IZVIRNO SPOROČILO: Klarita
IZVIRNO SPOROČILO: pajac
Danes dobijo dovoljenje
pikas, Klarita, abc100 , _barby_ !!!
Sem mogoče kaj zamudila? Pojma nimam zakaj gre....
....
Klarita Očitno!!!

Sem uradni "podeljevalec" dovoljenj za rojevanje za avgustovke.. (že skoraj ves julij...)
Vsaka, ki rodi pred datumom, ko ji je dano dovoljenje mi je namreč dolžna kepico sladoleda

...
A ne, da sem se dobro znašla... zdaj ko sem na porodniškem, se pozna tudi na plači pa se moram lotiit obstranskih zaslužkov..
Le da so punce kar pridne in se mi zdi, da bom slabo zaslužila... Je pa na oko dovoljenej podeljeno takrat, ko ni več prehude sile tudi če se zares prične...
Pupe jaz sem do sedaj spala....
Vidim da Poopsie voda teče v grlo, glede na to da je sedaj odsotna upam, da že carta svojo Tjašo (bi bilo fajn tko na hiter

..)
Katis glede nato, kako si nakratko opisala svojo zgodbo in kako si na hiter zbrisala z foruma se mi zdi, da si ti to kar hiter opravila ...
Joj kako je Bor

... Jaz bi tudi (brez porodnih muk ta hip seveda.. ampak mislim da ne bo šlo brez

...)
Tia saj sem napisala njoki v smetanovi omaki s piščancem in rukolo (no rukolo sem pozabila omenit)... mljac, ampak zdaj bom spet nekaj pohrustala...
Jumpy!! Ti, ti

, se skrivaš, a ne??? Upam da ste se že navadili in da ta velika dva tudi kaj pomagata...