cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Avgustovke

clock-img

09.08.2007, 19:16

clock-img

mony5

pencil-img

1342

April zdej v 40.tednu me je prvič pogledala če sem mogoče že kaj odprta. V ponedeljek imam samo CTG pri enmu ginekologu, če ne bom prej šla v Rim!?

clock-img

09.08.2007, 19:17

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Go mony, go mony, go Zoja go Zoja!!!

Prideš jutri k Orehku, mogoče če zapijemo Zojo bo potem ven padla, vpraši Poopsie user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

09.08.2007, 19:17

clock-img

mony5

pencil-img

1342

SASKIJA ČESTITKE ZA JAKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2007, 19:22

clock-img

mony5

pencil-img

1342

Sončni žarek tudi jaz sem bila danes jezna kot ris ampak me je kar hitro minilo. Sej veste kakšni so moški včasih!!!
Mi smo pa prejle na veliko user posted image  in je bilo full dobro (smo rekl da če nebo Zoja danes na PDP ven prišla se bomo pa malo lupčkali, pa smo se kr veliko, jst pa čist sreča)user posted image user posted image user posted image

Antigona jutri bom kar doma, ker dobim sodelavke na obisk pa moram biti doma.

clock-img

09.08.2007, 19:25

clock-img

mony5

pencil-img

1342

Lenča78 očitno ne bomo danes (na PDP) povile naših sončkov ampak kar en drug dan!

clock-img

09.08.2007, 19:53

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: mony5
Sončni žarek tudi jaz sem bila danes jezna kot ris ampak me je kar hitro minilo. Sej veste kakšni so moški včasih!!!

Mony- saj nisem bila jezna na mojega user posted image ..... to je bilo kar tako.....brez razloga......pač hormoniuser posted image user posted image user posted image  Sedaj se še lahko zgovarjamouser posted image

clock-img

09.08.2007, 19:55

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

A se ni že počasi začela nočna izmenauser posted image  Kakšno zatišje danes, nikjer nobeneuser posted image

clock-img

09.08.2007, 19:55

clock-img

mony5

pencil-img

1342

Jst sem bila tud najprej kar tako jezna pol pa še na mojga zraven!!!

clock-img

09.08.2007, 19:58

clock-img

mony5

pencil-img

1342

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

A se ni že počasi začela nočna izmenauser posted image  Kakšno zatišje danes, nikjer nobeneuser posted image

Mogoče ja za nočno še prezgodaj???!!!

clock-img

09.08.2007, 20:02

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

A se ni že počasi začela nočna izmena Kakšno zatišje danes, nikjer nobene

Mogoče ja za nočno še prezgodaj???!!!

Ah kje, je še čist prezgodaj, nočna se začne šele po deseti user posted image  user posted image  user posted image

Kje je pa Tia danes? A se je sploh kej javla??? 

clock-img

09.08.2007, 20:25

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

• Mony5, kolkr kaže res ne bo nič danes! A si imela zadnjo menstro 1. 11. ? Men je skoz govoril, da bo prej glede na kratke cikle in velikost punce pa evo. No sa, sforsirat ne moremo.
Mi pa čep kar še leti, pa kok je tega?! Jaz upam, da bo šla ven na čimlažji možni način... K na teden pridobijo okrog 300g, to se mi zdi kar velik ne?

• Antigona-na zdravje (za jutr pr Orehku). In ostalim prisotnim sevda.
  • Pajac-tud ti maš lahk slab dan, saj drgač si pa soz ena veeeeelika pozitivka a?
user posted image gleda akcijo na Tv, me ne gane. user posted image user posted image Jaz pa kar mal pospravljam flet, da bo čisto...POl moram pa šeuser posted image .
user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

09.08.2007, 20:30

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki boste v kratkem rodile. Da nas ne bo preveč izčrpalo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ve, ki ste pa že s svojimi ljubčki, pa bodte čimbolj v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Blagor se vam, ko je že za vami!!!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

09.08.2007, 20:32

clock-img

April

pencil-img

5459

ggrrrrrrrrrruser posted image  spet počas odpira strani.

No jaz sem nazaj, ctg neaktiven, plodovnice je še dovolj, odprta sem en prst. Če ne bo kaj prej, imam čez teden ctg pri nadomestnem g.

clock-img

09.08.2007, 20:46

clock-img

April

pencil-img

5459

saskija čestitke za Jakauser posted image  user posted image  user posted image

clock-img

09.08.2007, 20:54

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

April, a ti jutr prideš??? 

clock-img

09.08.2007, 21:03

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Pri nas pa je spet internet ven vrglo....1uro ga ni bilouser posted image .... Bom jutri kar na SIOL pisno poslala, da sedaj pa jih imam čez glavouser posted image .....Imava duo paket in če telefoniram, potem internet slabo dela...če sem pa na internetu, pa mi telefon prekinja....sem že parkrat gor klicala, pa mi samo obljubljajo, da bodo urediliuser posted image

clock-img

09.08.2007, 21:20

clock-img

April

pencil-img

5459

Antigona, verjetno ne. Sva bila danes v btc.ju, jutri pa najbrž prijateljica pride na obisk. Pa še enkrat morava s tamalim v center na banko, da drobiž položiva.

clock-img

09.08.2007, 21:28

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Grem pod tuš, ker res še ni čas za nočno izmeno user posted image   ..... Pa pridem potem prebrat, če bo kaj, drugače pa spat.......

clock-img

09.08.2007, 21:33

clock-img

tia01

pencil-img

1243

Evo mene, javlam se, da vas ne bo skrbeluser posted image . Učer ponoč sm mela tri popadke, je ful bolel. Ampak so bli samo trije, na pol ure, potem pa na 20 minut, sm šla na wc in potem zaspala kot top. To je blo to. Dons nism bla nč doma, samo zjutri mal, pa še to sm generalno pucala stanovanje. Potem pa smo šle s kolegicami na kosilo, ker je ena praznovala rojstni dan, pa se je zavleklo do zdaj. Jutri me pa spet ceu dan ni, ker greva z mojim na izlet na morje, tko da se tipkamo šele zvečer....

Držim pesti za Sisy, ker očitno se trenutno dogaja...
Saskija - čestitke za Jaka!!!!

clock-img

09.08.2007, 21:34

clock-img

martina RN

pencil-img

25

Pozdravljene avgustovke!

tudi jaz vas redno berem zdaj pa vam tudi pišem. Sem iz mb. Rok imam 21.08.2007.

Lepo vas je brat in biti z vami. V torek imam še zadnji pregled pri svoji ginekologinji, pa bomo videli kaj bo rekla.

Antigona kdaj greš v Postojno?

clock-img

09.08.2007, 21:35

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Očitno bove s Pajaco spet same... Al bom pa celo spet sama ostala...
Ma ne, pajac ziher pride na ledeno kavo...

clock-img

09.08.2007, 21:36

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Antigona kdaj greš v Postojno?

Najraj kar takoj user posted image  user posted image  user posted image

Pa pozdravljena med nami...

A boš šla ti tud v Postojno?

clock-img

09.08.2007, 21:37

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Verjetno ne, sem zdajle vidla da si iz Maribora...

clock-img

09.08.2007, 21:41

clock-img

tia01

pencil-img

1243

Antigona a pri vas še vedno nč novega?? Sam zdej bi pa že loh blo kej!!!
Pa Mony - ti bi tut že loh šla, po drugi strani boste pa vsaj dalj časa nam delale družbouser posted image user posted image .

clock-img

09.08.2007, 21:43

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Pa Mony - ti bi tut že loh šla, po drugi strani boste pa vsaj dalj časa nam delale družbo .

Ja, družbo že družbo, ampak nobena časa nima za kak kafe... Razen nas, k smo že skor čez rok user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem