writing-img

RE: NoVeMbErKe 2006

clock-img

05.08.2007, 21:12

clock-img

max81

pencil-img

3273

čerrrrr, mi smo zrihtani, mala pa pomoje spi, ko je taka tišinauser posted image

ja krfjolca, enkrat sva mele en obdobje k teža ni šla nič gor, skor en mesec, še zmanjšala se je, pa non stop je jedla.......ja ja ma pa kr fine mišelinkeuser posted image
user posted image user posted image user posted image  za kolesarjenje, pridna, jest bom pa drugo leto not prnesla, pa še bicikl morm nov kupit, ker je tud že kr u letih

clock-img

05.08.2007, 21:13

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Vidiš, pri nas pa zelo zelo redko v avtu NE zaspi user posted image .
Ponavadi smrči že na prvem ovinku user posted image

Toje super. Mi komaj pridemo do morja (dve urci) in je že taaaak jok na koncu. Ne vozi se rada user posted image . Raje ne pomislim, če bi šli na morje v Dalmacijo...to bi imeli fešto v avtu.

clock-img

05.08.2007, 21:15

clock-img

max81

pencil-img

3273

pri nas se pa ful rada vozi z avtom, pa še kr jo vozim leže, ker se ona čist nič ne pritožuje, ko smo se pa peljali na morje je pa itak pol poti prespala

clock-img

05.08.2007, 21:16

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Sem se odločila, da bom danes do 22 h tukaj, potem pa spat. Moj je pa itak do zjutraj na šihtu.

clock-img

05.08.2007, 21:16

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: max81

pri nas se pa ful rada vozi z avtom, pa še kr jo vozim leže, ker se ona čist nič ne pritožuje, ko smo se pa peljali na morje je pa itak pol poti prespala

kako leže?????

clock-img

05.08.2007, 21:18

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Eh, potem pridejo kaki nasveti naših babic v poštev - deci belega vina, pa spi ko klada, čisto do morja.
(da me ne bi kdo resno jemal user posted image )

Čelado smo mi dobili od Anžetovega bratrančka. Imaš pa tukaj precej majhne čeladice: http://www.kolo.si/

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

05.08.2007, 21:24

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Krfjolca hvala za link. Nisem vedla, da so čelade tako drage user posted image ...no, saj ji bo prav do tretjega leta (recimo user posted image ).

clock-img

05.08.2007, 21:27

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Ja, se bo treba kar navadit. Počakaj, da te bo prišla cukat za rokav: "mamiiii, jest bi pa toooole melaaaa":

http://kolosi.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/otrosko.kolo.06.jpg

clock-img

05.08.2007, 21:32

clock-img

max81

pencil-img

3273

kako leže?????

jest mam janejevo košaro za na voziček, ki je obenem tudi avtosedež, tako, da se da čisto v ležeči položaj, pa 4 naklone ima za vzdignit

clock-img

05.08.2007, 21:34

clock-img

kely

pencil-img

28

Čeruser posted image
Sem se odločla, da vam pomagam spraviti na 500. Mi bomo tudi s kolesarjenjem počakali še kakšno leto. Zdaj mi bo že počasi trebuh napoti user posted image Drugo leto pa boma z mojim imela vsak svojega user posted image To bo še veselje.

kely

clock-img

05.08.2007, 21:36

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Kely, čakamo sliko bušija user posted image . Zdaj si pa že čez polovico, ane?
Pa lepo,da nam boš pomagala do 500 user posted image user posted image user posted image .

clock-img

05.08.2007, 21:38

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Ja, se bo treba kar navadit. Počakaj, da te bo prišla cukat za rokav: "mamiiii, jest bi pa toooole melaaaa":

http://kolosi.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/otrosko.kolo.06.jpg

user posted image user posted image user posted image  Če bo samo za rokav cukala, potem kar ok.

Joj, ravno včeraj sem v trgovini videla enega fantka (starega cca 4leta), ki se je metal po tleh in drl, da hoče nekaj imet user posted image ....Kaj nas še čaka......

clock-img

05.08.2007, 21:42

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Same nosečke user posted image

Jaz bi tud user posted image
Grem se s tistim čajem nalivat user posted image .

Potem grem pa spat, ker sem čisto out. Pejte kar brez mene do 500 :)

clock-img

05.08.2007, 21:42

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Gledam slike iz albumov....kako so se naši otročki spremenili, pa zrasli....

clock-img

05.08.2007, 21:43

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

user posted image user posted image user posted image  Če bo samo za rokav cukala, potem kar ok.

Joj, ravno včeraj sem v trgovini videla enega fantka (starega cca 4leta), ki se je metal po tleh in drl, da hoče nekaj imet user posted image ....Kaj nas še čaka......

Ja, sigurno bomo kdaj tudi to doživele, ja. Ampak je moja filozofija: "zatreti v kali", pa je user posted image . Za roko, pa ven iz trgovine. Pa nikoli popustit.

clock-img

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Same nosečke user posted image

Jaz bi tud user posted image

Jst pa ne bi zdej...ne še..... Te spustim naprej....user posted image

clock-img

clock-img

max81

pencil-img

3273

Joj, ravno včeraj sem v trgovini videla enega fantka (starega cca 4leta), ki se je metal po tleh in drl, da hoče nekaj imet ....Kaj nas še čaka

jest jo bom kr doma puščala, k bom šla v trgovinouser posted image

clock-img

05.08.2007, 21:45

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ja, sigurno bomo kdaj tudi to doživele, ja. Ampak je moja filozofija: "zatreti v kali", pa je user posted image . Za roko, pa ven iz trgovine. Pa nikoli popustit.

ja, eni pravijo, da pa otroka kar pustit (že prvič, ko bo kaj poskušal) in se kmalu neha dret user posted image

clock-img

05.08.2007, 21:45

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: max81

Joj, ravno včeraj sem v trgovini videla enega fantka (starega cca 4leta), ki se je metal po tleh in drl, da hoče nekaj imet ....Kaj nas še čaka

jest jo bom kr doma puščala, k bom šla v trgovinouser posted image

Pametno, ampak ne vedno izvedljivo user posted image

clock-img

05.08.2007, 21:47

clock-img

kely

pencil-img

28

Aja jaz mojega že 14 dni nagovarjam, da mi naloži slike, pa se mu nikoli ne da, ali pa gleda film, ali pa...user posted image Bo še malo čakal pa bo decemberuser posted image Ga grem zdaj še enkrat leeeeeepo prosit user posted image

kely

clock-img

05.08.2007, 21:48

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

A vam pokažem moje novo kolo.Takole je...točno tako user posted image
user posted image

clock-img

05.08.2007, 21:49

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

jao.....skoraj v naravi velikosti user posted image user posted image

clock-img

05.08.2007, 21:49

clock-img

max81

pencil-img

3273

Pametno, ampak ne vedno izvedljivo

ja no skorejuser posted image

clock-img

05.08.2007, 21:50

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: kely

Aja jaz mojega že 14 dni nagovarjam, da mi naloži slike, pa se mu nikoli ne da, ali pa gleda film, ali pa...user posted image Bo še malo čakal pa bo decemberuser posted image Ga grem zdaj še enkrat leeeeeepo prosit user posted image

Veliko uspeha. Reci, da hočemo videt tvojega bušija. Smo že pozabile, kako to zgleda.

clock-img

05.08.2007, 21:50

clock-img

max81

pencil-img

3273

u Aja lep jeuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem