writing-img

RE: Avgustovke

clock-img

25.07.2007, 10:50

clock-img

Anonimen

pajac če je tko, potem nama z Antigono čisto nič drugega ne preostane, da se odpokava za njo. Dogovor je dogovoruser posted image

clock-img

25.07.2007, 10:50

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Ja zgleda že tko... Ne vem, še mal počakam pol jo bom pa probala poklicat, me preveč ferbec matra če že koristi polnipenzion v Postojni user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

25.07.2007, 10:51

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Ja poopsie, najbolj da se napakirave v avto, usput me lahko na Vrhniki pobereš, pa greve vprašat če naju na suh sprejmejo, da mamo sobo rezervirano user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

25.07.2007, 10:55

clock-img

pajac

pencil-img

6695

user posted image user posted image mogoče pa je samo šla preverit, če je kakšna kul oba fraj za tri user posted image ...

No Sisy zresni se in se javi.... Zdaj tud mene res firbec matra, pa še zjutraj ono s prvo stranjo???user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

25.07.2007, 11:02

clock-img

Anonimen

user posted image antigona, za 20 min. sem pri tebi...
to bodo kot kakšne mini počitnice...hotelska soba, mogoče se sisy dogovori še za tv, itak imajo veliko banjo za porode, ki jo lahko preuredimo za bazen...to bo u iber sprostitevuser posted image

clock-img

25.07.2007, 11:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

No Sisy zresni se in se javi.... Zdaj tud mene res firbec matra, pa še zjutraj ono s prvo stranjo???user posted image user posted image user posted image

kaj pa je bilo??

clock-img

25.07.2007, 11:12

clock-img

pajac

pencil-img

6695

zjutraj sem nekaj štorala po računalniku (še čisto zaspana) in pomotoma odprem prvo stran avgustovk pa pogledam tole:

čestitke sisy

Mi pa še čakamo na dan D...

me je skoraj kap....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

25.07.2007, 11:28

clock-img

Anonimen

Kako vam zavidam,da ste tako dobro razpoložene.

Jaz pa sem čustveno čisto na tleh.......z mojim sva šla narazen.Saj se je ze nekaj časa pacalo.....

Tako da bom tudi sama pri porodu (tega me je najbolj strahuser posted image ) in potem naprej.
Kam naj grem z dvema otrokoma in majhno plačouser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.07.2007, 11:35

clock-img

tia01

pencil-img

1243

****aa - a res?? Joj nee... Sočustvujem s tabo. A nista mogla počakat po porodu?? To pa res nista izbrala pravega časa. Sploh ne vem kaj naj napišem, ker vem da se ne boš počutila nič boljše, če karkoli napišem. Drugače pa lahko k porodu vzameš svojo mamo, sestro, samo da ne boš sama. Vsaka ki je že rodila gre brez problema s tabo. Je ful lažje če maš nekoga zraven, pa tudi če ni bodoči očka. Lahko pa vzameš tudi kakšno prijateljico, samo če še ni rodila mora naresti očetovski tečaj, da dobi tisto potrdilo.

Žan - vse najboljšeee user posted image

clock-img

25.07.2007, 11:37

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

**** - zate šopek user posted image  in 7user posted image .......  Čeprav verjamem, da ti to sedaj nič ne pomeni..... Pa čeprav te poznam samo preko RR, me je kar stisnilo pri srcuuser posted image user posted image user posted image  ...Brez besed......

Glej, če ti bo kaj lažje se kar izlij tukaj.....ker takšna stresna situacija lahko sproži tudi porod....... Pa če lahko kako pomagamo, kar javi.

Drugače pa mislim, da lahko napišem da ti avgustovka stojimo ob strani!!!!

clock-img

25.07.2007, 11:37

clock-img

tia01

pencil-img

1243

Sisy... zdej se pa nehi hecat in se nam javi, da ne bom slučajno čez par ur prebrala da je Sara že zuni... Če prav najbrš ti ne bi mela nč protiuser posted image

clock-img

25.07.2007, 11:40

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Pozabila--- Žanu vse najboljšeuser posted image

clock-img

25.07.2007, 11:43

clock-img

tia01

pencil-img

1243

**** - točno tako kot je napisala Sončni žarek, ti vse avgustovke stojimo ob strani in če boš hotla komu tarnat we are here for you user posted image user posted image !!!

clock-img

25.07.2007, 11:44

clock-img

pajac

pencil-img

6695

****   user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image ... Ne daj se!!!!! Me smo zmeraj tukaj in zmeraj polušamo... Tako da vrži vse negativno iz sebe... Misli zdaj nase in na otroka.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

25.07.2007, 11:44

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Paštetka-kako si.....si kaj boljše?!

Veš, jaz imam predlog....kaj če bi se medve tudi kar skupaj zmenile za rodit- greva v isto porodnišnico in obe bova rodili z PCA.....pa itak mora biti navzoč anesteziolog-pa mislim da jim bi bilo veeno če rodi ena la pa dveuser posted image . Ti kar datum izberi-meni je vseenouser posted image
Kaj menišuser posted image

clock-img

25.07.2007, 11:45

clock-img

tatjana.d

pencil-img

94

****, user posted image vidim, da bo tole tvoj drugi otrocek. in upam, da sta oba zivcna zaradi blizajocega datuma. pa da bo potem spet boljse (vcasih hormoni delajo svoje...). zelim ti zate in za otroka. user posted image
Pazi nase in na svoja soncka!!

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

clock-img

25.07.2007, 11:46

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Pajac- kaj si imela v mislih tisto z mojimi kguser posted image  

clock-img

25.07.2007, 11:57

clock-img

pajac

pencil-img

6695

hi hi hi nič posebnega... Danes samo o hrani govoriš, dobila pa si gor kg kot piščanček... Ti kar uživaj....user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

25.07.2007, 11:59

clock-img

pajac

pencil-img

6695

Evo ga!! Zgasnili sta tako Antigona kot Poopsie (jih ni neč gor na RR)... user posted image v Postojno iskat Sisy...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

25.07.2007, 12:04

clock-img

Anonimen

, kaj pa če imajo samo 1 črpalko?  A boš ti tam zraven mene čakala? user posted image

ŽAN vse najboljše user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.07.2007, 12:13

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Dobro jutro punce!
Vidim, da imate tudi ve enak probem kot jaz: šraufanje v trebuhu, s tem da imam jaz že 3 dni drisko in trebušne mišice so me bolele kot bi celo noč delala trebušnjake. Prijateljica mi je rekla, da so to lažni popadki. Saj ne vem ali me je strah in me zaradi tega zvija ali se res kaj dogaja. Je vas tudi kaj pikalo v jajčnikih? Mene je samo v desnem, ampak konkretno, ko sem kak določen gib naredila. Mali pa je tako živahen in mi tako pritiska na mehur in sramno kost, da je za popuser posted image dit in noge imam kot buhtle spet....

clock-img

25.07.2007, 12:15

clock-img

Anonimen

Kaj a kar hodite rojevatuser posted image

Jest bi še en teden počakala.Danes je glih še en mesec do akcije.

clock-img

25.07.2007, 12:16

clock-img

Anonimen

Mene že 14 dni šraufa in imam drisko.Sem mislila da so to živci pa vidim da ste vse usraneuser posted image  

clock-img

25.07.2007, 12:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Mene že 14 dni šraufa in imam drisko.Sem mislila da so to živci pa vidim da ste vse usraneuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.07.2007, 12:21

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

****, misliš da je to res strah pred porodom, ko smo se začele vse zavedat, da se lahko začne vsak čas?
Mogoče, ne vem. Rada bi si dopovedala, da me ni strah in da bo vse hitro mimo.... Po drugi strani pa je res malo strah prisoten, ker ne vem kaj me čaka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem