Siskamiska, glede tvojih problemov, se ti pridružujem. Ampak res me boli v predelu jajčnikov, tako da, ko se v službi vstanem s stola, prvih nekaj minut kar sključeno hodim, potem je pa bolje, ko se malo razhodim. Si ne predstavljam, da bi imela dva kot ti, verjetno tebe še bolj boli. Jaz nisem včeraj gin. nič rekla ker sem to vzela v zakup, če pa tebe res hudo boli, pa pokliči svojo gin. in ji povej. Popolnoma enake probleme imam jaz tam, kjer so ledvice, zadnjih 14 dni sicer, vendar sem ves čas mislila, da so to ledvice, sploh leva stran me bolj boli. Ampak res, ko se malo razhodiš je pa bolje. Tako, da imaš kar prav, ker sem včeraj tudi vprašala mojo gin. glede tega, pa je rekla, da so izvidi vode v redu in da naj se poskusim malo razmigati.
Pazi nase. Še moramo zdržat 4 mesece, pa bo verjetno vedno težje.
Glede sušilca, bi pa bila vesela, če bi ga lahko dala na pralni stroj, pa tudi ni prostora, ker smo v podstrešnem stanovanju, streha ob steni pa je samo nekaj cm višja kot pralni stroj. Tako da ni variante. Bom obsojena na naravno sušenje še naprej.
Držite se, nosečke!