Najprej me zanima katera anonimna si ti.. in bolj vsec bi mi bilo ,ce bi se predstavila.. Ce pises meni osebno.. potem mi je res ljubse, ce vem s kom govorim.. Ce pa mas tehtne razloge, da si anonimna.. potem pa bodi anonimna.. al pa vsaj povej kdo nisi.. ce ze ne poves kdo si..
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Tjazy, od tebe je bilo najbolj grdo, da si žensko pripravil do tega, da je začela dvomit v moža!!
Ne.. to ni res.. Zelel sem ji povedati, da bo lazje zivela, ce bo zivela bolj na realnih tleh namesto v oblakih.. ker cisto vsak oblak se nekoc razblini.. in potem ga ni vec.. In ce ne bi dvomila v njega.. te teme sploh ne bi bilo..
Vam, nekaterim fantom sploh niso pomembna čustva, ampak strast!
Ja.. to je res.. in nekatrim puncam tudi.. mogoce pa jih je nekoli manj.. S tem se popolnoma strinjam.. in v primeru ko gre za strast.. se nekaj zgodi 1 krat.. mogoce 2 krat.. in potem strast izgine... in znjo tudi tisti odnos, ki se je pac razvil.. Tko da to v bistvu ni pomembno.. je pa zelo fino, ce partnerju lahko poves, da pac cutis strast.. ali na splosno.. ali pa do dolocene osebe.. To je skoraj najvecja zagotovitev, da se v resnici nic ne zgodi..
Drugič lepše piši in pomisli na to, da niso vsi ljudje isti in NIKOLI ne bodo...
Ok.. se strinjam.. kaksno zadevo bi lahko povedal lepse.. ampak sej mamo ronjo.. ki lepo prevede..
Se strinjam.. se bom potrudu..
Se pravi, ne mantraj nekoga, ki noče slišat resnice za nekega bedaka!!
Nisem glih reku, da je bedak.. ampak prav pri inteligintnih pa res ni.. ker s tem si povzroci se vec tezav.. In moje mnenje je pac taksno.. to dolgorocno ni ok.. in tega mnenja ne morem spremenit..
Resnica boli, a laž še bolj! Vendar za nekatere je bolše,da slišijo laž kot pa resnico!!
S tem se tudi ne bi glih strinjal.. Za nikogar ni boljse, da slisi laz kot pa resnico.. To je v bistvu nekaj s cimer se najmanj strinjam.. Mogoce bi to bilo vredno nadaljne diskusije..
Sicer se mi ne da ubadat s tabo, vendar se mi je anonimna malce zasmilila, ker si pisal take traparije, da bi jo spravo v takšno odločitev da moža zapusti! In zakaj?? Ker je brala tvoje neumne poste!!!
Vedno.. sem proti temu, da se ljudje locujejo.. ker v principu dobijo isto kot so imeli.. in samo nadaljujejo isto zgodbo.. razen v izjemnih primerih..
In moj namen je bil najmanj to, da bi koga napeljeval naj gre narazen.. ce precekiras forum je zlo malo mojih odgovorov, da je bolje it narazen.. ampak vedno.. cist vedno.. bom rekle tistemu, ki je avtor teme.. ali ki ima taksen problem.. naj pri sebi pogleda zajaj je do tega prislo.. Vsi najprej gledamo pri drugem.. pac tko je.. vidimo navzven.. prej kot navznoter.. in fajn se zavedati, da je ziher tudi nas delez prisoten v neki nastali situaciji, in da je potrebno pri sebi pogledati... in vedeti.. kaj tezi nasega partnerja..
Nisem pisal traparije.. pisal sem to, kar se v cloveskih glavah dogaja.. seveda ne cist v vsaki.. ampak v vecini pa.. ker drugace ne bi bilo toliko teh problemov.. In ce se v cloveskih glavah dogajajo traparije.. potem pa imas prav.. pisal sem traparije..
Ziher sem zadnji po spisku, ki bi preflagal nekomu, naj partnerja zapusti..
Ne vem pa cist natancno, kaj konkretno te je zmotlo? Mogoce bi bilo fajn, ce bi tisto citirala..