writing-img

RE: Julijke 2007

clock-img

11.07.2007, 22:56

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Kapica ne sme iti.... danes je taka, ker revca dva dni ni bla na večernem čveku RR... to so samo stranski učinki...

Ja, to je isto kot z seksom, ko ga nimamo. Pol bojo pa stranski ucinkiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.07.2007, 22:57

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Kapica ne sme iti.... danes je taka,  ker revca dva dni ni bla na večernem čveku RR... to so samo stranski učinki...

Ali pa hoče vse nas pregnati, da bo sama naštepala nadaljnih 61 strani in osvojila 500-tko.user posted image user posted image

Tudi to je lahko motiv....kje je zdej Poirot, on bi vedel,  k Watsonu se še sanjal ne bi, je preveč prebrisana tale naša Kapica....

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

11.07.2007, 22:58

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Joj kak diši toti moj sendvič. Je kar mačka v klet za mano prilaufala kake vonjave, zdaj pa čepi na meni da komaj tipkam. Opica mačja!!!!!!!

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: ikonca

Ajvy edino če si na njem nasedla, potem bi tudi jaz temu rekla kit., ne pa pri vsej te teži kitek. Lepo te prosim!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jezik ti kažem  !!!!

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Evo mene natrag s sendvičom!! Saj je polno zrnata žemljica tak da ne bojo šle kile gor

Ti se kar tolaži....

Saj se ne tolazi,samo pesek si mece v ociuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Joj kak diši toti moj sendvič. Je kar mačka v klet za mano prilaufala kake vonjave, zdaj pa čepi na meni da komaj tipkam. Opica mačja!!!!!!!

a je tuna notri, to njim ful diši???

clock-img

11.07.2007, 23:00

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Tudi to je lahko motiv....kje je zdej Poirot, on bi vedel, k Watsonu se še sanjal ne bi, je preveč prebrisana tale naša Kapica....

Joj, dajte no, jaz ne morem vecuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Ne klobasa! Mogoče pa mamo mačko tak zastradano, bi blo fajn pogledta če ma kaj v piskru user posted image user posted image

clock-img

11.07.2007, 23:01

clock-img

ikonca

pencil-img

234

IZVIRNO SPOROČILO: ikonca

Ajvy edino če si na njem nasedla, potem bi tudi jaz temu rekla kit., ne pa pri vsej te teži kitek. Lepo te prosim!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jezik ti kažem  !!!!

Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A sta lahko kit in Michelinka prijatelja???

clock-img

11.07.2007, 23:01

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Ne klobasa! Mogoče pa mamo mačko tak zastradano, bi blo fajn pogledta če ma kaj v piskru user posted image user posted image

Saj sem vedela, da ni samo žemlja.user posted image

clock-img

11.07.2007, 23:02

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ali pa hoče vse nas pregnati, da bo sama naštepala nadaljnih 61 strani in osvojila 500-tko.

Ja, saj mam cajt do konca meseca. kaj bi rada, a se hoces tu tud stulit, al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.07.2007, 23:02

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Sem se odločla, da bi jutri foto sešn, mojega trebuha se mi danes ne da. Tak da bote lahko od jutri naprej občudovale moj manekenski trebuh user posted image user posted image . Pa še zdaj sem se najedla pa je malo večji user posted image user posted image  

clock-img

11.07.2007, 23:03

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ne klobasa! Mogoče pa mamo mačko tak zastradano, bi blo fajn pogledta če ma kaj v piskru

Ja, glede na to, da samo na svoj pisker gledas, da je poln, bi verjela, da mucka nic nimauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.07.2007, 23:03

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ali pa hoče vse nas pregnati, da bo sama naštepala nadaljnih 61 strani in osvojila 500-tko.

Ja, saj mam cajt do konca meseca. kaj bi rada, a se hoces tu tud stulit, al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kot sem že nekoč napisala, tgi jo kar imej, jaz ti jo bom pa ukradla.user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.07.2007, 23:04

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Saj sem vedela, da ni samo žemlja.

Rumba, ko si asica, da ves te stvari.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.07.2007, 23:04

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Boga naša Žužka user posted image user posted image !! Jaz pa sem le sita!! Mmmmmmm je blo fino!!user posted image

clock-img

11.07.2007, 23:06

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Boga naša Žužka user posted image user posted image !! Jaz pa sem le sita!! Mmmmmmm je blo fino!!user posted image

Kaj ji nisi nič bek dala??? PACKA, muca pa strada. POP TV!!!! Preverjeno!!!

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Kot sem že nekoč napisala, tgi jo kar imej, jaz ti jo bom pa ukradla.

Ja, verjetno da bos res. Sama fausija te je nouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Ikonca, seveda lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PUpi, važno da si ti nam omenila, da je polnozrnata žemlja, sej to da je pol kile klobase notri, pa niti nima kakega velikega pomena, ne???

clock-img

11.07.2007, 23:07

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Kaj ji nisi nič bek dala??? PACKA, muca pa strada. POP TV!!!! Preverjeno!!!

KAj preverjeno, Trenja.... nosečka odžrla ,mački kos klobase...

clock-img

11.07.2007, 23:10

clock-img

rumba

pencil-img

3745

KAj preverjeno, Trenja.... nosečka odžrla ,mački kos klobase...

Pa na eni strani Drnovšek, s svojo newage-evsko politiko....

clock-img

11.07.2007, 23:10

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Jooj, kake strelate, dobre ste res nouser posted image user posted image user posted image user posted image .

A RR spet nagaja, ker me je ven vrglouser posted image ? Al to pomeni, da sem vas dovolj zbadalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.07.2007, 23:11

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Kot sem že nekoč napisala, tgi jo kar imej, jaz ti jo bom pa ukradla.

Ja, saj vem da bos, ker taksna pac si, fausnauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

11.07.2007, 23:12

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Kapica, meni RR nič ne šepa, tak da boš verjetno kar sama kriva za svoje težave! Ja, kar pred svojim pragom najprej pometi.user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem