writing-img

RE: Odaja PREVERJENO - POP TV

clock-img

06.12.2006, 13:43

clock-img

Shania

pencil-img

558

IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

IZVIRNO SPOROČILO: jaca
in na 6 obrokov bi ga prodal

A res kdo to dela al kaj?

Ja itak. Al te pa v merkur pošlje, da mu kaj na obroke vzameš. Mene zanima, kakšen je folk, ki to dejansko stori. Za crknt, res.

Pa še nekaj soncece24. Tvoja prijateljica je imela popolnoma, ampak res popolnoma neutemljeno leglo in ni prav storila. Psičko bi lahko sterilizirala brez legla.

lp,
Shania

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

clock-img

06.12.2006, 14:09

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

IZVIRNO SPOROČILO: Shania

Pa še nekaj soncece24. Tvoja prijateljica je imela popolnoma, ampak res popolnoma neutemljeno leglo in ni prav storila. Psičko bi lahko sterilizirala brez legla.

lp,
Shania

to ji je veterinar povedal, tak da bo verjetno že držalo user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

07.12.2006, 12:51

clock-img

Shania

pencil-img

558

IZVIRNO SPOROČILO: Shania

lp,
Shania

to ji je veterinar povedal, tak da bo verjetno že držalo user posted image

Ne, ne bo. Žal pa določeni veterinarji (stara šola in razni živinozdravniki) to še vedno trdijo. Žalostno.

lp,
Shania

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

clock-img

07.12.2006, 13:03

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Zakaj bi pa bilo to žalostno? saj ji ni rekel, da mora met. ampak, da je pač če ima leglo za rodila bolj zdravo kot če ga nima. Da je dosti manjša možnost, da se ji kaj na rodilih razvije (rak, ciste). Poznam 2 primera steriliziranih psic, ki sta imele raka na maternici. kak pa ti veš, da to ne drži? si veterinarka?

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

11.12.2006, 00:03

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Poznam 2 primera steriliziranih psic, ki sta imele raka na maternici. kak pa ti veš, da to ne drži? si veterinarka?

Hmmm... potem ti dve psici pač nista bili sterilizirani. Sterilizacija pomeni odstranitev maternice.

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

14.12.2006, 19:15

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

IZVIRNO SPOROČILO: tanaja*

Poznam 2 primera steriliziranih psic, ki sta imele raka na maternici. kak pa ti veš, da to ne drži? si veterinarka?

Hmmm... potem ti dve psici pač nista bili sterilizirani. Sterilizacija pomeni odstranitev maternice.

odstranijo se samo jajčniki, maternica ostane

http://www.klinika-malezivali-mb.si/sterilizacija_in_kastracija_ma%C4%8Dk.htm

clock-img

14.12.2006, 19:31

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Je pa res da vsak poseg nosi sicer določen riziko -> kar se tiče sterilizacije; tko da najbolje se je res dobro posvetovat z zdravnikom-veterniarjem...
Je pa neka povezava med sterilizacijo in rakom na maternici -> v to sem 100%, vendar je najbolje, da več o tem pove kar kakšen veterinar...

clock-img

17.12.2006, 10:44

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

IZVIRNO SPOROČILO: tanaja*

odstranijo se samo jajčniki, maternica ostane

http://www.klinika-malezivali-mb.si/sterilizacija_in_kastracija_ma%C4%8Dk.htm

Ja, tako se sterilizirajo mačke, ja. Psicam pa se odstrani jajčnike in maternica, ker lahko v nasprotnem primeru še vedno pride do pyometre (gnojnega vnetja maternice). Pri mačkah je pyometra zelo redka, zato se jim odstranjuje samo jajčnike.

clock-img

31.01.2007, 22:49

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Nam pa je živinozdravnik povedal, da jo moramo dati sterilizirat pred prvo gonitvijo, ker tako telo ne pozna procesa menstruacije in gonjenja in ima tako manj možnosti, da bi se razvila rakasta obolenja. Zato smo jo sterilizirali brez mladičkov pri starosti 7,5 meseca.

clock-img

05.02.2007, 13:19

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Blacky, veteinar vam je prav svetoval in vi ste se pravilno odločili  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem