writing-img

RE: Katera bo z mano tekla novi krog!

clock-img

28.10.2007, 15:19

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

sulfinija,ko izbereš datum srečanja,se začnemo prijavljatuser posted image ,

veseli december bo zdaj zdaj tukaj,tako da se bo treba kar podvizat,če se želimo res še letos spet srečat!

lepo nedeljo!
pa-pauser posted image

clock-img

16.11.2007, 15:51

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Saj ne morem verjet, na koncu 3.strani sem našla tole temo...v naftalinu, dobesednouser posted image user posted image

clock-img

16.11.2007, 16:58

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Tudi meni se je zdelo, da že dolgo ni bilo nič na tej temi. Kje pa je naša Sulfinija?user posted image
LP

lana38

clock-img

16.11.2007, 17:01

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Tudi meni se je zdelo, da že dolgo ni bilo nič na tej temi. Kje pa je naša Sulfinija?user posted image
LP

DAnes je imela punkcijo. Pa se še ni javila.

clock-img

16.11.2007, 17:30

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Zdaj se še carta malo, pride, prideuser posted image

clock-img

16.11.2007, 18:28

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Punce na hitro,danes sem imela v lJ punkcijo jo uspešno prestala sedaj počivam saj veste beri(bolečine),v sredo pa po otročke do tajkrat morem biti fit.Se kaj tipkamo,da določimo datum in kraj za naše srečanje.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

22.11.2007, 20:37

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Za svoj 1000 post sem izbrskala našo temo :) in vas povabljam na raport. Razkropljene ste po vseh temah in vsake toliko časa kaj zasledim o vsaki. Nekaj vas že ful pogrešam...dejmo se malo pofočkat.

Kaj počnete? Kje se nahajate v postopku za bejbija? Pa drugače? Kaka nova služba? Sorodnik? :) Srečne? Žalostne? Down ali up? user posted image

Jaz sem v čakalnici. Ta mesec najbrž nič ne bo, drugi mesec pa zopet začnem s klomifenom.
Danes sem videla od Medike slike iz Egipta - hudo dobro zgleda :)

In kdaj bo kakšno srečanje?!?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

23.11.2007, 08:28

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Pozdravljena stunfek!
Jaz se že javljam. Še malo pa bom stopila v zadnji mesec user posted image . Upam, da bo moj user posted image  prišel čim bližje PDP. Lahko pa rečem, da sva skupaj prišla že zelo daleč. na začetku sploh nisem mislila, da bova tako daleč. Kar naprej je bilo nekaj narobe. No važno, da sva zdaj tu, kjer sva. Še malo pa bo čarobni december.
LP

lana38

clock-img

23.11.2007, 08:30

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Stunfek,tudi jaz se javljam na raport.Grejem user posted image user posted image  od srede in test imam ravo na 6.12.2007.

Javite se tudi vse ostale vas pogrešam.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

23.11.2007, 08:37

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Sulfinija!user posted image user posted image user posted image
Bravo za user posted image user posted image . Veš 6.12. zjutraj pa pogledaš, kaj je prinesel Miklavž. Tebi bo letos prinesel najlepše darilo.user posted image  Pa 8 je tvoje število, če se ne motim, torej boš v letu 2008 mamica, pa mislim da bo tudi PDP v 8. mesecu.
LP

lana38

clock-img

23.11.2007, 09:21

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Ja, sulfinija, to bo lepo Miklavževo darilo!!!

No,jaz pa še čakam na pon, ko bom šla gledat, kaj je z mojimi 3 celicamiuser posted image

clock-img

23.11.2007, 11:42

clock-img

medika 13

pencil-img

607

sulfinija user posted image user posted image user posted image čestitam za user posted image user posted image ... tale miklavž bo pa res prijazen s tabo ... pa ti si to tako zaslužiš

citrončica zate držim pesti user posted image

lana38 ti pa lahko že kar odštevaš ... še malo pa boš držala user posted image v naročju, pa andreja bo tudi kmalu  dobila svojo Evo ... zelo sem vesela za vaju

Jaz sem bila v sredo zelo žalostna ... sem tako pogrešala najino punčko, je bilo 4 mesece od UPN pa 14 dni do PDP ... sem user posted image ko dež .... potem je pa včeraj prišla stunfek na obisk in mi vlila novih moči ... stunfek hvala! user posted image

kaj pa ostale? ... punce javite se, saj vas pogrešamo!!!!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

clock-img

23.11.2007, 12:04

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

O,punce, lepo da ste se javile, ste bile že pogrešane,
kaj pa je z našo Bibo in njenimauser posted image user posted image ,že zeloooo dolgo se ni nič javila,ostale še sem pa tja najdem tu, edino monikap tudi že dolgo ne..pa pamela mi je velikokrat na misel,
no mogoče jih pa zbezamo ven iz ilegale,
vsem ostalim, predvsem žurerkam, srečno...kjerkoli in kakorkoli že!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2007, 12:20

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Biba26 in user posted image user posted image  poročajte kako vam kaj gre?Ali vas je čisto omamilo nakupovanje.

Pamela tudi ti si nam javi te pošteno pogrešamo.Kako ste se kaj z Rešom zmenili?

Pa andreja2000 in lana38 bosta kmalu mamici jupi.

Medika13,tudi nate velikokrat pomislim,pa na našo štunfek in njeno Anuško.

lpuser posted image

clock-img

23.11.2007, 22:09

clock-img

monikap

pencil-img

701

Citrončica se javljam,da me ne boste proglasile za izgubljenouser posted image .
Jaz sem pred kratkim imela laparoskopijo kjer so mi našli endimetriozo sedaj pa čakam ponedeljek ,da grem na razgovor in se zmenim kako naprej.
Citrončica ti pa le v ponedeljek hitro po svoje otročičke.
Sulfinija zate pa bo miklavž prinesel najlepše darilouser posted image user posted image .
Medika13 ne bit žalostna saj te tvoja punčka gleda in noče da bi mamica jokala,le pogumno naprej.
Stunfek tebi pa naj klomifen prinese željeni rezultat.
Lana38 ja december se bliža in kmalu boš pestovala svojo štručko.

clock-img

23.11.2007, 22:37

clock-img

biba26

pencil-img

350

Pozdravljene po dolgem času!user posted image

Sem ravno prišla na vikend iz bolnice,saj sem skoraj več tam kot doma.Skoz je kaj narobe in že komaj čakam,da vse skupaj mine in da bi bilo nakoncu vse vredu z mojima malima srčkoma.
Čeprav imam PDP komaj Januarja,bom sigurno rodila v decembru,ker drugače zgleda nebo šlo skoz.
Zelo lepo vas je spet brat na tej temi!
Vsem vam želim vse najlepše in da bi čimprej zagledale magični user posted image ,ostalim pa čim lažji porod in zdrave user posted image

Stiskam pestke za vse!

Lp Biba

clock-img

23.11.2007, 23:12

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Še jaz se javljam.....

sulfinija user posted image ,ja super,da greješ user posted image user posted image  in naj bo na miklavževo tvoj srečen dan!user posted image

citrončica stiskam pesti zate in velikokrat se spomnim nate!Pa še tole ti pošiljam za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image

stunfek,monikap ,medika13 ,pamela in ostale ,tudi vam držim pesti,da vas sreča čim prej obišče.user posted image user posted image user posted image

biba26  in Lana38,pa Koala mi pa se že bolj ali manj bližamo k cilju.Želim vam vse lepo in z mano vred čim lažji porod!
Vse ostale pa še itak pridete za nami!user posted image user posted image user posted image

Vsem lep večer in mirno noč!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

24.11.2007, 08:29

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pozdrav!

Vidim,da se vseen nekaj piše pod tole našo temo,ki je nekega časa skoraj izgubila.

Biba26,lepo da si se nam javila.Upam da ti tele nevšečnosti čimprej minejo,in da boš kaj kmalu pestovala user posted image user posted image .

Monikap,lepo da si se nam tudi ti javila se vidima kaj in zavijema na eno dobro kavico,velja?

Medika13,nate tkole vndo skozi mislim vem,da bo tudi zate posijalo enkrat najlepše sonce.

Citrončica,midve pa sme se sedaj tkole na drugi temi v klubu trepetalk.

Andreja2000,biba26 in lana38, vsem trem želim čimhitrejši in čimmanj boleči porod.

Stunfek,tebi pa naj klomifen prinese željeni rezultat.

Tkole punce rada vas in imam in oglašajte se še kaj v našo temo,kmalu bo mogoče kako ponovno srečanje.

LPuser posted image

clock-img

06.12.2007, 10:39

clock-img

lana38

pencil-img

6327

andreja2000 je pravkar dobila svojo princesko Evo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

clock-img

06.12.2007, 11:05

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Jeeeeeeeeeeeeeeee Andreja2000,ČESTITKE iz srca.Veliko lepih trenutkov z malo Evo in veliko cartanja in prespanih noči.Čestitke tudi ponosnemu mlademu očku.Juhu.

LPuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2007, 12:30

clock-img

medika 13

pencil-img

607

Andreja ČESTITKE tudi tukaj user posted image user posted image user posted image

Lana sedaj čakamo, da nam ti sporočiš veselo novico user posted image

Sulfinija veliko mislim nate user posted image user posted image user posted image

IN OSTALE?

Smo se ja nekaj menile, da se dobimo decembra!?!?!?!?

Pozdravčki in  user posted image za vse!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

clock-img

06.12.2007, 12:55

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Jaz že tudi dneve odštevam. Do PDP je še 23 dni.user posted image
LP

lana38

clock-img

06.12.2007, 13:03

clock-img

PAMELA

pencil-img

131

Andreja - čestitke tudi od mene. Uživaj v sreči, ki te je doletela.
Čestitam tudi vsem ostalim nosečkam. Dosti tudi mislim na vse ostale borke, ki želijo (želimo) ugledati user posted image .
Fajn bodite punce.

Včasih moramo nehati hrepeneti po sanjah, da lahko končno zaživimo življenje, ki je za nas pripravljeno.

clock-img

06.12.2007, 15:03

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Tole sem pa čakala danes, ja!!!
Andreja, iskrene čestitke!!!!!
in seveda enako očku,
user posted image

zdaj pa se veselo cartajte vsi skupaj!!!!

clock-img

06.12.2007, 16:42

clock-img

biba26

pencil-img

350

user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke Andreja! user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem