IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ampak opazila sem,da mi nekaj manjka v vezi.Ne znam pojasnit kaj.Fanta imam sicer rada,ne bi ga rada prizadela.
Ne znas pojasnit kaj.. ti manjka.. Pa se veseeno potrudi in pojasni kaj ti manjka v vezi? Sej je cist preprosto..
Ne bi rada prizadela fanta.. ampak ga bos.. to je neizbezno.. ze s tem, ker ko se bos zacela videvat s tem novim, ti bo stari sel na zivce.. Mnogo vec napak bos nasla na starem, kot si jih videla do zdaj.. in posledicno se bosta hitreje sfajtala kot doslej..
Eno je flancanje o morali.. in kako bi moglo biti.. in dobr premisli.. in podoben brez vezen balast.. drugo pa je realnost.. In v takih primerih je realnost taksna, da si vzgojena tako ,da to ni dobro.. in to prepricanje ti bo potem, ko se bosta videla in poljubila in se kaj.. ustvarilo slabo vest in obcutek krivde.. in nekaj slabe volje.
Realnost je tudi to, da kljub temu, da imas taksno prepricanje se temu ne bos uprla.. vsaj ce te je ornk zadelo ne.. in relanost je na zalost tudi to, da dveh enako rada intimno ne mores imeti.. in en ti ziher bo sel na jetra..
Vcasih sem jaz trdil drugace, da imas lahko dva ali pa tri.. enako brezpogojno in fla fla.. ampak to ni res.. intimno obstaja samo eden..
Mozno sicer je da obstajata dva.. ampak potem gre pri enem od teh dveh samo za seks.. in ce gre samo za seks, se po dveh ali treh srecanjih konca.. ker ti postane nesmiselno.. Ce ne gre samo za seks.. potem gre zadeva dalje.. in vedno tezje obstajata dva.. realnost pac...
Krasno bi bilo, ce bi ti tole zdaj furala dalje.. in tuki kaj napisala.. in potem tudi koncne ugotovitve.. vsega tega.. Ce si ze zacela.. zgodbo jo lahko tudi nadaljujes.. ker vcasih se tuki kregamo kako je s tem.. in to je zdaj krasna sansa, da pridemo do konca, ce bi bila pripravljena sodelovat.. Ziher bo pestro..

Pa lazje bi bilo ce si ustvaris eno ime.. ker anonimnih bo kar nekaj.. pol pa je to tezko..
Si za?