Ojla!
Da vas še organizatorka mega žura na hitro pzdravi.Pamela hvala ti,ker si se javila sem te kar lepo pogrešala.Nova med nami pa lepo pozdravljena in dobrodošla na naši temi.
Punce jaz sem že cela na morju,grema drugi petek ponoči.Se mi je pa zgodil en problem,upam,da ga čimprej pozdravim.V soboto me je lepo začelo v zobu špikati,včeraj sem že cela otekla in danes lepo odšla k nadomesni zobarki,ker je moja na dopustu in to je česa sem se najbolj bala.Lani spomladi mi je ven pokukal modrostni zob mi lepo zgagico naredil,sem svojo zobarko lepo prosila,da ga damo izpuliti pa ne dokler ne bo ponovne zgaga naj le noter ostane.Danes odprem pri zobarki usta ja gospa modrostnik ponovno nagaja.Uf,kriza.Mi ga je sedaj odprla dala noter neko vatico,mi rekla,če bo bolelo si dajte vatico lepo ven in si pač čistite ven iz zoba ostanke hrane,če se da pa le imejte vatico.Lepo idite do svoje osebne zdravnice jo prosite antibiotik in nekaj proti bolečinam,ko se vrnete iz dopusta pa brž lepo do oralnega kirurga in zob dajte ven.Uf,kriza pa ravno sedaj ko je najmanj treba.Oteklina mi je lepo sesela hvala bogu vsaj tole.
Takole punce obljubim vam,ko se vrnem iz dopsuta bo 21.07.,nato bom en teden fraj in nato točno za en mesec 3.08 grem ponovno na morje pol ko se pa vrnem pa obljubim,da naredimo en ponoven mega žur,bom pa vsela,če se nam bo pidružila kaka nosečka iz našega mega žura.
Vse skupaj vas lepo pozdravljam,želim prijetno poletje,sedaj pa šibam na en sestanek.
Se tipkamo in beremo.
LP