IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
Jaz sem pred tremi leti zavestno nehala kaditi.
1. ker sem čisto predolgo časa kadila
2. ker sem si želela, da v času nosečnosti ne bi kadila.
AMPAK, to kar pišeš je čista bedarija. Če sama nisi nikoli kadila, potem se ti tudi sanja ne, kako težko je nehati.
Če take ženske smatraš za šibke, so pač šibke. Pa še vseeno jih nimaš nobene pravice obsojati......... Ti za svojega otroka najboljše poskrbi, kakor lahko, one bodo pa za svojega.
Moja mama je tudi kadila v času nosečnosti z mojim bratom in mano. Pa sem jaz pač tipičen oven - impulzivna in energična, itd, moj brat pa umirjen umetnik, ki mu dol visi za vse. Eden je non stop jokal, drugi nikoli. Zato je to totalna bedarija govoriti.
Izražam pač svoje mnenje in pač tako dejanje obsojam ter imam vso pravico. Glede tega kako težko je nehati kadit pa bi samo povedala, če imaš karakter ni nič težko in če se zavedaš kakšne posledice lahko kajenje povzroči tvojem otroku pa še manj.
Mislim pa, da to kar sem napisala ni nobena bedarija in za tem tudi stojim. Meni je bedarija to kar ve pišete.
Joj pa glede tega,ko ene pišete "moja mama je kadila in z mano ni bilo nič narobe,.....",hvala bogu, da ni bilo, lahko bi pa bilo in potem si ne bi nikoli odpustile.
Mah,saj brez veze. To je pač taka debata, ki meni pride do živega in vsak ima svoje mnenje in prav je tako. ALELUJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!