cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: NoVeMbErKe 2006

clock-img

19.04.2007, 09:31

clock-img

Anonimen

Samo eno vprašanje na hitrco: a imate že vse stolčke za hranjenje?

Jaz bom menda kupila kar tistega za 14 € v Ikei, Antilop se mu reče. Pozna katera?

clock-img

19.04.2007, 09:33

clock-img

Anonimen

Wow, že 150. stran! user posted image  Bravo, punce, pridne čvekice ste! user posted image

Jaz bolj malo pišem, ker kaj pa vem, nekak se ne morem vklopit. Pa s tem ne mislim nič slabega.

clock-img

19.04.2007, 09:35

clock-img

Anonimen

Kako ste? Jaz sem prav žalostna.user posted image
Naše oktoberke se danes dobijo v ZOOju, midva s škratom pa ne bova tam.user posted image  Pa bi jih tako rada spoznala. Žal. Bova pa naslednjič šla.

Po cepljenju ni bilo nič reakcije, razen, da je bil včeraj malo sitkan in ponoči sva se trikrat dojila.

Vreme je pa tako kislo pri nas, da se mi zdi, da bo še deževalo.

LP

clock-img

19.04.2007, 09:46

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Barby, zakaj pa nisi šla v ZOO?

MucaMaca, mi že imamo stolček za hranjenje, ampak je še v škatli v kleti, ker user posted image  nima še kej v njem delat user posted image user posted image user posted image  Imamo pa od Peg Perego Prima pappa. Malo je velik in nimam pojma, kako ga bomo dobli v našo kuhinjo user posted image  (smo ga dobili za darilo - mi bi drugače kupili kaj manjšega). Za tega Ikeinega sem pa slišala, da je super za tako ceno user posted image

clock-img

19.04.2007, 09:52

clock-img

Anonimen

Ker je ful daleč, pa mislila sem, da bo imel škrat vročino. Mah...saj bom preživela.

Mi imamo stolček od Chiccota in je v njem že od 4,5 meseca, sicer ima naklone in še nimam v čisto sedečem, ker je preveč pokončen.

LP

clock-img

19.04.2007, 09:52

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

dan user posted image ...

Jaz sem pa danes tako z navdušenjem opazovala našo žabico, ko se je zbudila  user posted image , zadnje dni je začela se prijemat za nogice, tudi za prstke in stopala, danes si je poskušala nogico nest v usta user posted image  pa ji ni najbolj uspevalo, ...v glavnem prava mala telovadka je user posted image .

Zdaj pa upam, da bo zaspala, da jo potem nahranim in greva malo ven user posted image  , spet je sonček,... jeeeej user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

19.04.2007, 09:53

clock-img

Anonimen

Atija imamo zdaj na službenem potovanju, a v petek bo že nazaj, v soboto zjutraj pa jo bomo mahnili v Graz! Se mi zdi brezveze zapravljat premoženje za stolček za hranjenje.

Midve še tudi čakava z GH, začneva, ko se vrnemo iz Holandije. Še dober teden pa krenemo na pot!

clock-img

19.04.2007, 09:59

clock-img

marella1

pencil-img

761

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Jaz bolj malo pišem, ker kaj pa vem, nekak se ne morem vklopit. Pa s tem ne mislim nič slabega.

Kot bi jaz to napisala! No mi bomo kupili Stokke trip trap stolček.

Maja, Zamima
in Nogavica prav luštne user posted image imate pa user posted image tudi za vas tri

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

clock-img

19.04.2007, 10:10

clock-img

Anonimen

Veš Petra Pia je pa ful tebi podobna. Tamala sta ful luštna.

LP

clock-img

19.04.2007, 10:10

clock-img

majas

pencil-img

3393

Ah mucamaca pa marella1, vidve kar čvekajte, tudi jaz sem na začetku imela take občutke, zdaj pa kar nekaj blebetam, potem pa nama z Ajo1 začnejo bedarije hodit po glavi, kot včeraj zvečer user posted image

Midve sva spale do 8.30, ob 7ih ko je šel moj delat sem jo vzela k sebi da sve jedle, in potem nazaj skupaj zaspale, ko se je pa ona prva zbudila pa me je za nos vlekla pa za osta in me ščipala-češ zbudi se user posted image

Tudi mi imamo Primipapa stolček, smo ga tudi dobila a rabljenega. Ga moram še fajn ščistit, a še ne sedimo v njem. Ko ji dajem GH jo posadim kar v ležalnik ker se fajn dvigne.

Danes pa spet tako lep sonček ja, pa se bom morala sama sprehajat user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

19.04.2007, 10:12

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

maja tudi midve se bova sami danes sprehajali user posted image user posted image . Ven pa vsekakor greva, boljše sami kot pa da sca noter v takem lepem vremenu user posted image

clock-img

19.04.2007, 10:14

clock-img

majas

pencil-img

3393

Ja sem tudi jaz pozabila napisat kako sta luškana mala dva imaš Petrauser posted image

clock-img

19.04.2007, 10:18

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

MucaMaca, na temi o stolčkih je ena ful hvalila tega Antilop, pa še poceni je. Drugače pa jih je večina imela trip trap originalne ali neoriginalne in so jih tudi hvalile.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

19.04.2007, 10:21

clock-img

majas

pencil-img

3393

ja saj se moram tudi jaz zdaj zrihtati pa iti malo na zrak, a kaj ko se je tukaj dolgočasno sprehajat. user posted image si bom kavico skuhala pa šla samo ven sedet.

pokličem kdaj gre vlakuser posted image ?

clock-img

19.04.2007, 10:28

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

jaaaaaaaaaa user posted image  user posted image

clock-img

19.04.2007, 10:29

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Ojoj, kako je zdaj Neja zasitnarila user posted image . Verjetno čuti, da bo cepljena...čez eno uro morava biti tam, ona pa vsa sitna in zaspana user posted image

clock-img

19.04.2007, 10:38

clock-img

Anonimen

A je doza cepiva enaka kot pri prvem cepljenju, ali dobijo kaj več?
Midve imava 2. cepljenje šele maja, ko bo Ana stara točno 6 mesecev.

clock-img

19.04.2007, 10:40

clock-img

Anonimen

Vsa tri cepljenja imajo enake doze. Pa da vas potolažim...zadnje cepljenje ne povzroča nobenih reakcij, če jih do sedaj otročki niso imeli. Itak se organizem že navadi.

LP

clock-img

19.04.2007, 10:42

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Aja1, daj jo spat, potem bo pa tako ful zaspana tam in ne bo imela energije se pritoževat user posted image . To se je nama zgodilo na eni od prvih posvetovalnic - mala je zaspala pol ure, preden smo šli, potem sva jo tam zbudila, zato še ni bila čisto "prisebna" in je vse šlo na brzino brez problemov.
Ja, naša Živa rabi ene pol ure, da pride k sebi, ko se zbudi, to sta včeraj lahko videli tudi Zamima in majas. Je na prvih fotkah, ko en pijanec - čisto sključena v mojem naročju in na mizo se naslanja user posted image user posted image user posted image , mi je bilo prav hudo, da sem jo zbudila, ko sem mail odprla in videla te fotke.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Meni je patronažna rekla, da je vsako naslednje cepivo močnejše user posted image

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 19.4.2007 10:43:54 >

clock-img

clock-img

Anonimen

Midve prvič nisma imele praktično nobene reakcije, upam, da bo tako ostalo še vnaprej! user posted image

clock-img

19.04.2007, 10:44

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

že spi.... samo naša, ko je zaspana tuli na vse grlo...no, do takrat se bo ravno malo naspala.

clock-img

19.04.2007, 10:46

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Nič...se bo treba počasi spokat. Sem še v pižami user posted image user posted image user posted image , Neja pa tudi.

clock-img

19.04.2007, 10:47

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Mi imamo pa reakcijo na hruško user posted image
Ves je pikast ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

19.04.2007, 10:47

clock-img

majas

pencil-img

3393

Pa Nogvaica-če bo Živa toliko spala bo prehitro zrastla user posted image Saj se ni nič pritoževala, sta ji bili Zala in Kaja všeč in je sigurno bila vesela da si jo zbudila user posted image

Tudi jaz mislim da so vsa cepljenja enako močna, ker piše v knjižici da vsakokrat dobi isto količino cepiva user posted image
Midve niti v prvo niti v drugo nisve imele reakcij.

Zdaj pa tudi kaja spi je postala sitna in zaspana, pa jo je zmanjkalo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem