cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Katera bo z mano tekla novi krog!

clock-img

14.03.2007, 20:13

clock-img

koala

pencil-img

5539

citrončica, pol pa ti k meni ne bi smelauser posted image Imam polno stanovanje krav in sem čist paf, ko kakšno kje vidim. Se morem prav bremzat, da ne pokupim vsehuser posted image

Aja, Mojca, kava pa je iz avtomata, ne z štedilnikauser posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

14.03.2007, 20:13

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jaz si ponavadi naročim pizzo ki se mi je zalušta, še pa niti 2x nisem jedla iste pizze pri marogici.
Kaj mi pač takrat najbolj paše.

Jaz pa mam najraje z pršutom mislim,da jo bom tudi jaz vzela tokrat ko bom tam.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

14.03.2007, 20:14

clock-img

koala

pencil-img

5539

Uh, do 24 je še kar daleč. Bomo videli kaj si bo moj želodček zaželel takrat.

Nisem vedela

clock-img

14.03.2007, 20:16

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Uh, do 24 je še kar daleč. Bomo videli kaj si bo moj želodček zaželel takrat.

Ha,ha ta je pa dobra ni več to tolk daleč,seveda se pa že en mesec prej menimo.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

14.03.2007, 20:20

clock-img

koala

pencil-img

5539

Nič punce, vas jaz zapuščma. Je možek z službe prišel, pa grem večerjo pripravit.

Nisem vedela

clock-img

14.03.2007, 20:30

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Koala,pa dober tek.

clock-img

14.03.2007, 20:33

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Monikap,kako je bilo v nabavi?Sta vse dobila?Upam,da ti je ostalo vsaj za eno pizzo,ki jo boš jedla pri marogici.

clock-img

14.03.2007, 20:38

clock-img

monikap

pencil-img

701

Mater ste bile pridne sem kar nekaj časa potrebovala da sem vse prebrala.
Koala eno kravico k meni pošlji ker tu v bližini nimam nobene samo ovce te pa neve če bi stale pri miru da bi se jaz pod nje metala,in še zize bi mogla najti.
Mojca vitrino sem kupla in se evrov znebila.Ja za pizzo še je ostalo dovolj.

clock-img

14.03.2007, 20:40

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Punce jaz vam sporočam,da mi je za danes dovolj čvekanja.Računalnik prepustim svojemu user posted image ,jaz pa pred tv in v posteljo na toplo.Se kaj beremo in tipakmo jutri.Pa,pa in lahko noč.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.03.2007, 20:42

clock-img

monikap

pencil-img

701

Mojca pol pa lahko noč in lepe sanjeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2007, 07:07

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Nisem jezna, jaz sem mislila, da bomo tam hrustali jagodno pizzo.
LP

lana38

clock-img

15.03.2007, 09:04

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Punce,dobro jutro!

Jaz sem trenutno v knjižnjici,kjer ob enem čakam,da se sprazni gužva v banki,medtem časom pa sem jaz na rr.Pri nas doma pa ni elektrike,ker nekaj delajo.

Vse vas lepo pozdravljam in stunfek ,če se kaj javiš mi napiši kje me boš pobrala za naš mega žur.Ne vem kaj ti je pri nas poznano,a če več za tuš ali špar pri izvozu iz avtoceste bi bilo vrjetno najbolje.Lahko pa daš drug predlog,če ti je kje drugje lažje-naš mega žur se silovito bliža.

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

15.03.2007, 09:46

clock-img

medika 13

pencil-img

607

Andreja dobro jutro, kje pa ste vse ostale? Še vedno pri jutranji user posted image ? Jaz sem jo že spila in sedaj bo treba pa še kaj naredit....

Andreja
, tudi jaz se pripeljem s Štunfkom, midve se dobiva v Arji vasi, potem pa verjetno pičiva po avtocesti za Mb, tako da po moje res najbolje, če sa kar čimbližje izvoza srečamo, seveda če se tudi Štunfek strinja! user posted image Štunfek taxi kje se skrivaš? Drugače pa jaz kar nekaj stvari poznam v Bistrici se bomo že našle, a ne?

Lep  dan vsem!

clock-img

15.03.2007, 09:54

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Andreja, ja, vem kje sta Tuš in Spar blizu izvoza. Lahko si kar izbereš enega od teh dveh in povej. Kjer želiš, tam te poberem user posted image .
Opazila sem tudi, da ne pričakujeva na isti dan ta mesec (31.3.). Kako je kaj s tvojo O? Meni je Ovul test včeraj pokazal močno črtico tako, a bo O najverjetneje danes ali jutri. No, ja toliko o tem...meni se zdi da sem že na vseh postih to povedala...hehehe.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

15.03.2007, 09:56

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Evo me :) Aha, ja v Arji vasi se dobiva Medika, seveda. Pol pa po andrejo! Moram pol mal avto spucat ker mam tolk ene šare! Se vedno sama vozim in potem mam na vseh zicih svašta robe...hehehe. Tudi moj avto bo hvalažen za tale žur user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

15.03.2007, 10:37

clock-img

PAMELA

pencil-img

131

Punce jaz se priklučim na avtocesto glih v sl. bistrici. Če katera rabi prevoz, jo lahko poberem pri npr. pri šparu - tam je ful velki parkplac.
Torej če katera rabi, naj se javi taxi Pameli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2007, 10:52

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: PAMELA

Punce jaz se priklučim na avtocesto glih v sl. bistrici. Če katera rabi prevoz, jo lahko poberem pri npr. pri šparu - tam je ful velki parkplac.
Torej če katera rabi, naj se javi taxi Pameli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh ste hecne vidim,da resno komaj čakate naš mega žur.pamela taxi bi pispela do M.sobote da pobreš mene in monikoap???

clock-img

15.03.2007, 10:56

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

stunfek ja,potem je najbolj pametno kar pri sparu,pri avtocesti,sam kako pa se bomo prepoznale,pa uro približno mi še povej.

PAMELA No,ti pa si lahk moja rezerva user posted image user posted image ,ziher je ziher,nikoli ne veš in hvala za ponudbo.

clock-img

15.03.2007, 11:03

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

stunfek ja,potem je najbolj pametno kar pri sparu,pri avtocesti,sam kako pa se bomo prepoznale,pa uro približno mi še povej.

PAMELA No,ti pa si lahk moja rezerva user posted image user posted image ,ziher je ziher,nikoli ne veš in hvala za ponudbo.

Andreja,pamela bo tvoje rezerva z domov peljati,upam,da bo z nami do jutra žurala in nato te bo zapeljala domov.

clock-img

15.03.2007, 11:05

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

medika13 a ti si prav iz velenja.Iz Velenjaja je moja mami,pa jaz sem z sinom neki časa tam živela in imam ful lepe spomine od tam.
stunfek ja,moja O,bi naj bila tudi v kratkem,nisem pa sigurna,ker ne vem kako bo,ko sem po pol leta prvič brez klomifenA,upam,da bo sploh še prišlo do O.

clock-img

15.03.2007, 11:08

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

ja,tud rezerva za domov je lahk,če seveda ne bo prehitra user posted image  in če se stinja .

clock-img

15.03.2007, 11:12

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

ja,tud rezerva za domov je lahk,če seveda ne bo prehitra user posted image  in če se stinja .

Cel cirkus smo naredile no.Ej moja rit spet ni najboljša odločam se ali bom šla k zdravniku danes ali raje jutri,ker so jutri nujni in bi prej prišla na vrsto.

clock-img

15.03.2007, 11:17

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

mojca,če ti tvoja rita še  kar nagaja,res več ne čakaj in obljubi,da če ne danes pa jutri res greš k dohtarci,sedaj je pa čas,da se tvoji riti pomaga.

clock-img

15.03.2007, 11:18

clock-img

medika 13

pencil-img

607

medika13 a ti si prav iz velenja.Iz Velenjaja je moja mami,pa jaz sem z sinom neki časa tam živela in imam ful lepe spomine od tam.
stunfek ja,moja O,bi naj bila tudi v kratkem,nisem pa sigurna,ker ne vem kako bo,ko sem po pol leta prvič brez klomifenA,upam,da bo sploh še prišlo do O.

Ja Andreja prav iz Velenja, no bova lahko malo tvoje spomine obujale....ko pa prideš naslednjič v Velenje prideš še pa k meni na kavo . A prav?

Andreja  in Štunfek smo pa na istem, tud moja O naj bi bila v tem tednu. Smo že sedaj cele noči pridni user posted image , da bo ta mesec 100% ratalo.

clock-img

15.03.2007, 11:20

clock-img

medika 13

pencil-img

607

Mojca boga tale tvoja rit, pel jo že dohtrčku pokazat, da jo bo do žura pozdravil user posted image user posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem