writing-img

RE: kdaj ste delale test

clock-img

25.12.2006, 10:26

clock-img

guppy

pencil-img

1968

V kakšen laboratorij se gre, da preverijo nosečnost?

clock-img

25.12.2006, 10:41

clock-img

Kaštrun

pencil-img

668

Ker imam PCO sploh nisem hotela delati testa, ker se mi je zdelo brez veze in sploh nisem pomislila, da se je lahko zgodilo. user posted image  No, potem mi je pa začelo vse smrdeti. Zamenjala sem pralni prašek, zdrgnila hladilnik v nulo, zamenjala vse dišave... Potem mi pa sodelavka reče "a bi šla prosm test narest". In sem ga šla. In takoj user posted image . No, če po pravici povem sprva sploh nisem dojela. Še danes ne dojamem kaj se pravzaprav dogaja. user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

clock-img

25.12.2006, 11:36

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

CB sem naredila dva dni po izostanku menstruacije in je bil + zelo močno viden. Najprej drugih testov sploh nisem delala, ker sem vedela, da sem zagotovo noseča.user posted image

clock-img

25.12.2006, 13:22

clock-img

hariba

pencil-img

1387

Zmeraj 3 dni po izostanku menstruacije, zmeraj clear blue in zmeraj je prav pokazal, tudi 2 krat, ko nisem bila. Test se dela v zdravstvebnem domu v laboratoriju, mislim, da je samoplačniško, če greš brez napotnice zdravnikaJaz sem ga šla v laboratorij delat le pred 12 leti, ko sem bila prvič noseča. Sem klicala ginekologinjo, pa mi je sestra rekla, da lekarniškii test ni ziher.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem