writing-img

RE: NoVeMbErKe 2006

clock-img

20.03.2007, 11:29

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

user posted image user posted image user posted image ...malo pa res. No, se mi ne bo več dolgo, ker se user posted image  že nekaj pritožuje v ležalniku user posted image

clock-img

20.03.2007, 11:36

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Krompirjeva solata.... hvala za idejo. Dober nadomestek za solato in kruh. Edin hrenovke imam doma. Hvala za idejo!!!!

Urška... ja, tko je pri nas vsako noč. 3x potegne in naprej zaspi, čez 2 uri pa spet akcija.

Moj dan bo pa zelo podoben Maxinem.... brez vozička, kengurujčka in avta sva obsojena na ždenje doma.

No tko, zdej si grem pa kavo skuhat.

SPANJE...... kaj je že to????????

clock-img

20.03.2007, 11:59

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

A vse  user posted image

Jaz bi mogla krompir olupit, pa hoče bit Neja v naročju...je spet začela s sitnobo...ja, zaspana je, ampak spat pa noče oz. samo malo drema v rokah.

clock-img

20.03.2007, 12:00

clock-img

max81

pencil-img

3273

kaja11 jest sem že dve šalci  kofeta vase stresla
kosilce se pa tudi že počasi  kuha, mala pa pridno leži v košari in se igra s svojimi igračkami

clock-img

20.03.2007, 12:03

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

joj, jaz jo bom že zdaj zasvojila s sladkim user posted image  Zdaj nima več krčev, pa ji kar vseeno dam kapljice, ko je tečna (ko joka), da se pomiri... Kmalu jih bo zmanjkalo, pa bom verjetno še ene kupila user posted image  Jo je tako lepo videt, ko preneha z jokom v sekundi in se potem še pol ure oblizuje user posted image

clock-img

20.03.2007, 12:05

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Kaj a vsi bomo danes krompirjevi al kaj? Meni se tud že kuha.

Mi imamo pa naslednji teden cepljenje, pa nič ne upam it ven, da ga ne prehladim v tem vremenu.Pa še ne da se mi, čeprav je zdaj nehalo snežit. So pa pol res dolgi dnevi, ko ne grem ven.Pa zapravim tud nič. Ponavadi greva v trgovino, pol pa še ake igračke za mulčka ali pa kake cunjice, ko so tak luštne.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

20.03.2007, 12:08

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Tako sem mu jaz z daktarin gelom dudico mazala, ker mi je patroažna rekla, da ima malo soorja v ustkih(pa ga po moje sploh ni imel, ker ima zdaj isto). Pol pa sem mu zmeraj, ko je jokla dala malo na dudico, pa se je pomiril. Pa sem se odločila, da ga vržem stran, niti ga nisem celega porabila, pa niti nisem šla novega kupit. Pa ni bilo neke razlike potem, da bi več jokal posledično. Zgleda, da sem dovolj hitro prenehala.

clock-img

20.03.2007, 12:11

clock-img

Anonimen

Hojla, punce!

Mi pa od včeraj pozno zvečer pa do okrog 11.30 danes nismo imeli elektrike! user posted image  user posted image  user posted image

Hiša seveda ledena, sem Ano kar v deknce zavijala, da je ne bi zeblo.

Mi bomo danes jedli kitajsko kosilo ( domač približek, meni je fuuuuuuuuuuuuul dobro! ), njami njami...

clock-img

20.03.2007, 12:15

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Mucamaca, mi tudi nismo imeli elektrike od 20h do 8h (vmes je parkrat prišla po nekaj minut). Sem ravno začela gledat BB, pa je crknilo user posted image user posted image user posted image

Torej bo danes na večini miz novembrk krompirjeva solata user posted image

clock-img

20.03.2007, 12:16

clock-img

max81

pencil-img

3273

tudi pri nas je včeraj non stop zmankovalo elektrike, pa glih tamalo sem kopalauser posted image  ampak je na srečo kmalu spet prišla nazaj je bilo temno kot v rogu......
MucaMaca dones bo pa obema učke postran vlekluser posted image  tudi mi bomo meli kitajsko kosilo

clock-img

20.03.2007, 12:17

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Kaj pa naredite kitajskega? Rabim kakšno idejo za jutri.

clock-img

20.03.2007, 12:22

clock-img

max81

pencil-img

3273

včeraj sem prvič kupla mešanico začimb kitajska kuhinja + piščanček + riž in to je to, pa še hitro je narejeno

al je užitno bomo pa vidl čez ene 15 minutkuser posted image

clock-img

20.03.2007, 12:23

clock-img

max81

pencil-img

3273

no bomo pa mi pol jutr mel krompirjevo solato, sam ne vem kaj bi zraven, ribice skor ne bi ker mi pol cela bajta smrdiuser posted image , ker nimava še kupljenih vrat iz kuhinje v dnevnouser posted image

clock-img

20.03.2007, 12:27

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Pri nas bo pa kar celo stanovanje smrdelo po ribicah user posted image user posted image user posted image

Jaz sem enkrat kupila od PP piščančka po kitajsko (je bila zelenjava zraven) in je bilo kar dobro. Še boljše bi bilo, če bi dala zraven riž namesto špagetov (moj ne mara riža in obožuje špagete).

clock-img

20.03.2007, 12:28

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

o, krfjolca se je tudi že zbudila user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2007, 12:30

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Jaz sem tudi lena mama, pa se še kar poslužujem kapljic proti krčem user posted image
Joj, jih bomo zasvojile ...

Sem pa totalno pogrnila na tistem testu CPP. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

20.03.2007, 12:34

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

o, krfjolca se je tudi že zbudila user posted image user posted image user posted image

Kdaj že user posted image
Mene mečejo visočantvo pokonci ob 6ih.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

20.03.2007, 12:36

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Enako user posted image user posted image user posted image , pa še parkrat vmes user posted image

clock-img

20.03.2007, 12:40

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Maj pa po novem vstaja ob sedmih, ker smo roloje dol začeli dajat, prej pa se je zbudil takoj, ko je začelo bit zunaj malo svetlo, tako da smo tud ob 5.30 že bili budni. Zdaj spi od 20ih do 7ih z enim podojem. Se ne pritožujem. Je pares, da ko me zgodaj zbudi, pol čez dan tud kaj naredim, malo pospravim, drugače pa sem cel dan ko cota, nič ni iz mene.

clock-img

20.03.2007, 12:56

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Tudi pri nas ne bo smrdelo po ribicah, ampak po klobasi user posted image  Se mi ne da panirat rib, pa bom kar klobaso skuhala zraven...pol pa gas ven...pri nas je prav lep sonček!!!!

clock-img

20.03.2007, 13:06

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Pri nas pa ni sončkauser posted image
Pa ne bomo šli nič ven.
No, sja je bila cela zima res super naklonjena našim user posted image , a ne?!
Jaz pa sem se zdaj odločila skuhat rižoto s kurjim mesom in krompirjevo solato, pa juhico seveda.
Za jutri pa se mi že prav lušta kislega zelja, pečenice in leče, mmmm...

clock-img

20.03.2007, 13:08

clock-img

melita73

pencil-img

210

Joj, se vidi da je slabo vreme, ste ful nacvekale.
Aja1, a sonce je pri vas? Mi sicer nimamo snega, je padal dez, pa samo vmes kaksna snezinka, sonca pa tudi ne.
Nasa je pa koncno malo zaspala, sem ze cisto crknjena. Danes je tudi ponoci nekaj strajkala in se je zbudila kar 3x, pa ze ob 5 bi ona vstala, mami in ati pa se tako zaspana.
Ste mi pa dale idejo za jutrisnje kosilo. Prav fajn bi bilo, ce bi vsak dan dobil tu na RR kaksno idejo za kuhanje.
Uzivajte kljub slabemu vremenu. 

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

clock-img

20.03.2007, 13:11

clock-img

max81

pencil-img

3273

Aja kosilo smo pojedli je blo užitno.Je reku dragi, da lahko še kdaj nardim. user posted image  pa ravno papca bananco

pa blagor teb k mate sonček, pri nas še vedno sneži

clock-img

20.03.2007, 13:13

clock-img

melita73

pencil-img

210

Pozabla sem komentitat tisto oddajo o dojenju - kar neki - otrok star 7 let pa se doji?????
Me prav zanima, moram gledat.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

clock-img

20.03.2007, 13:37

clock-img

marella1

pencil-img

761

Čveke, čveke, čveke user posted image . ja v Ljubljani se je tudi pokazal sonček, počakam da se Lana zbudi potem pa jo poštimam in greva v trgovino. Jutri ima cepljenje pa bova rajši doma.

Tu pa je še ena slikica kako Lana daje prstke v usta user posted image

user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem