writing-img

RE: A vas tudi daje ob jutranjih urah???

clock-img

27.10.2006, 11:55

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

kaj pa ponoči? .. se prebudiš.. čist horny.. pa napadeš?

Oooo yeah!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.10.2006, 11:57

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Btw: TJAZY IN ZAHI, ce mislta debatirat o drogi, potem raje odprita drugo temo!!!! Mislim da tole ne spada ravno sem user posted image

clock-img

27.10.2006, 11:59

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: Samoyedka

Tjazy, pol bi tut z letala skoču brez padala, če bi ti tale tvoj frend reku, da boš letel? Eh, ne mislim debatirat, sigurno pa vem, kaj govorim, ker se poklicno ukvarjam z jankiji, tak da...

poklicno se ukvarjaš z đankiji.. respect..

torej veš kaj je droga.. oz. kakšen je vpliv droge..

no.. en ki se ukvarja npr. z alkoholiki.. en pa z heroinskimi odvisniki, se bo strinjal, da sta obe droge pogubne za človeka..

ampak ne smemo mešat teh drog z THCjem, ki nima niti približno tako telesno zasvojljivega učinka kot heroin, alkohol, nikotin, koneckoncev kofein..

vem da je velika povezljivost med THCjem in prehodom potem na trde droge.. ampak do tega lahko pride tudi brez THCja.. če je posameznik firbčne sorte.. ga bo zanimala tudi kakšna bolj trda droga user posted image

sam sem za popolnoma legalizirano drogo z vsebino THCja.. ali pa prepoved vse druge droge.. kot je alkohol, nikotin, kofein...

ali naj bo eno.. naj bo še drugo.. razlike med temi drogami pa ne smemo delati..

clock-img

27.10.2006, 12:00

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

kaj pa ponoči? .. se prebudiš.. čist horny.. pa napadeš?

Oooo yeah!!!user posted image user posted image user posted image

a teb tut to kul??  user posted image

men je tko.. mal kinky.. ampak erotiš..

clock-img

27.10.2006, 12:52

clock-img

srki

pencil-img

9222

Tudiuser posted image .

clock-img

01.11.2006, 19:39

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Kavice ne pijeva, mi je pa vseeno všeč, ko me še med spanjem začne pripravljat, ko kar nekaj sanjam zraven in se potem prebudim vsa požrešna njegovega telesa. Ja, ljubim tako prebujanje.

Čeprav zadnje čase nni več tako, zdaj se sama prebudim, ker moram it lulat kakih 7x na noč.
Saj bo boljše, samo malo še! 

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem