writing-img

RE: Julijke 2007

clock-img

06.07.2007, 23:09

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Jaz bi pa mojega rada nahecala, da gre po giros.

˝Dragi, a veš , sem razmišljala, če ti kej paše jest, npr. kak giros, al pa ke j podobnega.. k se mi zdi, da ti??? ˝

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

06.07.2007, 23:09

clock-img

Anonimen

No, jaz imam pri tej mali razliki vsaj to srečo, da je moj mož tak magnet za otroke, da itak na njem visijo vsi.user posted image Jaz bom res boga, ko bom sama. Sploh še zaradi dveh kužkov. Ko bo pa mož doma, bo pa vsaj malo miru. Jaz recimo ponoči spim oz. mi ni treba vstat, če se tamala zbudi, ker me sploh noče. Ona histerično tuli, dokler je oči ne vzame, tko da itak on vstaja.

clock-img

06.07.2007, 23:10

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Kapica nisi bla v Grciji se? Pa sej v LJ majo gyros kje ces... pri nas ga ni glih kjerkoli user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jaz pa mislim da on sendvic ne klice tebe, ampak koga drugega. Po mojem narobe slisisuser posted image .

Ne, ne slišim svoje ime.....

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Rumba, kako pa pri vas zgleda , ta finančna plat?? A je kej težje, potem ko je več otrok??Če seveda , ne želiš odgovoriti , bom razumela...

Ma, ni neke blazne razlike. Vozička nismo menjali, posteljce tudi ne.... nasplošno nismo menjali nič opreme... Hana tudi ponosi Anejeva oblačila, nekaj pa dokupimo, da ne glih fantekuser posted image . Največji strošek je vrtec, ampak tudi tu se cena niža, ker je več družinskih člano. Mi hvala bogu nimamo finančnih problemov.

clock-img

06.07.2007, 23:11

clock-img

Anonimen

˝Dragi, a veš , sem razmišljala, če ti kej paše jest, npr. kak giros, al pa ke j podobnega.. k se mi zdi, da ti??? ˝

user posted image user posted image

clock-img

06.07.2007, 23:11

clock-img

kapica

pencil-img

5103

No, jaz imam pri tej mali razliki vsaj to srečo, da je moj mož tak magnet za otroke, da itak na njem visijo vsi. Jaz bom res boga, ko bom sama. Sploh še zaradi dveh kužkov. Ko bo pa mož doma, bo pa vsaj malo miru. Jaz recimo ponoči spim oz. mi ni treba vstat, če se tamala zbudi, ker me sploh noče. Ona histerično tuli, dokler je oči ne vzame, tko da itak on vstaja.

To bi meni bilo tud ljubse, da se na njega lepijo. Ampak ce bo tako malo doma kot sedaj, ni sans.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

06.07.2007, 23:12

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Evo me, kaj sem nardilauser posted image  poklicala deca in sva se prav pošteno skregalauser posted image zdaj ga pa res do jutri ne bouser posted image

Uživaj življenje...

clock-img

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Tasonka kak fajn otroka in moza mas! user posted image Moj bo menda bolj nekaj zabundal in potem bom jas vstala ce bom hotla miruser posted image Moj je taki zaspanec, da se mu se na wc ne da ponoci it, pa raje drzi do jutra user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Rumba, kako pa pri vas zgleda , ta finančna plat?? A je kej težje, potem ko je več otrok??Če seveda , ne želiš odgovoriti , bom razumela...

Ma, ni neke blazne razlike. Vozička nismo menjali, posteljce tudi ne.... nasplošno nismo menjali nič opreme... Hana tudi ponosi Anejeva oblačila, nekaj pa dokupimo, da ne glih fantekuser posted image . Največji strošek je vrtec, ampak tudi tu se cena niža, ker je več družinskih člano. Mi hvala bogu nimamo finančnih problemov.

To je pa super, organizacija na višku... user posted image user posted image

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Kapica nisi bla v Grciji se? Pa sej v LJ majo gyros kje ces... pri nas ga ni glih kjerkoli

Pa ves da sem ze bla. Ampak se ne spomnim da bi kaj podobnega jedla. A je kaj z mesom? Ker tega nimam rada...

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

06.07.2007, 23:13

clock-img

Anonimen

Nama se tud zaenkrat ne pozna finančno zarad drugega user posted image . Opremo itak že maš, ok, cotke bo treba malo dokupit, stanovanje bi v vsakem primeru morali predelat, kot smo ga, tudi če bi pri enem ostali... Mene tudi samo vrtec skrbi. To nas bo pomoje mal zaklalo.

clock-img

06.07.2007, 23:13

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Corfu kak se lahko skregata ce mu poves da ga pogresas pa ga mas rada??user posted image No poklici ce rabis prevoz... midva sma v eni uri v LJ user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

06.07.2007, 23:14

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Evo me, kaj sem nardila poklicala deca in sva se prav pošteno skregala zdaj ga pa res do jutri ne bo

Ja,a vidis, pa sem ti rekla NE KLICATuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

06.07.2007, 23:14

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Corfu... ne se sekirat, sigurno bo kmalu doma....

MAdejka, moj pa se tolk zabulji v TV, kot da pade v nek drugi svet, in potem ga nič ven ne dobi.. mene je samo tega strah... da potem ne bo pozoren na otroke... no, pa sej bo..

clock-img

06.07.2007, 23:15

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Ma iz trme ne grem rodit danesuser posted image  Ma kaj rada napizdla sem ga, pol pa še on mene, pa je stvar rešenauser posted image

Uživaj življenje...

clock-img

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Ajvy taka sem pa pri nas jas, samo mislim, da bo moj materinski nagon malo spremenil zadevo user posted image  

soooonček je, soooonček

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Tasonka kak fajn otroka in moza mas! user posted image Moj bo menda bolj nekaj zabundal in potem bom jas vstala ce bom hotla miruser posted image Moj je taki zaspanec, da se mu se na wc ne da ponoci it, pa raje drzi do jutra user posted image

To imam jaz res ful srečo! Nič mu ni težko in on je zaljubljen v otroke in oni v njega. Jaz ne vem, od kod mu energija, samo tuki pa res, kapo dol pred njim!user posted image

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Mene pa za drugega ali tretjega otroka bolj skrbi, kako bo, ce bom jaz v porodniski in bo zato manj denarja. Ne zaradi opreme. Pa kako je pozneje, v soli, ko vsi rabijo nove solske stvari, pa bojo hotli met obleko z znamko, ker bojo tud drugi meli, pa te zadeve...

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

06.07.2007, 23:16

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Tašonka, se mi zdi ,da smo že tak navajeni na te finančne šoke, da se že kar avtomatsko obrambno prilagodimo in ustavrimo nov načrt, da se nekako le spelje stvar do konca...

clock-img

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Ne ne bo kmalu, ker je trmast ko bik kadar ga zagrabiuser posted image  Ma, naj gre vse nekamuser posted image  in zdaj bova lepo skregana, pa otrok na poti juhuuser posted image

Uživaj življenje...

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ma iz trme ne grem rodit danesuser posted image  Ma kaj rada napizdla sem ga, pol pa še on mene, pa je stvar rešenauser posted image

Kot bi sebe gledala.user posted image
Te pa čist razumem.

clock-img

06.07.2007, 23:17

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ma iz trme ne grem rodit danes Ma kaj rada napizdla sem ga, pol pa še on mene, pa je stvar rešena

Ma ce se zdaj boljse pocutis, se je splacalouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ajvy taka sem pa pri nas jas, samo mislim, da bo moj materinski nagon malo spremenil zadevo user posted image  

A res, a ti tudi not padeš, in te kar nikjer ni...

clock-img

clock-img

madejka

pencil-img

3926

A ni fora to, kak znamo zatezit zdaj v nosecnosti? In nasi dedi, namesto da bi stekali, da pac rabimo vec pozornosti in smo bolj custveno labilne, se kar penijo in derejo nazaj... user posted image

soooonček je, soooonček

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem