ji ni več hudga, prej je bla pa verjetno fejst boga, ne? Pišuka, jaz bi tudi imela veze za EA! Lepo jo pozdravi in povej, da že cel dan mislim nanjo!

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Kaj pa možje?

Moj bo verjetno v službi!user posted image user posted image user posted image
Sej ne, bo moral zraven, da bo lovil otroke.

clock-img

clock-img

madejka

pencil-img

3926

No jaz se strinjam za piknik! A se bomo nasle potem po porodu tudi tu na forumu? Bi blo fasjn, ker mi je fajn cvekat z vami user posted image user posted image

Corfu nas mali je vceraj imel tako! Sma gledla Pirate s karibov pa je tako delal, da sem mogla hodit zraven okoli, da je dal mir. Ssploh nisem mogla sedet, ker me je ze vse bolelo od miganja. Kaj mislte, da nas lahko kaj poskodujejo ko so ze tak mocni? user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

06.07.2007, 22:08

clock-img

rumba

pencil-img

3745

No jaz se strinjam za piknik! A se bomo nasle potem po porodu tudi tu na forumu? Bi blo fasjn, ker mi je fajn cvekat z vami user posted image user posted image

Obvezno! Vsaj kar s mene tiče, bom dalje klepetala. Tudi meni je ful lepo z vami in bi želela to ohraniti. user posted image

clock-img

06.07.2007, 22:09

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Hja jas ne vem, ce bom lahko prepricala mojega, da bi sel na piknik RRovk user posted image Ze zdaj ko mu kaj povem, kake pisemo, se mi samo smeji, ces: babe user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

06.07.2007, 22:10

clock-img

Anonimen

Itak, da bomo dalje klepetale. Na "starši čvekamo"!user posted image

clock-img

06.07.2007, 22:10

clock-img

rumba

pencil-img

3745

madejka, ne vem če nas lahko poškodujejo.user posted image  No, eni moji sodelovki je tako butala v rebra, da ji je res eno prestavila in je bila zato reva na hudih protibolečinskih tabletah, da je lahko še malo zdržala...

user posted image  jaz sem pa spet dobila popadke. Kar fajn bode v križ.

clock-img

06.07.2007, 22:12

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Sem sla pogledat na starsi cvekajo... bomo mele julijke 2007 user posted image Kak dobro!user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

06.07.2007, 22:14

clock-img

Anonimen

Rumba, a boš ti tud imela na pravljični datum otročka. Moj pomoje nima takih namenov.

clock-img

06.07.2007, 22:14

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Tasonka, ne mors vedet user posted image Gres jutri v P?

soooonček je, soooonček

clock-img

06.07.2007, 22:16

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Tašonka, po moje ne bo nič. Me že neki dni vsak večer bode, pa pol še prvi del noči, pol pa popusti in sem zjutraj kot rožica.user posted image  Sej pravim, nimam pojma, kako bo sedaj in res upam, da mi odteče voda, tako v curku, da bom vedla, da gre zares. 

clock-img

06.07.2007, 22:16

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Tašonka, a tebe nič ne matra???

clock-img

06.07.2007, 22:17

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Rumba ti res mislis ze it? Jaz mam se malo pred tabo rok, pa ne bi se sla user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

06.07.2007, 22:18

clock-img

Anonimen

Tasonka, ne mors vedet user posted image Gres jutri v P?

Fajn bi blo, če bi šla user posted image , samo pomoje ne bom. Pa tud moja G je rekla, da kazat se ne rabim hodit v P na rok, da naj v pondelk k njej pridem, če še ne bom rodila, da me najprej ona vidi, potem pa bom šla še v P se pokazat.

clock-img

06.07.2007, 22:18

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Punce mene pa tole brcanje že orng boli in pritiska direkt na jajčnike al nožnico, nekam zelo nizko vglavnemuser posted image

Uživaj življenje...

clock-img

06.07.2007, 22:20

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Hmm... zanimivo. Od kod si ti? Ker meni je G kar rekla, da naj poklicem kaki dan pred rokom v P in potem grem na rok kar tja...  Je pa res po moje butasto, da se hodis kazat, ce si vredi, razn pac na kaki CTG.

soooonček je, soooonček

clock-img

clock-img

corfu

pencil-img

3829

A se naravni porod tudi prične z tiščanjem v križu ali lahko tudi kako drugače?

Uživaj življenje...

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Corfu, kam si se izgubila? Lulat? Jest?user posted image user posted image user posted image
Kapica, sedaj pa dosti telefoniranja, mislim, da si ga že zadosti napizdila...user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Rumba, da ne boš na koncu pa prenosila tega otročka.user posted image
Ne, nič me ne matra, vsaj nič resnega. Mal me sicer puca, grem pogosto na wc, pa dans me je dvakrat konkretno zvilo (mislim da popadek), to je pa vse. Pomoje ne bo nič jutri.

clock-img

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Corfu a dol te brca? 

soooonček je, soooonček

clock-img

06.07.2007, 22:21

clock-img

corfu

pencil-img

3829

A Kapica svojmu teži?

Uživaj življenje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem