writing-img

RE: Julijke 2007

clock-img

11.07.2007, 22:36

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Nič ti ne poslušaj vojega, on ko ni IN

Ne, on ni tako moderen kakor jazuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ajvy, a je bil sendvic dober?

user posted image  še vedno je, ne morem tolk hitr pojest, k tolk klepetam..

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

11.07.2007, 22:37

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

[Bom probala.user posted image
Nisem pa jedla pomfrija, ker ga sploh ne maram, pač pa le burger. Evo, se že napenjam.user posted image user posted image user posted image  Jao, da bi bila sedaj v porodni, pa bi tiščala... pa bi orng usekalo...user posted image user posted image user posted image

V porodni bo še kaj druga tudi vsekalo ne samo prdec user posted image user posted image

clock-img

11.07.2007, 22:37

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Kapica, ko si tak bolj fina, a prideš k meni na kufe, k mam vse spucano? Pa lego kocke so vse pospravljene.user posted image user posted image user posted image  

clock-img

11.07.2007, 22:38

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

[Bom probala.user posted image
Nisem pa jedla pomfrija, ker ga sploh ne maram, pač pa le burger. Evo, se že napenjam.user posted image user posted image user posted image  Jao, da bi bila sedaj v porodni, pa bi tiščala... pa bi orng usekalo...user posted image user posted image user posted image

V porodni bo še kaj druga tudi vsekalo ne samo prdec user posted image user posted image

sej človek ne more jest, k take sekate ... sej se ves čas smejim user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Kaj misliš da sem sam v kuhinji dobra???

Ja trenutno pa ze, saj smo rekle, da se trenutno vec ne cartamouser posted image user posted image . Sicer pa se samo za kuhanje zanimam, za vse drugo bom ze jaz poskrbelauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Barabe

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Pupi, saj ni treba da napises, kaj je meni namenjeno, tak blond pa spet nisemuser posted image user posted image .Ti bi zuanj sedela v takem vremenu? Dezevnem in hladnem, ne hvalauser posted image .

Glej jo zdaj! Zdaj pa si res že žleht!!

clock-img

clock-img

ikonca

pencil-img

234

Ikonca pa kaj pol,kaj pa nam manjka tukaj user posted image

Prav nič! Jaz se imam prav super.

Sem se spomnila na kolegico, ko je prišla domov in povedala svojemu dragemu da je otroček obrnjen z glavco na vzdol in koliko ima las. Potem je hotela s svojim dragim skočit še malo med rjuhe in kaj je bilo ... zbežal je iz postelje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne tega svojim dragim pravt, da ne boste brez ostale user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2007, 22:39

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Kapica, ko si tak bolj fina, a prideš k meni na kufe, k mam vse spucano? Pa lego kocke so vse pospravljene.user posted image user posted image user posted image  

Rumba ti pa si super mami, ko maš tak vse zrihtano!!

clock-img

11.07.2007, 22:39

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Ajvy, a smo ti apetit vzele?user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2007, 22:40

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Kapica, ko si tak bolj fina, a prideš k meni na kufe, k mam vse spucano? Pa lego kocke so vse pospravljene.

Ja, spucano ze mas, ampak ce se nekaj napenjas, ne vem, ce bi zdaj hodla tam okoluser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.07.2007, 22:41

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Ajvy, a smo ti apetit vzele?user posted image user posted image user posted image

Lahko marsikaj vzamete, tega ne morete... zdej ne!!!! user posted image user posted image

clock-img

11.07.2007, 22:41

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Kapica, ko si tak bolj fina, a prideš k meni na kufe, k mam vse spucano? Pa lego kocke so vse pospravljene.

Ja, spucano ze mas, ampak ce se nekaj napenjas, ne vem, ce bi zdaj hodla tam okoluser posted image user posted image user posted image .

Glej jo toto Kapico zahtevno user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2007, 22:42

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

A dej Kapica no, pa tale forum je boljši kot kaka komedija...

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

So je samo zadnji teden, ko gnezdim.user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ajvy, a smo ti apetit vzele?

Eh, kaj apetit vzele, ce pa nosecke kr naprej jejo, ne glede na vse drugouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Zdaj si pa še jaz moram it po sendvič pa kile gor al dol!!!

clock-img

11.07.2007, 22:43

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Joj, kako si ti izbirčna, no! Pa saj ni čudno, da se tvoj pritožuje.user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2007, 22:44

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

So je samo zadnji teden, ko gnezdim.user posted image user posted image user posted image

Glih moj je zadnjič rekel,ko sem mu naložila ene par mini stvari za narest: Oh, ti moja gnezdilka!!!Pol sem pa dobila lupčka na čelce... pa mu ni bilo treba nč več narest... se znajde, a user posted image

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Joj, punce,sedaj se pa se jaz smejim cist zares no. Kak je to fajn, mal se hecat in uzivat.

Res ste prave, ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, toto kapico pa tud mal trga danesuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

ikonca

pencil-img

234

Kapica sam si res že žleht!! user posted image

clock-img

11.07.2007, 22:45

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
A dej Kapica no, pa tale forum je boljši kot kaka komedija...

user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2007, 22:45

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Ajvy, a smo ti apetit vzele?

Eh, kaj apetit vzele, ce pa nosecke kr naprej jejo, ne glede na vse drugouser posted image .

user posted image user posted image Jst sem tak vesela zaradi tega, da vam ne morem povedat... sem prve 4 mesece shujšala, k nisem mogla jst, plus vaje na wc-ju... pa sem peti mesec jokala zaradi tega ker sem bila tak lačna.... zdej ko pa končno lahko mirno jem.... ah, nebesa

clock-img

11.07.2007, 22:46

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Joj, kako si ti izbirčna, no! Pa saj ni čudno, da se tvoj pritožuje

Ja, pa res, pri vsaki stvari nekaj najdem, kar mi ne paseuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.07.2007, 22:46

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Zdaj si pa še jaz moram it po sendvič pa kile gor al dol!!!

user posted image  go pupi user posted image  go pupi user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem