writing-img

RE: NoVeMbErKe 2006

clock-img

27.04.2007, 10:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Sem imela še taščo na obisku...smo se dogovarjali za piknik po krstu...zdaj se bo pa že škrat počasi zbudil...potem greva pa sesat in po tleh brisat...

LP

Aha...sem pozabila povedati, da je s tem potem spomladansko čiščenje končano! user posted image  jaz!!!!

LP

clock-img

27.04.2007, 10:05

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Naša žaba hoče imeti skoraj nonstop nekaj v ustih, tako da je duda moja rešiteljica.
Zdaj po novem se po dojenju obrne stran od mene/zize, odpre usta in čaka, da ji dam dudo user posted image  user posted image  user posted image . Če ji ne ustrežem takoj, se začne pritoževat.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

27.04.2007, 10:11

clock-img

Anonimen

Jaz si tudi včasih želim, da bi hotel imeti dudo, ampak ko jo zagleda, se razjezi ...

Danes pa internet ful počasi dela...se vidi, da so prazniki...

LP

clock-img

27.04.2007, 10:12

clock-img

Anonimen

Mojega novega avatarja pa niste nič pohvalile??user posted image user posted image user posted image

user posted image

Grem pakirat, zdaj pa zares! user posted image

clock-img

27.04.2007, 10:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Mojega novega avatarja pa niste nič pohvalile??user posted image user posted image user posted image

user posted image

Grem pakirat, zdaj pa zares! user posted image

Pardon... MucaMaca lep avatar imaš!user posted image

LP

clock-img

27.04.2007, 10:22

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Aja1, investiraj v sušilec.

Sicer nimam sušilca, ampak pralno-sušilni stroj. Pozimi je super, poleti pa mi je kar škoda, da bi dala sušit, ker se zunaj skoraj prej posuši. Likam pa tudi jaz največ moževe srajce (službene), ampak se jih kmalu nabere cel kup (vsak dan ena in jih je kmalu 10 user posted image )....ja, srajce pa res sovražim likat. Treba jih je pa v vsakem primeru al je sušilc, ali ga pa ni. Za Nejo pa kar ne likam, ker sploh ni tako zmečkano.

clock-img

27.04.2007, 10:31

clock-img

Anonimen

Moj pa srajco obleče enkrat na 3 mesece ali pa še to ne...za v službo ima pa kombinezon (delavci ne nosijo srajc...). Tak da sem rešena s te strani...škratu pa tudi ne likam, ker itak je premajhno, da bi bilo zmečkano...likam res po potrebi (malokdaj)...

LP

clock-img

27.04.2007, 10:34

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Moj ma pa tak šiht, da ima službeno uniformo, h kateri spada na žalost tudi srajca (policaj).

clock-img

27.04.2007, 10:35

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

MucaMaca, seveda smo opazili tudi tvojj nov avatar. Lep je, res user posted image  A še nisi šla???

clock-img

27.04.2007, 10:42

clock-img

Anonimen

user posted image , a samo meni ful počasi dela RR? Se bom prej user posted image ! A policaj je? user posted image
Moj bivši je tudi policaj v LJ.

LP

clock-img

27.04.2007, 12:07

clock-img

Anonimen

user posted image

Zdaj pridno pakiramo & pripravljamo reči, ki jih bomo vzeli zraven. Pol bom pa itak sigurno pozabila. user posted image  Ma ja, bomo pa gor kaj dokupili, če bo treba.

Odrinemo pa ponoči, okrog 3. ure zjutraj. user posted image

clock-img

27.04.2007, 13:08

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Mucamaca, lepo potovanje vam želim!

Mi smo po ponoči slabo spali, se je malči zbudil ob pol štirih in se pogovarjal in ni hotel zaspat.
Čez kake pol urce, ko sem ga pustila na miru in sem imela zaprte očke, pa je mrknil do osmih zjutraj.

Zdaj pa pojemo in gremo ven, na sončka pa nakako pijačo!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

27.04.2007, 15:36

clock-img

Anonimen

Končala! Zdaj grem pa za mojim dvema, ki sta šla na sprehod, da sem lahko v miru pobrisala tla...Pa še tako lepo sonček sije...

LP

clock-img

27.04.2007, 18:56

clock-img

ircica

pencil-img

782

Kaj ste vse zunaj?

Danes je pa en tak lep dan. Smo imeli prvi piknik pri babici. Ko smo jedli, je Kostja skoz sitnaril, poem sem ga dala na dekico na travici in je prvic samostojno sedel, kar nekaj minut. Pa tudi plazi se, amapk nazajuser posted image  

clock-img

27.04.2007, 18:57

clock-img

Anonimen

Mi doma...preživeli lepo popoldne, čeprav je bil škrat pri tašči malo siten...potem smo šli še k Valovem bratrancu (2,5 leta) in sestrični (1,5 meseca) pa sta se z bratrancem gugala in vozila po toboganu, pa je bil naš ful navdušen...

LP

clock-img

27.04.2007, 20:51

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Kje pa ste vse? Jaz sem hotla it danes spat že zdaj, pa kot nalašč Neja noče zaspat user posted image  pa še obene ni tu user posted image

clock-img

27.04.2007, 21:08

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Moj otrok se na ves glas dere user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem, kaj ji je user posted image . Pa še sami sva doma user posted image

clock-img

27.04.2007, 21:12

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Zdravo, punce.
No, jaz sem se končno malo naspala - mi je lubi dovolil in prevzel Anžeta popoldne. Sem se mu zasmilila, sem verjteno res zmatrana izgledala user posted image . Sem smrčala 3 ure! user posted image Sicer smo bili pa na Bledu in spet sva oba čisto povožena od nošenja mulota po rokah user posted image . Smo imeli s sabo voziček, rukzak in še kenguruja, pa ni hotel bit v ničemer!!! Presneta ritka razvajena! Ko bi vsaj malo manj tehtal!?

Ima pa cel kup novih cunj, ker so bili dedki in babice v Celovcu user posted image
Je dobil tak vojaško zelen klobuk na krajce, ki se lahko gor zapnejo, da je pravi kavbojc user posted image . Prav luštno!

Barby, tvoj Val je pa slaven, a?! Sem ga videla v Mojem malčku user posted image user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

27.04.2007, 21:14

clock-img

majas

pencil-img

3393

Čer!
Evo mene, me je ceeeel dan mikalo da bi si prižgala računalnik in pokukala na RR, pa sem si govorila ne, in ne in ne!! user posted image Pa mi je uspelo in tako sem imela generalno čiščenje in je spet vse lepo...

Joj Zamima že uživa z Zalo, danes nam Mucamaca pobegne. Joj moj pa je 10 dni doma pa mi ne privošči dopusta. Si je raje kupil za 170e nekaj za računalnik.Jaz sem se kar zjokala, kaja pa rabi novi avtosedež...pa še marsikaj drugega. Potem sem danes tako hotela iti k moji pa me ni hotel peljati. Pa sem rekal da grem sama...pa mi zabrusi naj si svoj avto kupim potem lahko grem...in tako se že cel dan ne pogovarjam... ah včasih več nevem kaj naj...  user posted image
Samo da imam svojo pikico, brez nje nevem kako bi bilo...

No evo ta moj RR, sem vzela danes navihančke iz skrinje da se odtalijo sem pozabila na njih pa sem jih morala komaj zdaj dati pečt..in zdaj voham iz kuhinje kako smrdi...in sem jih zažgala..a joj...  user posted image

rugače pa smo bile cel dan zunaj, potem smo šli naprehod in na pijačko in samo vidiš tamalo kako se ji zasolzijo učke in rečem-evo zdaj pa se je pokalala..in ko jo dvignem to je vse teklo, revica je imela hlače čist pokakane. Je vse teklo na stran ker je tako ležala,,,in smo hitro pobegnili domov.
Jaz pa sem se danes rolala haha, kako je pasalo...  user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

27.04.2007, 21:15

clock-img

majas

pencil-img

3393

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Moj otrok se na ves glas dere user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem, kaj ji je user posted image . Pa še sami sva doma user posted image

Mogoče pa je tako zaspana?? Poskusi jo položiti v posteljico, dati dudo in ugasniti luč, pa malo jo božaj po glavici. To pri nas najbolj pomaga. Joka pa tako vedno ko je uturjena in zaspana...

clock-img

27.04.2007, 21:20

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Zdaj se je malo umirila. Je bilo kot v starih časih - napa na full, Neja v rokah. A je možno, da ima spet krče, ker se je prav zvijala? Jedla ni nič novega.
Zdaj jo imam v rokah in malo še jamra...ojoj, kakšna bo noč....začela se je že slabo user posted image

clock-img

27.04.2007, 21:33

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Odgovor iz: Oktober 2006
user posted image  Petra, veš na to pa sploh nisem pomislila...a misliš, da če bi mu dala rižolinota, bi bilo pa ok? Sem že čist zmedena glede GH in spanja....

Sem ti že tam odgovorila!

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 27.4.2007 21:46:54 >

clock-img

27.04.2007, 21:44

clock-img

majas

pencil-img

3393

IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

user posted image  Petra, veš na to pa sploh nisem pomislila...a misliš, da če bi mu dala rižolinota, bi bilo pa ok? Sem že čist zmedena glede GH in spanja....

LP

Sm ti že tam odgovorila user posted image

kaj zdaj vidve malo tu malo tam user posted image user posted image    user posted image

clock-img

27.04.2007, 21:48

clock-img

majas

pencil-img

3393

Ah danes pa ni nobene čveke tako da se bom tudi jaz šla  user posted imageuser posted image   in  user posted image

user posted image

clock-img

27.04.2007, 21:50

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

IZVIRNO SPOROČILO: majas

IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

LP

Sm ti že tam odgovorila user posted image

kaj zdaj vidve malo tu malo tam user posted image user posted image    user posted image

Brala sem malo oktoberke, pa sem ji neki odgovorila, pa mi je še tuki prpopalauser posted image user posted image user posted image Mogoče se je ustrašla, da bom pozabila odgovorit user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem