IZVIRNO SPOROČILO: puhica13
Mojca9000,
moram iskreno povedati, da sem se nedavno nazaj hotela dat na off iz tegale foruma, ker sem imela enostavno vsega dovolj. Ubijalo me je čakanje iz meseca v mesec, vsakič bit bolj razočaran je huda muka. In da ti odkrito povem zakaj sem se odločila vztrajat. Veliko večino so pripomogle tvoje lepe besede in optimizem. Ravno tako od Andreje 2000 in še mnogo takih tukaj( v vsakem primeru ste vsi tuki gor
,) vendar so me vajine poteze in dejanja ter toliko optimizma prepričale da vztrajam in se ne predam. Moram ti rečt samo HVALA !
P.S. drugi razlog, da se ne dam na off, ker sam checkiram, da bosta prijavle gor da sta
, ker bi bla pomojem tolk vesela, kakor da bi bila sama
.
VSEM OPTIMISTKAM
! TUDI JAZ SEM MED NJIMI!!!
Ojla!
Hvala,hvala ti čeprav mi je malo

nerodno,ker si tkole javno napisala ha,ha v drugem pomenu pa sem presrečna,da si z nami ostala tlele gori.Punca maja bo 4.leta odkar se trudima za najino

in verjemi po zaslugi IVF bom maja sporočila,da sem vesela srečka

in kot še enkrat povem ni nobene besede,ki mi odslej iztirila,nobene jaz sedaj grem z novim bojem naprej in če verjameš ali ne šla bom do konca pa naj stane kolk če glavno,da bom enkrat ponosna

.Si sploh ne morem predstavlajti,če nama sedaj porata kako bom vsela na cel forum bom po celem napisala stara borka neizmerna borka postala

.Punca drži se ne obupaj upanje umre zadnje.
LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 19.2.2007 18:37:08 >