cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ime za dvojčici

clock-img

27.10.2006, 09:29

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Jaz še nisem slišala,pa mi niti ni všeč-sorry,moje mišljenje!
Vija,Vaja,VEN!

clock-img

27.10.2006, 10:19

clock-img

boki

pencil-img

32

user posted image tatam,gdaj v januarju pričakuješuser posted image user posted image user posted image user posted image ?Mi mamo rok konc februarja tuduser posted image user posted image user posted image .user posted image Upam ka bo do tedaj že v novi porodnišnici,ka je tista stara živi obup.Se strinajš,a neuser posted image

clock-img

27.10.2006, 11:53

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Rok imam 29.1. Rodit pa grem v Mb.Prvidvakrat sem rodila tam,ker smo bli vmes v bloku na Tratah in mi je blo bližje!Sedaj pa grem tja ker so obakrat tako lepo poskrbeli zame!
Kdaj točno pa mate vi rok?Od kod pa sta doma? In to sta vajini prvi user posted image ?
Glede porodnišnice pa se absolutno strinjam.Tam sem mela prakso-hodla sem v zdravstveno v Rakičan pred cca.15 leti in že takrat je bla v katastrofalnem stanju!!!Upam,da bo vam uspelo počakat na novo!!!

clock-img

27.10.2006, 19:36

clock-img

boki

pencil-img

32

Mi mamo rok 28,februarjauser posted image user posted image user posted image user posted image .Nosečnostuser posted image je druga,imava fantka starga 14 mesecev.user posted image

< Sporočilo je popravil boki -- 27.10.2006 19:38:44 >

clock-img

27.10.2006, 19:38

clock-img

boki

pencil-img

32

user posted image A ma še kdo kakšni imeni za dvojčici???user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil boki -- 27.10.2006 19:46:44 >

clock-img

01.11.2006, 10:53

clock-img

kada

pencil-img

715

Mi imamo Laro in Saro.

Tia in Pia je tudi lepa kombinacija.

Nina - 18.9.2004,
Lara in Sara - 6.11.2005,
Žiga - 8.10.2007

clock-img

01.11.2006, 11:03

clock-img

hanakz

pencil-img

52

Iva & Manca, Lena & Hana

Jaz seveda navijam za Hano in Leno. Le zakaj?

clock-img

07.11.2006, 19:12

clock-img

pika79

pencil-img

194

Živijo,

Moja mami je nama (dvojčicama) dala ime Ana in Maja. Še vedno sta mi obe imeni všeč, ali pa Enja in Naja ali pa Tanja in Janja ali pa Sanja.
Je pa dve imeni res težko izbrati tudi mene čaka ta naloga in je res težka,..
Mogoče še:
Manca in Manja
Martina in Marina
Anja in Manja
Aja in Naja
Špela in Urša
Mija in Maja
Pojma nimam, končna odločitev je najtežja,... pa veliko sreče in sporoči kaj si se odločila,
všeč mi je bila tudi ideja Lina in Lana, ali pa Lina in Zala

clock-img

08.11.2006, 08:51

clock-img

boki

pencil-img

32

user posted image Oh ta imena...user posted image user posted image za eno je teško izbrat,kaj šele za dve!user posted image
Zaenkrat vodiuser posted image ZOJA user posted image za drugo pa še nimava,se je teško odločit,ali user posted image ŽIVA,user posted image TOJA,user posted image LINA...Do februarja user posted image še imamo časuser posted image .

clock-img

11.11.2006, 13:23

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Tudi jaz jima ne bi oziroma jima nisem dala tako zelo podobna imena. Ampak če je tebi všeč jima daj. Pia in Tia imeni sta meni obe všeč. Ima pa par mojih kolegic Tio in dve tudi Pio user posted image .
Jaz imam drugače kolegici, ki imata skoraj isti imeni, le prva črka se razlikuje, pa ju včasih nekateri narobe pokličejo in potem pravijo, eh saj je skoraj isto, tako da ni važno.
JAz sem takrat razmišljala, če bi imeli punčki, da bi bili Živa in Zala ali Zoja. Nekaj v tem smislu.
Če bi pa kakšna soseda imela takšno ime, ki je meni resnično všeč se pa ne bi kaj dosti ozirala, sploh če bi bilo ime izbrana že več let.

clock-img

11.11.2006, 13:35

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Jaz bi izbirala med temi imeni: Mia, Tia, Pia, Lea, Tea, Kaja, Taja, Sara, Zara.  

clock-img

11.11.2006, 13:36

clock-img

Jacqueline

pencil-img

532

Moj user posted image  bo Zoja, če bo user posted image !!! Drugače bi pa jaz v tvojem primeru definitivno izbrala Zoja in Eva, saj oboje pomeni življenje.

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

clock-img

11.11.2006, 13:42

clock-img

Anonimen

Boki, z Vija Vaja upam, da se hecaš. Zoja in Vita je meni všeč.

clock-img

11.11.2006, 13:44

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Nia in Ne(j)a. 

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

11.11.2006, 20:53

clock-img

alpog

pencil-img

480

Urška, Mojca, Špela, Tinca, Jedrt, Jerica, ...

clock-img

12.11.2006, 15:22

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Zoja in Vita
Živa in Vita
Eva in Zoja
Eva in Vita
Eva in Živa

Kombinacija teh imen mi je prav lepa, pa kakorkoli obrneš. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

16.01.2007, 08:35

clock-img

boki

pencil-img

32

Pozdravljeni !user posted image No 05,01,07 smo dobili user posted image user posted image user posted image user posted image  in tudi ime za user posted image user posted image .Prva je ŽIVA in druga  ZOJA.Teško se je bilo odločit!Drugače pa samo da so zdrave.L.P.

clock-img

16.01.2007, 12:30

clock-img

zima07

pencil-img

869

Ne morem verjeti-ko sem brala prejšnji strani, sem ravno hotela napisat moj predlog: Živa in Zoja user posted image   - Bravo, zares dobra izbira....

Pa čestitke srečni družinici za user posted image  user posted image  !!!

Lp

clock-img

16.01.2007, 13:13

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Lepa izbira, seveda pa iskrene čestitke!!!user posted image user posted image

clock-img

16.01.2007, 13:34

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image  Res lepi imeni. user posted image

clock-img

16.01.2007, 16:45

clock-img

Adriana1

pencil-img

51

Če imajo pri sosedovih Pio je pa lahko Nina in Tia.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.01.2007, 16:47

clock-img

Adriana1

pencil-img

51

Joj sploh nisem do konca prebrala ja ČESTITAM!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem