cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Katera bo z mano tekla novi krog!

clock-img

05.03.2008, 18:31

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

biba26 kaki luškani pupici sta tvoji princeski Teja in Taja.

In če katera želi videt našo Evo ,so njene slikice spravljene v albumu od monikap pod geslom eva.

Vse vas lepo pozdravljam in vsem,ki še čakate na user posted image  želim,da jih čim prej dočakate.Za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

05.03.2008, 19:15

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Andreja2000,kak je Eva cotkana punčka.Prosim te daj ji lupčka namestouser posted image user posted image user posted image user posted image mene!Pa kake lepe očke ima,prava dobrodovoljčica.user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

06.03.2008, 08:10

clock-img

lana38

pencil-img

6327

andreja2000, Eva je ful zrastla. Pa tudi vaša Lara je ponosna, ko jo drži.user posted image  Ko se vidimo, moramo naše user posted image  skupaj slikati.
LP

lana38

clock-img

06.03.2008, 19:49

clock-img

biba26

pencil-img

350

Hvala user posted image

Andreja 2000 Eva je prava lepotička user posted image

Lp Biba

clock-img

12.03.2008, 12:31

clock-img

lana38

pencil-img

6327

V albumu Eva na obisku lahko vidite Evo in našega Tima, kakšna frajerja sta.user posted image
LP

lana38

clock-img

24.03.2008, 15:07

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Kje pa ste vse?user posted image  Danes je eno leto od našega mega žura, pa nobene nikjer. Temo sem komaj našla čisto spodaj na drugi strani.
Sulfinija, a nič več ne priganjaš, da treba ful postov napisati. Stroga šefica je postala bolj blaga.user posted image
LP

lana38

clock-img

24.03.2008, 18:14

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ojla!

Joj resnično je danes leto dni od našega mega žura.Hkrati pa tudi leto dni odkra več moja babica ne živi sama.Joj kok sem se žura veselila pol pa bila tam cela na trnih kako bo z babico,ko so jo našli doma nepokretno,vendar sedaj živi v domu starejših in se ful dobr drži,je vesela,...

Eh punce kaj pa vem ne vem kako naj vas priganjam,da bo kaj več postov.Torej brž na delo kje se vse skrivate in gremo na novo,zmagovalno število postov.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

24.03.2008, 19:59

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Je res že celo leto mimo...joj, kako gre hitro,
pri nas še vse po starem, pri nekaterih žurerkah pa že prav velike in lepe spremembe, kajne??user posted image user posted image

clock-img

24.03.2008, 20:11

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Ja, če bi mi lani kdo na mega žuru rekel, da bom čez eno leto že imela 3 mesece starega Tima, prav nič ne bi verjela. Čakala me je namreč operativna HYSC, pa sem prej postala user posted image . Zadnjo user posted image  sem imela 21.3.2007.user posted image  Tiste v aprilu pa več ni bilo, ko bi se naj naročila v LJ. andreja2000 pa je že na mega žuru bila user posted image , samo še ni vedela.user posted image  koala je pa hitro za nama prišla, pa tudi biba26.
LP

lana38

clock-img

31.03.2008, 19:24

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Ker ima Mojca danes tako lepo novico, se spodobi da tudi tole njeno temo dvignemo malo višje, in še tukaj:
Mojca, čestitke in lepo, bresskrbno...user posted image !!!user posted image

clock-img

31.03.2008, 19:42

clock-img

lana38

pencil-img

6327

user posted image user posted image user posted image , še tukaj čestitke.
Krogi pa naj se zate končno zaključijo. Lepo in zdravo user posted image  do konca. Potem pa seveda nagrada, najlepši user posted image  na svetu, samo zate in čisto tvoj.user posted image
LP

lana38

clock-img

31.03.2008, 19:46

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,punce 59.krogov sem pretekla sedaj pa konec.10.4 pa imam prvi pregled v 5t6dni.juhu.user posted image

LP Mojcauser posted image

clock-img

31.03.2008, 21:09

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Sulfinijauser posted image user posted image user posted image  to pa je res krasna novica,sem zelo vesela zate in želim ti vse lepo za naprej,čestitke iz srca!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

31.03.2008, 21:30

clock-img

snežinka7

pencil-img

523

Sulfinija čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.03.2008, 21:31

clock-img

medika 13

pencil-img

607

user posted image user posted image user posted image Sulfinija iz vsega srca ČESTITAM ... zelo, zelo, zelo sem vesela zate in ti seveda želim lepo user posted image user posted image , ta novica mi je danes polepšala dan user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

clock-img

31.03.2008, 23:03

clock-img

HEL36

pencil-img

183

sulfinija čestitke še od mene user posted image user posted image user posted image , torej je upanje še za nas user posted image
zdaj bi pa lahko en mega žur organizirala user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

clock-img

01.04.2008, 07:58

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Punce še na tej temi hvala vsem za lepe želje.

Hel36 a mega žur naj organiziram?Potem pa hitro z prijavama na plan in bomo zrihtale en hiter mega žur...Le prijave čakam...

clock-img

01.04.2008, 08:09

clock-img

lana38

pencil-img

6327

A je ta o mega žuru 1. aprilska šala, ali misliš resno?user posted image  
Pri nas je pa to čisto odvisno od vremena in kdaj bo. Pa saj veš, da pri user posted image  hitro kaj pride in ne moreš daleč naprej planirati. Če bo vse Ok, bova verjetno prišla.
LP

lana38

clock-img

01.04.2008, 08:11

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ne ni 1.aprilska šala mislim resno.Punce še enkrat prijavite se za mega žur,da proslavimo mojo user posted image .

Predlagajte datum in kraj kjer se dobimo pa se že dobimo.

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 1.4.2008 8:12:12 >

clock-img

01.04.2008, 20:44

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Mojca čestitke še od mene! Bravisimo! Želim ti čimbolj brezskrbnih 9 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem šele zdajle izvedela, ker nisem preveč kruzala na tej strani :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

02.04.2008, 09:42

clock-img

biba26

pencil-img

350

Čestitke tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.04.2008, 11:32

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Punce kaj me resno mene user posted image  več nočete nič ubogati?Bo kaj prijav za žur ali nič???

clock-img

03.04.2008, 13:04

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Saj sem ti takoj napisala, da je pri nas zdaj Tim šef in je čisto odvisno, kdaj bo mega žur in kakšno bo takrat vreme.user posted image
V albumu Tim4 si ga lahko tudi ogledate.
LP

lana38

clock-img

06.04.2008, 18:27

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Ja, se pozna, da je sonček posijal...pa smo bolj malo tu gor...
Sulfinija, ti kar organiziraj, pa sporoči datum, pa se bomo lažje pofočkale, če bomo proste takrat..user posted image

clock-img

06.04.2008, 20:16

clock-img

medika 13

pencil-img

607

punce vsem, ki niste na upanje po splavu videle moje novice ... včeraj sem zagledala user posted image vendar me zelo skrbi ker sem tudi zbolela, tako kot prvič user posted image user posted image user posted image

Punce držite pesti ..... .Sulfinija, če uspe se vam pridružim pri decemberkah  2008, lani sem bila decemberka 2007 in sem si zelo želela, da bi bila decemberka, upam, uspe.

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem