cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: NoVeMbErKe 2006

clock-img

26.07.2007, 21:15

clock-img

Anonimen

Jaz od dans naprej spet uporabljam nastavke za dojenje. Ana me je tak ugriznila, da sem zvezde vidla. user posted image user posted image  Mali vražiček moj!

A ma kira izkušnje z Tuševo potovalno agencijo? Majo kr ugodne pakete.

clock-img

26.07.2007, 21:46

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca
A ma kira izkušnje z Tuševo potovalno agencijo? Majo kr ugodne pakete.

Ja, mi smo šli v Podčetrtek preko njih. Vse je štimalo!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

26.07.2007, 21:46

clock-img

Anonimen

Mirno noč vsem pa držite pesti jutri ob 8.00...user posted image

LP

clock-img

26.07.2007, 21:52

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Mucamaca, gremo v Savudrijo. Tam imamo prikolico, zato jo izkoristimo vsakič, ko je možno. user posted image

Barby, za BTC greš prvi odcep za NM dol iz avtoceste in potem v krožnem križišču naravnost. Pa srečno na razgovoru.

Jaz pa zdaj čakam čudež. user posted image

Pa spakirat moram.....

clock-img

26.07.2007, 22:06

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ah, mala je končno zaspala, danes je bilo pa kar nekaj tole user posted image ,... saj vem, zobki,... ah,...

imam dobro novico - tardeča se najavlja ! user posted image  očitno je res šlo samo za stres in ni nič narobe z mano user posted image  Sem si kar oddahnila, da ni kaj vredu, ker moram že zarad brisa nazaj user posted image .

zdaj pa grem jaz tudi,.. moram zjutraj zgodaj vstat user posted image

nočko vsem

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

26.07.2007, 22:15

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Evo, čudež se je zgodil. user posted image  Neja je sama zaspala v posteljici. user posted image user posted image user posted image  Upam, da do jutra user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.07.2007, 22:16

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Ste slišale, da bo vrtec s 1.9.2008 za drugega otroka zastonj KLIK

clock-img

26.07.2007, 22:24

clock-img

max81

pencil-img

3273

Ste slišale, da bo vrtec s 1.9.2008 za drugega otroka zastonj

ja smo, draga Aja zdej pa kr lepo v Akcijo za drugimuser posted image user posted image

Neja je rekla, da bo danes prespala noč........uživejte na morju

jeeeeee, dobil smo evrotke od vzajemne, jutri gremo plačat, še preostanek morjauser posted image user posted image

barby vso srečo jutri, bomo držal fige
MucaMaca, joj to mora pa fest boletuser posted image , ti nisem nič fovš

clock-img

26.07.2007, 22:26

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Max, ti si to sigurno že prej vedla, da ste uštimali še enega user posted image ...ja, si pač Gorenjka user posted image

clock-img

26.07.2007, 22:26

clock-img

max81

pencil-img

3273

jaz se bom danes pomoje tud kr kmalu spokala spat, stanvane je pospravlen za silo, dec je šu na šiht, še en stoj obesm,pol pa grem, če se ne bo nič čvekaluser posted image

clock-img

26.07.2007, 22:28

clock-img

max81

pencil-img

3273

Max, ti si to sigurno že prej vedla, da ste uštimali še enega ...ja, si pač Gorenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje bo pa en cajt kr mami merkala, tako, da to za nas trenutno ne pride v poštevuser posted image

clock-img

26.07.2007, 22:37

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Moj je tudi na šihtu. Jaz pa na mesto da bi šla spat, visim na RR user posted image . Moj mi pol vedno reče, da zgleda tako, da Neja čist ok spi, ker ne izkoristim prilike za spanje....ja, pa še res je. Pol pa jamram, da sem čist polomljena user posted image

clock-img

26.07.2007, 22:44

clock-img

max81

pencil-img

3273

sej boš zdej par dni brez RRje, pa bo prec boljšuser posted image , boš naspana še za naprejuser posted image

clock-img

26.07.2007, 22:45

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: max81

sej boš zdej par dni brez RRje, pa bo prec boljšuser posted image , boš naspana še za naprejuser posted image

user posted image user posted image user posted image  pa še res je. Pa da ne boste preveč načvekale.

clock-img

26.07.2007, 22:50

clock-img

max81

pencil-img

3273

Pa da ne boste preveč načvekale.

nč bat, a ne vidš, da so se čveke poslabšale, zgleda, da jih je tale vročina čist zdelalauser posted image , ko boš prišla nazaj domov boš mela le ene 2 strani za prebratuser posted image

clock-img

26.07.2007, 22:51

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Ja, čveke so se res poslabšale. Monika zdej samo bere user posted image

clock-img

26.07.2007, 22:59

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Ura je toliko, da grem počasi v mužule.

Nočko vsem.

clock-img

26.07.2007, 23:05

clock-img

max81

pencil-img

3273

ja jest se grem tud počass zrihtat, skratka mejte se fajn na morju in seveda mal se namočte še za nasuser posted image , pa kej na nas pomislte, na tiste k smo vam kr mal fovš, k greste tolkrat na morjeuser posted image

clock-img

27.07.2007, 08:20

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

prva user posted image ,...

in že šibam,

lep dan vsem user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

27.07.2007, 08:25

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Druga in NASPANA!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Smo se zbudili samo 2x user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa še do konca spakiram, zbudim moža(je imel nočno) in gremo user posted image .

Lepo se imejte.

clock-img

27.07.2007, 08:28

clock-img

viv_

pencil-img

9144

tretja, ultra naspana! Brez bujenja user posted image user posted image user posted image

barby, držim pesti! user posted image

A to bo drugi otrok free samo če bosta oba naenkrat v vrtcu a kako? Mah, spet se neki duvajo... volitve se bližajo, pa je fajn tkole z vrtci... Pr nas itak skor ne bo prišlo v poštev, ker gre tavelika 2009 že v šolo.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

27.07.2007, 08:59

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Četrta! Čisto polomljena user posted image user posted image user posted image .

Spet je prišla k nama, ampak danes za spremembo ni takoj zaspala, pač pa se je kotalila gor in dol, levo in desno, plazila 1x po enem, drugič po drugem, se vmes še butnila parkrat v posteljo user posted image .

Aja1, uživajte na morju!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

27.07.2007, 09:04

clock-img

max81

pencil-img

3273

jutro, mi smo naspani, mami pije kavico, dete se pa trenutno igra v stajici.....čakava atija, da pride domov in nato šibnemo plačat morje, pa v merkur zapravt bon, ki sva ga dobila danes, po vsej verjetnosti bo šel za Nikino lučko, če nam bo sploh katera všečuser posted image

user posted image user posted image  Neja, sem rekla, da bo danes boljše spala

clock-img

27.07.2007, 09:05

clock-img

max81

pencil-img

3273

user posted image  ura je šele 9, a ste že vse na terenu al kajuser posted image

clock-img

27.07.2007, 09:07

clock-img

Anonimen

Dobro jutro!

Spale sva do pol devetih! user posted image Ne sicer brez bujenj, ampak sem vseen dobr naspana. user posted image

A mate kiri net tv prek siola? Nam so par dni nazaj poslal paket z komunikatorjem, pa naš modem neki zeza, pa nam morjo novga poslat. V roku 2 dni, pol pa bomo kočn lahk gledal mal več ko 3 tv kanale. user posted image user posted image

Tist glede vrtca se mi pa dopade.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem