Dobro jutro ali bolje dober dan!
Naša muca je spet zadremala po "zajtrku", tako da imam spet kako urco ali dve časa, da porihtam sebe in stanovanje, potem pa hitro ven na sprehod, ko se gospodična zbudi - je spet ful sonček
.
Včeraj se je prvič zgodilo, da Živa ves dan ni kakala. Sva z dragim do zadnjega previjanja upala, da bo plenička polna, pa so vanjo letali samo prdci
. Mi je bilo prav malo čudno, čeprav vem, da je za dojene otroke normalno, tudi če par dni ne kakajo. Sem se navadila na polno pleničko vsaj 2x dnevno.
IZVIRNO SPOROČILO: blecky
Kako ve zamotite svoje dojenčke, da lahko kaj postorite? Moj pod mostom noče bit dlje kot 5 minut
.
Živa se v igralnem centru kar zamoti. Najprej se moramo malo pogovarjat z njo, potem tolče po tistih igračkah kot nora in brca, tako da se malo utrudi, potem pa že vidim, kako dobiva težke veke. Malo še gleda igračke, ki ima naložene zraven sebe, potem pa navadno zaspi.
Danes zjutraj sem jo vzela iz posteljice in je bila vsa potna

. Ponoči ima oblečen bodi brez rokavov (da drži pleničko) in bombažno pižamico. Kaj je preveč oblečena? Bom menda morala radiatorje čisto zapret, dokler ne vstanemo - zdaj se nam vklopi centralna ob 5h zjutraj.
Pri nas pa dragi kuha, ko pride iz službe - kuha ful rad, jaz pa ga tudi nočem prikrajšat za užitek

. Danes bo pečena kura, pečen krompirček in solata (jaz bom peso, on pa radič).
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 2.2.2007 11:18:35 >