....jst ful pogrešam Celje, celo življenje sem tam živela, potem sem pa službeno prišla v Lj, se zaljubila zdej sem pa tukaj. Samo, da je moj dragi z menoj pa bi šla kamorkoli ampak še zmeraj pa lahko pogrešamo domek ane?
Sisy, uh a s pri tebi že pripravlja?
tkole bo tvoj pičil proti porodnišnici
...poročaj amapk sej veš prej t ne spustim dokler ne grem tud jst...
pajac, jst ne vem kaj je jeseni v luftu, da potem poleti toliko punc rojeva.
..dobro ne samo poleti, govorim za naš primer ampak letos jih je pa res ful ful velik...je pa ta tudi res, da ker smo ame nosečke to bolj opažžamo, to se strinjam.
no tkole sem že jst ob 6h zjutraj, ker komaj čakam ob 12h moj obisk priko zmetičarki, razvajanje in sprostitev..juhuhu.Vam sporočim kako bo
Moj je glih zadnjič nekje bral da se je ful rodnost povečala in sicer v letu 2006 sploh, v 2007 pa tudi...Tko da slovenčkov ne bo zmanjkal
... Drgač pa kako že praujo - iz tvojih ust v božja ušesa-upam da se je Sara res zato umirila ker je že "v nizkem štartu", čeprav glede "znakov" prov slabo kaže
Tiaglede kitajske v Črnučah-se ne more niti približno primerjat s tisto v Kamniku, pejta probat, bosta videla kaj je zareeees dobra kitajska hrana
Drgač pa sem jst tko kot Sončni žarek tudi ful navdušena nad Piazzo-zadnjič sem tam jedla tris (polenta s gobicami+njoki z arašidi+rižota z moskimi sadeži) in je blo ful dobr..Pa solatke majo tut dobre.... Poopsiea ti maš pa dons razvajanje? Nism vedla da ob nedeljah tut delajo take zadeve..Ja super, ti kr mal zavidam
Antigonahej a se pr teb že kej bl konkretnga dogaja? Me ful firbec matra če se bo tvoja napoved za sredo uresničla
Drgač pa tale vročina je en
zato sva šla učer v Merkurja kupit ventilator (bolš neki kt nč) pa res pomaga
Tko da mava v stanovanju "samo" blaženih 26 stopinj
Edin študiram da si jo nism preveč direkt vase namontirala k me skos po malem glava boli
Dons mava pa plan se it mal na bazen kopat pa razmišlam če je u bistvu zdele to sploh dobr...Sej bazen ni tok obljuden,ful je mal folka tm...A mislte da je ful narobe če grem? Nč, grem mojga pa najino kosmatinsko zbudit-še zmer spita k ubita-ne morš verjet-enih tut vročina ne mot

V zimskih mesecih je večja verjetnost, da zlasti otroci v starostni skupini od enega do treh let ...
Nega in zdravje

S psihologinjo dr. Livijo Knaflič smo se pogovarjali o pomenu branja predšolskim otrokom. Poudari...
Odnosi v družini
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!