writing-img

RE: Avgustovke

clock-img

22.08.2007, 15:01

clock-img

pajac

pencil-img

6695

veš, da te bom.... Dober tek pa dobro pizzo naredi...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

22.08.2007, 15:03

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

veš, da te bom.... Dober tek pa dobro pizzo naredi...user posted image

Hvala, bom!!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

22.08.2007, 15:25

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

No mene še kar enako boli kot prej. Kot ena menstruacija, po mojem da to niso popadki.user posted image user posted image
Zdej hodim gor in dol, da bi še mal pospešla zadeve, da se ne bo vse samo umirilo. Sam dokler ni nekih rednih popadkov, itak nimam kaj, a ne?user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

22.08.2007, 15:27

clock-img

abc100

pencil-img

5390

IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

No mene še kar enako boli kot prej. Kot ena menstruacija, po mojem da to niso popadki.user posted image user posted image
Zdej hodim gor in dol, da bi še mal pospešla zadeve, da se ne bo vse samo umirilo. Sam dokler ni nekih rednih popadkov, itak nimam kaj, a ne?user posted image user posted image

Žal ti ne morem povedati, ker na žalost moj čas še ni prišel!!!

clock-img

22.08.2007, 15:32

clock-img

pajac

pencil-img

6695

Talika ti kar hodi... vsako telo drugače ocenjuje bolečino... ene ravijo da je občutek kot pred user posted image .. no lahko da se bo vse šele stopnjevalo... kar move, move...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

22.08.2007, 15:36

clock-img

abc100

pencil-img

5390

PAJAC, tale tvoj levček tok žalostno gleda, verjetn je že od samga začetka vedu, da bo devica!!!
Jest sem tud upala da bo levček tako kot njegov oči, pa sem se tud jest zmotila.

clock-img

22.08.2007, 15:36

clock-img

tia01

pencil-img

1243

Ja ja bom spremenila podpisuser posted image .
Pajac - aja sej kukr sm jst razumela mojo ginekologinjo, mi v ponedeljek potem kar sprožijo, če še ne bo nič, samo zdaj me pa mal skrbi, da sm jo narobe razumela in da me bojo pol sam matral notr še ene par dniuser posted image . Ker jaz bom v ponedeljek (če bom še v enem kosu - upam da ne) šele 5 dni čez rok, G mi je pa glih 14 dni nazaj omenjala da pri prvorodkah čakajo 1 teden, potem pa ponavadi sprožijo. Vem pa da so pri Mony čakali dalj časa a ne??

clock-img

22.08.2007, 15:37

clock-img

tia01

pencil-img

1243

Men je pa čist fajn da ne bo levček. Levčki so ful zakomplicirani, trmasti, svojeglavi,...

clock-img

22.08.2007, 15:42

clock-img

abc100

pencil-img

5390

IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Men je pa čist fajn da ne bo levček. Levčki so ful zakomplicirani, trmasti, svojeglavi,...

Levi so res taki, vendar sem od začetka mislna da bo levuser posted image . Za device pa pojma nimam kakšne so. Ne poznam nobenga. user posted image

clock-img

22.08.2007, 15:47

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Ja ja bom spremenila podpisuser posted image .
Pajac - aja sej kukr sm jst razumela mojo ginekologinjo, mi v ponedeljek potem kar sprožijo, če še ne bo nič, samo zdaj me pa mal skrbi, da sm jo narobe razumela in da me bojo pol sam matral notr še ene par dniuser posted image . Ker jaz bom v ponedeljek (če bom še v enem kosu - upam da ne) šele 5 dni čez rok, G mi je pa glih 14 dni nazaj omenjala da pri prvorodkah čakajo 1 teden, potem pa ponavadi sprožijo. Vem pa da so pri Mony čakali dalj časa a ne??

Tia, jest imam tud dons rok in so mi rekli, da mi bodo sprožili v ponedeljek. Očitno je plodovnica že tolk zrela in ne bodo čakali, čeprav je blo men tud čudno, ko so mi rekli, naj pridem v ponedeljek rodit (kot da bi šla na zmenek user posted image user posted image ).

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

22.08.2007, 15:55

clock-img

tia01

pencil-img

1243

Ja jst po moje celo noč iz nedelje na ponedeljek ne bom spala, ker bom živčna. Sej drugač res komi čakam, sam če pa tkole veš da morš it in si prou naročen, si pa po moje prou živčenuser posted image . Bi blo bolš, da bi sredi noči letela v P, ker bi me zvijal, a ni res no?

clock-img

22.08.2007, 15:55

clock-img

tia01

pencil-img

1243

Škoda je idin to, da greš ti v Kranj, jst pa v Lj.

clock-img

22.08.2007, 16:00

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Ja men je blo tud ful smešen, ker so me naročili na porod. Jest sem si to tud drugač predstavljala in bom po mojem tud bolj živna kot bi bla drugač. Že dons ko sem prišla v porodnišnico, me je kar mal stisnilo pri srcu.
Ampak jest še vedno upam na današnjo bolečino in pojav popadkov. user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

22.08.2007, 16:01

clock-img

April

pencil-img

5459

Pajac, daj mi prosim povej, kaj naj vzamem s sabo v p, da se bom brez problema pokakala.user posted image  Prvič vem, da sem imela slive, potem sem spila ene 4 litre donata. Ampak psiha očitno dela svoje, ker men je bla to po porodu ravno najhujš. Sem zadnjič zasledila, da sta z Antigono nekaj omenjale kar se kupi v lekarni, pa se mi ne da it nazaj iskat.

clock-img

22.08.2007, 16:02

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Ja men je blo tud ful smešen, ker so me naročili na porod. Jest sem si to tud drugač predstavljala in bom po mojem tud bolj živna kot bi bla drugač. Že dons ko sem prišla v porodnišnico, me je kar mal stisnilo pri srcu.
Ampak jest še vedno upam na današnjo bolečino in pojav popadkov. user posted image user posted image user posted image

A ti maš preglede v porodnišnici?

clock-img

22.08.2007, 16:05

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

A ti maš preglede v porodnišnici?

Ja ker sem se tako zmenila. G imam v leonišču  v LJ in bi tja hodila še en teden po roku. Ker pa mi je že zoprno se vozit 40km od doma v LJ, sem vprasala, ce lahko pridem kar na pregled ko imam rok v P, pa so rekli, da ja.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

22.08.2007, 16:10

clock-img

pajac

pencil-img

6695

IZVIRNO SPOROČILO: April

Pajac, daj mi prosim povej, kaj naj vzamem s sabo v p, da se bom brez problema pokakala.user posted image  Prvič vem, da sem imela slive, potem sem spila ene 4 litre donata. Ampak psiha očitno dela svoje, ker men je bla to po porodu ravno najhujš. Sem zadnjič zasledila, da sta z Antigono nekaj omenjale kar se kupi v lekarni, pa se mi ne da it nazaj iskat.

Jaz prisegam na Importal... taki prašek ki se zmeša z vodo in zmehča blato... ni pa krčev kot po tbl... je pa bil cca 2 jurja (ta stara škatla milsim 20 vrečk... Pa prvi dan vzamem 2 vrečki, naslednje jutro dve in potem po eno za nekaj dni... Sam mi je pa to ponavadi pomagalo že isti dan... vsaj meni no...)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

22.08.2007, 16:11

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Jest sem pa mela rok v ponedeljek, v torek sem mela pa pregled pri G. Zdej me ni pa nč več naročila k sebi, ampak m i je sam rekla da moram v petek zjutraj it v LJ porodnišnico. Upam da se bo do petka kej premaknil tm uspodi!!!!

clock-img

22.08.2007, 16:15

clock-img

tia01

pencil-img

1243

Pajac a ti boš vzela v P te tablete Importal??

clock-img

22.08.2007, 17:07

clock-img

Anonimen

Mene pa že od včeraj boli spodaj,tako da težko vstajam in hodim kot bi bila usranauser posted image No tri-krat sem šla že sračkat.

Danes pa se mi je nekaj zgodilo.Nekaj groznega za matiuser posted image user posted image
Maša je padla iz igrala (železni vlak) in zgubila zavest.Jest sem mislila da bom umrla.Dobro da je bil tam en očka in naju je hitro pobasal v avto in v dežurno.Maša je v avtu počasi prihajala k sebiuser posted image
Jaz pa še dolgo nisem.Kako grozno je videti svojega otroka,ko zgubi zavest in to v tvojem naročjuuser posted image user posted image user posted image
Kar vrtelo se mi je v glavi-joj enega bom dobila eno pa izgubilauser posted image user posted image
Se pa ni udarila v glavo ampak je s prsnim košem priletela na štango in ji je vzelo sapo.Meni pa 10 let življenja....

clock-img

22.08.2007, 17:13

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Ojej, uboščka, ****. Ti verjamem, da je bilo grozno. Dobro, da se je vse lepo končalo.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

22.08.2007, 17:19

clock-img

Talika19

pencil-img

5363

Drugače pa mene danes tako boli po amnioskopiji. Zdej pa ful upam, da bo to šlo v kakšne popadke.
Mogoče bova pa res skupaj v P.user posted image user posted image

Drugače so me pa naročili za porod kar v ponedeljek, mi bodo predrli mehur, baje.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

clock-img

22.08.2007, 17:21

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Boga Maša! Ziher jo dones že cel dan crtaš!
Kako se pa ti počutiš?

clock-img

22.08.2007, 17:24

clock-img

tia01

pencil-img

1243

Boga Mašika!!!!!! Samo da je vse ok!! Še dobro da nisi od same groze popadkov dobila. Si pa predstavlam, da je moglo bit grozno. No vi se kar cartajte, pa bo.

clock-img

22.08.2007, 17:24

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Drugače pa mene danes tako boli po amnioskopiji. Zdej pa ful upam, da bo to šlo v kakšne popadke.

Kaj pa je to amnioskopija?

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem