writing-img

RE: Postavljanje smrečice

clock-img

06.12.2006, 12:26

clock-img

Anonimen

Jaz momram it še smreko kupit. Morda danes, ampak okrasila je še ne bom, semi še ne bo dalo.

clock-img

06.12.2006, 20:40

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Jest sem ze postavla smrekco, jaslce, lucka na vsa okna, adventni venec na vrata... mormo dat se cev na balkon da bo res vse svetilo haha.

clock-img

07.12.2006, 07:35

clock-img

srki

pencil-img

9222

Par dni pred božičem, prej ne, se mi zdi, da potem vse vzdušje zbledi, še predno pride božič.

clock-img

07.12.2006, 07:57

clock-img

iva01

pencil-img

961

user posted image jaz jo postavljam 24.12, in komej že čakam, upam da bo zapadel sneg.
Navadno je okraševanje hiše res tak lep dogodek, vsi se zberemo tud moja sestra pride iz Lj, nato pa si skupaj okrašujemo hišo delamo smrekico, seveda ob delu poslušamo božične pesmiuser posted image
Za našo družino je božič edini praznik ki ga praznujemo skupaj in to čisto vsi, komej že čakam, na koncu pa nas za nagrado čaka odlična večerja

clock-img

07.12.2006, 09:55

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Rija: kje kupiš tole 'skandinavsko' vrsto smerekce???

clock-img

07.12.2006, 18:36

clock-img

ona

pencil-img

3685

Mene je pa sin malo zafrknil,kot že lani in smo jo postavili včeraj,na Miklavža!
pa saj so povsod okrog tudi že jelkice postavljene,predvsem v trgovinahuser posted image

clock-img

07.12.2006, 21:11

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

mi2 jo tudi imava ze postavljeno.... od nedelje.... .mi je tamalcek pomagal okrasevat.. je kr ploskal user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

11.12.2006, 12:53

clock-img

katis

pencil-img

975

Midva sva prejšnji vikend dala venček na mizo in prižgala prvo adventno svečo.
Včeraj pa sva postavila še smrekico in prižgala 2.svečko.

Pa verjetno bova počasi še kakšno malenkost okrasila do Božiča....
LP = lepe praznike user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

11.12.2006, 13:15

clock-img

Rok_LM

pencil-img

191

Mi jo bomo postavili 24.12.

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

clock-img

11.12.2006, 22:51

clock-img

Anonimen

Vsako leto od Miklavža (oz. dan prej, 05.12.) do Sv. treh kraljev (oz. dan kasneje, 07.01.). user posted image

clock-img

12.12.2006, 09:56

clock-img

Anonimen

Pri nas pa že dva dini stoji okrašena jelkauser posted image Timi je kar vriskal in z veseljem krasil,jaz pa na skrivaj popravljala,drugače bi bili okraski le na dveh vejah,nizko spodaj,no tam do koder lahko sežeuser posted image user posted image
user posted image

clock-img

18.01.2007, 10:45

clock-img

srki

pencil-img

9222

No, pri nas pa še sedaj stoji, kljub temu da smo že krepko čez božič in novo leto. Je umetna in se mi je sploh ne da podret, sem že študirala, da bi jo kar na podstrešje dala-okrašeno, pa pokrila s kakšno rjuho, da se ne bi tako prašilo. A je še kje kakšna, ki je še ni pospravila.

Sicer imajo pri nas eni navado, da pustijo smrekco do svečnice-2. februarja.

clock-img

18.01.2007, 10:47

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

ja, tudi pri nas imamo še vse postavljeno(smreko in jaslice). Do svečnice bo bojda bilo na svojem mestu. Red mora bituser posted image , pa čeprav slab.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

18.01.2007, 10:50

clock-img

Anonimen

Uf, midva sva jo pa že takoj 1. al 2. pospravila. user posted image

clock-img

18.01.2007, 10:59

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Dobre ste user posted image user posted image Midva sva jo pospravila 7.1, ker do treh kraljev mora stat user posted image Jo je pa moj prav zmasakriral revico - jo je razsekal na koščke in odnesel na vrt, da bomo meli spomladi kaj za kurit v kaminu user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

18.01.2007, 22:01

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi jo tudi še imamo postavljeno, še lučke smo danes in včeraj malo prižgali, ker so malemu ful všeč-so dobra animacija med njegovim hranjenjem, ker ko jih zagleda, kar pozabi, da se je malo pred tem odločil, da ne bo jedel user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

19.01.2007, 09:25

clock-img

srki

pencil-img

9222

Na, včeraj pišem, da imam še postavljeno, pa sem jo še isti dan podrla. Ni nekako več zanimiva, pa še čas sem imela, sem si rekla, če ne zdaj, pol vprašanje, kdajuser posted image .

Cukrček, pri nas je bilo v štalci vse kaj drugega, kot Jezus in Marija in Jožef. Včasih je bil kak Dedek mraz, včasih samo ovce, včasih nič.

Pri tašči pa je ubogemu Jožefu glavo odtrgaluser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem