writing-img

RE: NoVeMbErKe 2006

clock-img

07.08.2007, 12:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: max81
barby prosim za obnovo seznama

Jaz bi tud prosla za obnovo. user posted image

clock-img

07.08.2007, 12:26

clock-img

majas

pencil-img

3393

Spet ste bile včeraj pridne.
Jaz se nisem nič zvečer oglasila ker sem se spravila likat. 2 uri sem mislila da mi noge odpadejo user posted image Če pa bis pet sedla za rač. pa spet ne bi bilo nič z likanjem.

S Kajo sva popacale juhico ravnokar, jo je cel krožnik skoraj zmazala-pridna.

Zunaj pa je prav toplo.

Kasneje preberem za nazaj, ker šibam na pošto.

Papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

07.08.2007, 12:28

clock-img

Anonimen

Btw Aja1, upam, da je vse ok. user posted image  user posted image

clock-img

07.08.2007, 12:31

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Ej, pa ve niste resne, sam da odnesem rit ven, že celo stran naklofate. A niste ble nč na sončku. Midve sva mojemu pozabljivemu dragemu nesli ključe od koče, da jih bo vrnil. Zdej mala spi, jest grem pa albumček naredit, pol pa dokončat šalčki za kolegico. Ma dons rd, pa bo kmalu treba darilo oddat, jest pa še nisem fertik user posted image

clock-img

07.08.2007, 12:34

clock-img

majas

pencil-img

3393

Aja1 kaj pa je... zdaj pa še mene zanima. user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

07.08.2007, 12:37

clock-img

Anonimen

Max in MucaMaca, bom zvečer napisala, a prav...zdaj res nimam časa...moram počakat, da se mi posušijo tla od kopalnice, da še enkrat pobrišem...potem moram kosilo skuhat, ko pride dragi gremo na vikend...user posted image

LP

clock-img

07.08.2007, 12:47

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Evo album je. Bom razposlala geslo, če ga pa katera ne dobi, naj mi pa pove.

clock-img

07.08.2007, 12:49

clock-img

max81

pencil-img

3273

evo mene, jest kr počas nosim stvari na kup, je že pol kavča zasedenegauser posted image , od tega so stvari na Niko, najinih stvari še ni nič vmesuser posted image .....bomo mogl kombi počas kupt, bo karavan kmalu premajhen

babe nehjte strašit, Aja upam, da je vse ok

clock-img

07.08.2007, 12:49

clock-img

Anonimen

Urška, luštni ste...user posted image

LP

clock-img

07.08.2007, 12:56

clock-img

Žiga

pencil-img

535

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Ej, pa ve niste resne, sam da odnesem rit ven, že celo stran naklofate. A niste ble nč na sončku. Midve sva mojemu pozabljivemu dragemu nesli ključe od koče, da jih bo vrnil. Zdej mala spi, jest grem pa albumček naredit, pol pa dokončat šalčki za kolegico. Ma dons rd, pa bo kmalu treba darilo oddat, jest pa še nisem fertik user posted image

Slike z VP si že nabrala na kup, da danes zvečer pošljem?

clock-img

07.08.2007, 12:59

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Ne še, bo zdele, oblubm. Sam sem mela že situacijo. Špela je že na ta veliki pojstli.

clock-img

07.08.2007, 12:59

clock-img

Anonimen

Urška76, hvala za geslo in pa ful ste luštni. user posted image  

clock-img

07.08.2007, 13:00

clock-img

urška76

pencil-img

2569

IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Urška76, hvala za geslo in pa ful ste luštni. user posted image  

user posted image  Pa jest bi tud tebe za geslo prosila, se mi zdi, da si vmes neki en albumček omenjala, nisem glih 100% vsega brala.

clock-img

07.08.2007, 13:01

clock-img

max81

pencil-img

3273

Urška hvala za geslo, fotke so ful luštne, tale moj bodoči zet je pa tudi vsak dan bolj kjutuser posted image

clock-img

07.08.2007, 13:01

clock-img

Žiga

pencil-img

535

Ne še, bo zdele, oblubm. Sam sem mela že situacijo. Špela je že na ta veliki pojstli.

Pomojem bi blo bolš, če jo daš takoj na taveliko pojstlo spat; se ji ne bo treba prebujat vmes...

GRRRRRR...

clock-img

07.08.2007, 13:04

clock-img

max81

pencil-img

3273

kje je Aja1, mene firbc babji daje 100 na uro...jest držim pesti, da siuser posted image

clock-img

07.08.2007, 13:05

clock-img

Žiga

pencil-img

535

... tale moj bodoči zet je pa tudi vsak dan bolj kjutuser posted image

Glede na to, da sta tukaj že dve bejbi določeni, da bosta moji snahi (sej sem prav povedal, a ne? user posted image ), mi imamo pa samo enega fanta doma, bo treba objaviti razpis, da vidimo, kdo je boljši ponudnik...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

07.08.2007, 13:07

clock-img

max81

pencil-img

3273

Glede na to, da sta tukaj že dve bejbi določeni, da bosta moji snahi (sej sem prav povedal, a ne? ), mi imamo pa samo enega fanta doma, bo treba objaviti razpis, da vidimo, kdo je boljši ponudnik...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dones bodo padale  glaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.08.2007, 13:09

clock-img

Žiga

pencil-img

535

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dones bodo padale  glaveuser posted image user posted image user posted image user posted image

hm...

clock-img

07.08.2007, 13:10

clock-img

urška76

pencil-img

2569

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Glede na to, da sta tukaj že dve bejbi določeni, da bosta moji snahi (sej sem prav povedal, a ne? user posted image ), mi imamo pa samo enega fanta doma, bo treba objaviti razpis, da vidimo, kdo je boljši ponudnik...

Glede na to, da imata obe polcaja za očka bo moral najin sine pazit, kaj dela, da ne bo imel težave s polcaji user posted image  Pardon policisti. user posted image

clock-img

07.08.2007, 13:11

clock-img

max81

pencil-img

3273

Aja1  na raport, ke si zdej?

Pošteno si nas zastrašila, zdej si pa skliznlauser posted image

clock-img

07.08.2007, 13:11

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Evo dragi moj, slikice so prštimane, jih je sam 155. Morš še ti kako dodat, da ne boš pol reku ja zakaj pa te nisi dala.

clock-img

07.08.2007, 13:12

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Aja1  na raport, ke si zdej?

Pošteno si nas zastrašila, zdej si pa skliznlauser posted image

Gremo med nosečnce brat vse anonimne. In tist k je najbolj kočljivo je zihr Aja napisala. Ne resno Aja, je vse ok?
Ne nas strašit klele.

clock-img

clock-img

Žiga

pencil-img

535

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Glede na to, da imata obe polcaja za očka bo moral najin sine pazit, kaj dela, da ne bo imel težave s polcaji user posted image  Pardon policisti. user posted image

Z uradnimi osebami se bom pa jaz pomenil, da bo vse OK... saj veste, roka roko umije... user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

clock-img

max81

pencil-img

3273

Glede na to, da imata obe polcaja za očka bo moral najin sine pazit, kaj dela, da ne bo imel težave s polcaji Pardon policisti.

nš je pa čist, en tak prenežen policajček, se mu že parkrat rekla, da bi mogi it v vrtec delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem