IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
Me je pa ful začela gristi v zizo. Pa se zaderem, da bi se vsaj malo ustrašila in nehala, ona pa se mi reži
.
A je kej v zraku? Men eje tud zaćela grist. Včeri zvečer me je trikrat ugriznila, po sem ji pa vzela, pa zagrozila, da se bo nehal crkljanje pr men. Dons je tud poskusla, pa sem takoj, ko je začela stiskat zobe zakričala in je hitr nehala. Včer je pa ona tud cešpala od smeha, dokler ni opazila, da so se začele sankcije. Pol pa jok. Pa celo noč ga je spet sračkala. V bistvu je spala in se drla zraven. Upam da bo dala danes mir.
Viv kako je bilo v Bohinju? A vas je pet nazaj prišlo, ste zrihtal še fanta

Se pa strinjam s tabo, da če je ati/oči z otrokom to ni varstvo. Naš tud uživa, če je kdaj sam z njima. Že z Mihom je prav ponosno hodu okoli. Pa k sem bla jest bolj nikakav po CR je vzel malega in sta šla na sprehod, da sem lahk kako uro v miru odspala.
Sva pa midva zmenjena z našimi, da naslednjo soboto popazita na falotka in falotko, midva pa šibava v A po igrače in kako cunjo. Bova že mal darila za novo leto nabavljala, pa za rojstne dneve. Pa da greva mal sama nekam. K drgač se kar drživa telih najinih otrok. Greva prov težko kam brez njih.
Viv kaj se kle delaš da ti je slabo, v resnic komi čakaš, da greš v službo med ljudi. Dons že men ni več hudo, pa sem po celih dveh dneh bla že na bolniški

No edin vožnja do Lj je pa res za

. Še dobr, da sej az v nasprotno smer vozim.