writing-img

RE: NoVeMbErKe 2006

clock-img

25.05.2007, 21:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Bom kdaj pripopala kako fotko z bazena, da vas do konca razrajcam. user posted image  Sem žleht, kaj? user posted image

Kar zdaj jo napopaj...da bom lahko z dolgim nosom šla spat...user posted image

LP

Bom pol, ko bo čist v nulo dokončan in tipi topi fensi šmensi! user posted image  user posted image user posted image

user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Kako je luštno klepetat sam s seboj, pa vsake toliko časa katero srečat ko kaj na hitro napiše...user posted image  babe, zanemarjate svojo dolžnost na RRju...čvekanje do onemoglosti...user posted image

LP

clock-img

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

No, pa pejmo ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

...nabijat poste do 300 ...

clock-img

25.05.2007, 21:08

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Meni se ne da učit ... Že eno uro ima pred sabo tale članek, pa se kar ne morem spravit k sebi ...

clock-img

25.05.2007, 21:08

clock-img

Anonimen

Bom kdaj pripopala kako fotko z bazena, da vas do konca razrajcam. user posted image  Sem žleht, kaj? user posted image

LP

Bom pol, ko bo čist v nulo dokončan in tipi topi fensi šmensi! user posted image  user posted image user posted image

user posted image

Pa ja...daj zdaj, ko bo pa spedenan, boš pa še takrat...plisssss....user posted image

LP

clock-img

25.05.2007, 21:09

clock-img

Anonimen

Iiiii...user posted image Krfjolca, da si z mano....jupi...pusti članek za jutri...user posted image user posted image

LP

clock-img

25.05.2007, 21:10

clock-img

Anonimen

Koliko bodo imele ene za brat...pa se bodo mučile in čitale, v bistvu bodo pa prišle do zaključka, da smo čvekale same brezvezne...samo da nabijemo do 300...user posted image user posted image

LP

clock-img

clock-img

Anonimen

No kaj je zdaj? user posted image

LP

clock-img

clock-img

max81

pencil-img

3273

barby sej ti boš mela mal krajši nos kt jaz ,ki bazena sploh nimamouser posted image

no cvetačka pust zdej mal bukvice pa se raj nam mal posvet

Aja a je piknik uspel

clock-img

25.05.2007, 21:12

clock-img

Anonimen

Pa bom še vseeno fauš...user posted image

Aja1, se ga je pa pomojem tak nažrla, da Neji ni uspelo mamce domov nagnat in zdaj v kakem grmu leži, Neja pa doma spi kot polhec....user posted image user posted image user posted image  (Aja1, hecam se...vem, da si pridna in spodobna mamčka)...user posted image

LP

clock-img

25.05.2007, 21:13

clock-img

Anonimen

LP

user posted image

Pa ja...daj zdaj, ko bo pa spedenan, boš pa še takrat...plisssss....user posted image

LP

Če pa nimam nobene lepe fotke, častna pionirska. user posted image  Res obljubim, bom probala čimprej uredit. user posted image

clock-img

25.05.2007, 21:15

clock-img

Anonimen

A je kira gledala film 300? Ko smo že ravno pri številki 300.

Men je bil ful beden. user posted image  

Pirate boste šle gledat? Pa Shreka?

clock-img

25.05.2007, 21:16

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Sem spila en Shark, zdaj grem pa pod tuškota, pa zalaufat moram kombajn da si noge pobrijem ...

clock-img

25.05.2007, 21:16

clock-img

max81

pencil-img

3273

Če pa nimam nobene lepe fotke, častna pionirska. Res obljubim, bom probala čimprej uredit

ja takoj zdejle, fotoaparat v roke pa hitr vn slikatuser posted image

clock-img

25.05.2007, 21:17

clock-img

Anonimen

LP

user posted image

LP

Če pa nimam nobene lepe fotke, častna pionirska. user posted image  Res obljubim, bom probala čimprej uredit. user posted image

Saj ni treba, da je lepa...samo da je bazen gor....bom težila, dokler ga ne vidim...da lahko mojem zatežim, da ga hočem tudi jaz imet....user posted image

LP

clock-img

25.05.2007, 21:17

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Mmmm a sem povedala da sem si prejle pri preoblačenju Anžetove postelje prebila žnabel? user posted image
Grrr, sem vsa zatečena, še smejat se ne morem.

clock-img

25.05.2007, 21:18

clock-img

Anonimen

user posted image  Zdajle ne morem. Mam opravke. Moram pomagat pri čvekanju. user posted image

clock-img

25.05.2007, 21:18

clock-img

Anonimen

A je kira gledala film 300? Ko smo že ravno pri številki 300.

Men je bil ful beden. user posted image  

Pirate boste šle gledat? Pa Shreka?

Nekaj malega sem gledala pa mi ni bil všeč...pirate ne, ker jih nisem še nikoli, a shrek je že? da vem si ga iz mule potegnit..

LP

clock-img

25.05.2007, 21:19

clock-img

max81

pencil-img

3273

mene pa neki čudn glava boli, od tega neumnga vremena

barby ja nč ena masažca bi ti prov pršla a neuser posted image

clock-img

25.05.2007, 21:19

clock-img

Anonimen

Ojej, Krfjolca, to je pa res smola. Nesreča žal nikoli ne počiva. user posted image

clock-img

25.05.2007, 21:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Mmmm a sem povedala da sem si prejle pri preoblačenju Anžetove postelje prebila žnabel? user posted image
Grrr, sem vsa zatečena, še smejat se ne morem.

Ti postla, ti...kaj pa nastavljaš žnable tja...z rokami se to dela, Krfjolca, z žnabli se cmoklja in pogovarja...user posted image

Kater kombajn pa uporabljaš...ker si moram jaz novega kupit...ta je že star in zelo slabo dela...user posted image

LP

clock-img

25.05.2007, 21:20

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Babnce...umirite se...sem pol ure samo brala, kaj ste načvekale. user posted image

No kot prvo, JAZ BI TUT BAZEN IMELA user posted image user posted image user posted image

Piknik uspel noro dobro. Bilo nas je 20 mamic z user posted image  in ene 7 očkotov. res je bilo lepo videti toliko otrok na kupu (in seveda mamic). je zanimivo, ko posti dobijo tudi podobo osebe, ki jih piše. user posted image  Sem se pa napokala peciva user posted image . Neja je bila zelo pridna...najbolj ji je teknila flaša od pira user posted image user posted image user posted image

Kaj pa naš srečanje? Barby je že 100x napisala, pa nobenega odziva user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2007, 21:21

clock-img

Anonimen

Ja, jaz Shreka že mam, sam je ful zanič kopija, moram še enkrat z neta dol potegnit.

clock-img

25.05.2007, 21:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: max81

mene pa neki čudn glava boli, od tega neumnga vremena

barby ja nč ena masažca bi ti prov pršla a neuser posted image

Masaža??? kaj pa je to? res ne vem več...je nisem bila deležna že od pamtiveka....se kdo javi?user posted image

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem