writing-img

RE: NoVeMbErKe 2006

clock-img

31.03.2007, 09:42

clock-img

majas

pencil-img

3393

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

V BB so spet seksali user posted image  Baje je bila tokrat prisotna tudi golota in vzdihljaji.user posted image

ah joj se je že začelo... eh saj se mi je zdelo da bo postala totalna bedarija,,, na začetku sem še gledala...kdo je bil pa tokrat?

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

31.03.2007, 09:44

clock-img

ircica

pencil-img

782

jaz tudi delam strašne plane, kaj bm pekla za veliko noč. malinovo tortico in tiramisu sigurno, koruzne mafine tudi. jaz bi še neko breskovo tortico probala, pa ne vem če bo čas.
skoz imam slabo vest, ker strokovnega zanemarjam. saj poskusim vsak večer vsaj 1 uro, ampak običajno je to bolj vsak 3,4 dan, ker je vedno nekaj - likanje, spanje... bom pa zdaj (upam, da zadnjič) popravila nalogo, mi gresta moja moška sama na lepše in sem obljubila, da ne bom nič lepšega počela (čepav Mladina čaka)

clock-img

31.03.2007, 09:48

clock-img

majas

pencil-img

3393

Tako jaz šibam zbudit mojega,potem pa šibnem v mestu.
Lepo soboto vsem.

Kaj bom kuhala pa še nimam pojma user posted image  

papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

31.03.2007, 09:49

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Vse boste pekle? Mi ne bomo pa nič pekli in se bomo kar kam povabili user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2007, 09:51

clock-img

ircica

pencil-img

782

Paprikaš (mama včeraj skuhala) in raviole, ki jim danes poteče rok.
Majas, lepo se imejte v mestu, uživaj  s svojima dvema.

clock-img

31.03.2007, 09:53

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Pri nas je user posted image

Zdaj se malo zrihtamo in gremo za eno urco ven (v trgovino in krajši sprehod), potem pa kuhanje in nazaj ven.

clock-img

31.03.2007, 09:58

clock-img

ircica

pencil-img

782

Saj mi se tudi k mami povabimo, ampak sem pri nas doma jaz mojster (beri: edini, ki se mu ljubi) za pecivo.
Velika noč pa je v naši familiji nekako tako kot po0mladni božičuser posted image  - se zberemo (ko smo drugače daleč narazen), režimo, jemo, pijemo šampanjec pa iščemo zajčeva darila. Saj zgledamo malo nori, ampak to pa dobiš, če si 4 razpuščene ženske (babica, mama in medve s sestro) same praznike rihtajo. Moški (svak in moj) so pa vedno bili najprej malo presenečeni, potem pa so se navadili in jima je zdaj kar všeč. Razen, da morata pet svojo himno, da dobita darilo. 

clock-img

31.03.2007, 10:22

clock-img

max81

pencil-img

3273

dannnn, evo pri nas zopet dežuje, tako da bomo verjetno spet cel dan doma
Aja jajčka mam še, sem se raje spat pobrala, danes mi pa ne potegnejouser posted image

Jutri gremo pa mal po obiskih, da ne bodo spet govoril da nas nikoli niuser posted image user posted image .
joj sej res a ma mogoče kera kšno zamisel kaj nj mamici kupim ker ima birthday, sem čisto brez idej

noč smo prespaliuser posted image , sam jaz sem pa še vedno čisto nenaspana

clock-img

31.03.2007, 10:48

clock-img

adelinna

pencil-img

101

Majas, včeraj bi se res morala oglasiti pri meni na pici. Ker te ni bilo, sem morala jaz pojesti dvojno dozo. No, saj ni bila ne vem kakšna žrtev. user posted image

Midva sva Nejo do zdaj pustila le 2x v varstvu. Pa še to pri mojih starših, ki jih najbolj pozna. Pa ona njo tudi. Je pa res, da je od takrat minilo že mesec in pol in ne bi bilo slabo spet kdaj poskusiti. Da se počasi navadi, da včasih mamice in očija ni zraven, ampak se vedno znova vrneta. Ker se je zdaj že večkrat zgodilo, da ko jo pestuje kdo drug vedno pogleduje proti meni. Kot bi preverjala, če sem še tam.

Ircica, jaz imam tudi še nekaj dolgov (beri: izpitov). Zdaj zbiram voljo in energijo. Nekaj časa bi si tudi brez težav izborila. Samo še čakam, da me začne slaba vest orng razžirati, pa bo. user posted image

Malinčica, tole bo pa res treba narediti. Ptem pa samo upam, da bo kdo prišel na obisk, da mi je ne bo treba sama pojesti. user posted image

Ircica, ti pa tudi lahko napišeš recepte za tvoje dobrote. Za koruzne mufine še nisem slišala.

clock-img

31.03.2007, 11:06

clock-img

ircica

pencil-img

782

max81 - moja mama je frik na urejanje stanovanja, zato vedno dobi kaj s tem v zvezi. Ful je bila vesela lepih, posebnih kozarcev ali posode, krožnikov, stolčkov, mizic.
Res pa je, da s številom malih mizic v stanovanju močno dvigne število mizic na prebivalca Slovenije.

clock-img

31.03.2007, 11:10

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Ojla user posted image  Pa saj ne morem verjet, da ste se tako razpisale user posted image user posted image ...
Kaj boste kaj danes počele? Pri nas je vreme zanič user posted image , pa itak dobimo ene obiske tako da ja user posted image  bomo lepo doma...

To pa je naš najnovejši spomladanski outfit: user posted image

user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

31.03.2007, 11:16

clock-img

ircica

pencil-img

782

Koruzni mafini:
mokri del: 2 jajci, 200g koruze, 125g olja, 240g jogurta, 125g naribanega sira, 150g slanine, 2 žlici sladkorja, 1 manjša čebula,
suhi del: 310g moke, 125g koruzne moke, 1/2 žličke sode bikarbone, 2,5 žličke pecilnega praška, 2 žlici suhega peteršilja, malo soli
Suhi del vmešaš v mokri del, pečeš 20-25 minut na 180.

Malinova tortica pa se dela podobno kot grška, ampak na vrh daš malinov pire zmešan z želatino, sredina pa je iz skute in smetane. Je pa strašno dobra, se še ni zgodilo, da bi bila na mizi več kot pol ureuser posted image

clock-img

31.03.2007, 11:21

clock-img

ircica

pencil-img

782

Zamima, kako objaviš slikico v sporočilu?

clock-img

31.03.2007, 11:24

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

greš na www.shrani.si naložis sliko iz računalnika potem pa prekopiraš tisto kodo kjer ti piše za forum s predogledom user posted image

clock-img

31.03.2007, 11:35

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Me smo bile že uro in pol zunaj. Pri nas je pa zaenkrat še sonček user posted image user posted image user posted image

NEHAJTE S TEMI DOBROTAMI user posted image

clock-img

31.03.2007, 11:38

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

NEHAJTE S TEMI DOBROTAMI user posted image

Ampak res user posted image ,... nisem neki fuuul sladkosned, ampak danes mi pa že cel dan nekaj sladkega diši user posted image

clock-img

31.03.2007, 11:50

clock-img

max81

pencil-img

3273

Aja jest se bom kr v vaš konec preselila, ker vidim da mate skoz sončeka, tukaj pri nas pa ne izgleda da bo sploh nehalo deževati, jest sm čist zaspana, očke mam že čisto rdeče ker si jih skoz mencam, prov dolgcajt mi je. Moj je na šiht in pride šele ob 16h, bejba pa veselo spančka, po tv-ju pa itak ni nič pametnega

Zamima mala je pa pravi cukrček

slaDKARIJE PROSIM, ČE DASTE ŽE MIRRRRRRRR

clock-img

31.03.2007, 12:06

clock-img

ircica

pencil-img

782

user posted image

Kako naše dete spi

Juhu, uspelo mi je sliko spravit na internet. Zdaj bo pa morda le lahko dobil nevestouser posted image

clock-img

31.03.2007, 12:10

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ircica bravo user posted image user posted image

user posted image  zaspanc mali, kak so luštni novembrčki, ne moreš verjet. Bi morali nardit eno akcijo pa tako kot imamo težo/višino še od vsakega slikice zraven user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 31.3.2007 12:11:08 >

clock-img

31.03.2007, 12:32

clock-img

ircica

pencil-img

782

Hvala za navodila, brez tebe bi bil Kostja še vedno samo mali skrivnostnež.

Ne vem, kje hodita moja dva... ju že malo pogrešam. Kaj ni nihče nič lačen? Še malo, pa me sploh ne bosta več rabila.

Nalogo pravkar pošiljam mentorici, upam, da ji bo tokrat le všeč. Mi je že sitno... saj napišeš že, ampak potem popravljatuser posted image

clock-img

31.03.2007, 12:33

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Kako lepo spančka...in kako ma rokice user posted image user posted image user posted image

Zamima, dober predlog, ampak kako bi to izvedle? user posted image

Max, zgleda, da boš res morala na Dolenjsko, če hočeš sončka. user posted image  Pa pridi na obisk user posted image

Zdaj je moj šel v službo, Neja se jezi v ležalnku. Jo grem preoblečt in potem spet malo ven, predno se sonček skrije...je dež napovedan za danes user posted image

clock-img

31.03.2007, 12:39

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Nalogo pravkar pošiljam mentorici, upam, da ji bo tokrat le všeč. Mi je že sitno... saj napišeš že, ampak potem popravljatuser posted image

Ircica diplomo pošiljaš? Tudi ja ji bomam še poslat mojo mentoriciuser posted image , saj ja to popravljanjeuser posted image .

Aja lahko bi kar vsaka novembrka dala eno sliko pa se potem vse skopira v 1 stran tako kot datumi.user posted image oz. teža/višinauser posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 31.3.2007 12:40:21 >

clock-img

31.03.2007, 12:42

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Slike novembrčkov:

Zala 18.11.2006 (Zamima):

user posted image

clock-img

31.03.2007, 12:42

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

nekak tako, kaj mislite?user posted image

clock-img

31.03.2007, 12:46

clock-img

ircica

pencil-img

782

Ne, diploma je (hvala bogu) že za mano. Za strokovni izpit za svetovalne delavce moram pripraviti seminarsko nalogo. Vlečem in kompliciram jo pa že tudi tako dolgo, da traja skoraj kot diplomauser posted image user posted image
Po nalogi pa še "samo" naštudiram zakonodajo, pa smo.
Eh, dve leti že delam, pa nisem še nobenega zakona prekršila zaradi neznanja. Pač grem po pravilnik, pa naštudiram zadevo sproti. Itak se zakonodaja spreminja. Pa, konec nerganja, nič se ne bo spremenilo.

Meni se zdi, da bi bil tak seznam prevelik. Samo moje mnenje.  Pa vsi vemo, koliko je vredno, glede na to, da še kar ne znam niti avatarja nastavit.

< Sporočilo je popravil ircica -- 31.3.2007 12:47:26 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem