writing-img

RE: Moj mož je obseden z mojim telesom

clock-img

15.12.2006, 11:28

clock-img

Anonimen

hmmm zanimivo. Tudi pri meni je podobno kot pri anonimki, vendar zame to ni obremenjujoče ampak fajn. No moj ni glih obseden z mojim telesom ampak mu je zelo všeč, in je čist nor. Ponavadi ga še bolj izzivam, všeč mi je če leta za mano ko pesek. Sam potem pa dobi za nagrado sočno kostuser posted image user posted image  Z moje strani je enako, tudi on je men všeč. Mislim da bi se morala res malo razbremenit veš. Otročiča daj k starim staršim za kako popoldan pa bo. Boš vidla. Večkrat si morta vzet čas zase. Predlagaj mu naj te kdaj zmasira z kakim oljem. Dobro dene. Pa še veliko je stvari ob katerih bi se sprostila, sam povedat mu morš. Moški pa tut niso vsevedi da bi točn zavohu kaj točno teb v tistem momentu paše. No pa v akcijo.....

clock-img

15.12.2006, 18:28

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Ja ja z Žažinim teleščkom so lahko tko vsi obsedeni k je tko hot user posted image , kaj šele možiček, ki ga ima pred nosom! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem