IZVIRNO SPOROČILO: stunfek
Mojca. Si dobila moj ZS? No, poleg tega pa ti seveda še priporočam, da si brišeš ritko obvezno z vlažnimi robčki in ne z navadnim papirjem. Pa kar čim večkrat umit tudi čez dan. Jaz bi puder odsvetovala
meni ga je namreč pri podobnih težavah odsvetoval moj dohtar.
Ojla!
No kosilo je za mano in tkole spet sedim tlele.Sem si pa preoblekla hlače in me več tolk ne boli,sem mogoče prtsne nosila.
Stunfek dobila vendar jaz nimam zlate žile ha,ha bi jo takoj prodala bi polno evrov dobila temveč nekaj se mi je zadaj vnelo in imam redče sicer je pa že bolje.Ja saj si brišem z robčki za intimno nega.A puder bi odsvetovala,kaj pa vem no.Če ne bo dfo torka bolje,pa bom šla zdravncio obiskat he,he.
No še malo le še dva posta nam manjkata jaz sem že v visokem štartu,da napiše 1000 post upam,da bo mene doletela ta čast zato bom tlele stražila da kaj ne zamudim.
Monikap glede plakatov in ure najinega srečanja še nič ne znam rečt bom zvečer ziher vedela,ok?
LP Mojca