nives, ti bom odgovorila kar s tvojim citatom:
IZVIRNO SPOROČILO: nivess
glej to je bilo samo moje mnenje in bo vedno tako ostalo ne glede na vse tvoje poste in stavke.. še vedno ne vem zakaj se obremenjuješ s tem? saj imaš ti prav in ne jaz ok?
Meni se je pač zdi , da če nekomu napišeš, "ja, lahko te je sram!" obtoževanje. (Očitno ne samo meni.)
Se strinjam, da ima
vsak pravico napisat, kaj misli, ampak to velja tudi zame in za anonimno in za
veroniko.
Po moje
moraš imet kar jajca, da si
upaš priznat negativna čustva, vsak jih kdaj ima, ampak tisti, ki jih napiše na forumu, je baraba oz. ga mora bit sram, tisti, ki jih pa skriva, je pa ok... Ma, jaz se ne podpišem pod to...
Po moje
lahko začneš reševat problem šele potem, ko si te stvari priznaš... In v tem primeru je v redu, tudi če rečeš nekaj, kar sicer ni prav. Tako zdaj čuti, če to prizna in gre od tu naprej, bo lahko kaj spremenila, če pa si tega niti priznala ne bi, pa bi bilo to precej težje...
Seveda bi vsi, najbolj pa anonimna in veronika radi, da bi se imeli s hčerko iz 1. zveze radi. Ampak vsak je naredil kako napako, zdaj je pa nastal kup dreka... Če ji zdaj tu morimo, kako je vse zaj*, ne bo nikomur nič boljše... Mislim, da si je želela predvsem konkreten nasvet... jaz predlagam družinsko svetovanje.