cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Katera bo z mano tekla novi krog!

clock-img

19.03.2007, 14:13

clock-img

florita

pencil-img

331

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  punce jaz v soboto delam in še ena sodelavka je zbolela, tako da ne vem kaj bom......

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

clock-img

19.03.2007, 14:15

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: florita

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  punce jaz v soboto delam in še ena sodelavka je zbolela, tako da ne vem kaj bom......

Ej,florita kok pa dolgo delaš?Ej ne me razžalostit no.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

19.03.2007, 14:38

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Saj ne mislim, da bo tale sneg na cesti do sobote. Ampak če bo v soboto isto, potem je problem tu.
LP

lana38

clock-img

19.03.2007, 14:43

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Saj ne mislim, da bo tale sneg na cesti do sobote. Ampak če bo v soboto isto, potem je problem tu.
LP

Eh,kje pa lana danes in jutri bo takle šmarn letel dol pol bo pa ok boš videla,drži pesti,velja?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

19.03.2007, 16:06

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Mi smo že presegli 10 cm snega! Čas, da izbrskam lopato za kidat, da bo lahko mož parkiral, ko se vrne z Ljubljane!
Tole pa je šok, če mene vprašaš...no, sam vprašal me pa res ni noben...hihihi.
V sredo je že izboljšanje napovedano. Seveda, prvi pomladni dan je v sredo in mojih 34 pomladi user posted image .

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

19.03.2007, 16:44

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Stunfek,a tolk mate vi že snega.Pri nas še vedno sneži vendar se sproti topi tale snegec.

clock-img

19.03.2007, 17:25

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Hojla
Pri nas še tudi sneži,a se tudi pridno topi.user posted image
Komaj čakam,da pride pomlad.....

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

19.03.2007, 17:27

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Hojla
Pri nas še tudi sneži,a se tudi pridno topi.user posted image
Komaj čakam,da pride pomlad.....

Jaz tudi,jaz tudi pa soboto pa naš mega žur hura.

clock-img

19.03.2007, 17:33

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Sem že skidala. Na strehi avtomobila je bila 15 cm snežna odeja. Še vedno sneži k pri norcih. Sem morala skidat, da bo lahko mož zapeljal na dvorišče, ko pride pozno zvečer iz Ljubljane. Tudi svojega sem očedila snega in ga zapeljala pod streho, da ga ne bom zjutraj spet odkopavala.  :) Pri nas je pa tale sneg resno zastavil! user posted image

Stunfek

clock-img

19.03.2007, 17:34

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Stunfek,tega snega več ne bo.Pri nas sneži ko noro vendar se kar sproti topi.

clock-img

19.03.2007, 17:43

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Še en zasnežen pozdravček, pada kot za stavo!!!Mojca, tudi mene ne bo v sneguuser posted image ,hecam se, le Mojco moram malo podražit!!!Sem šla gledat vremensko napoved, ne bo sile,danes in jutri še sneg....saj ga imam rada, a boge rožce, no!!,sreda,četrtek zjutraj še minus..-1,-2,čez dan kar okrog +10,petek in sobota pa tud zjutraj že +1,čez dan okrog +10,tako da ne bo sileuser posted image ...ne bo treba na vlak!!!!

Monikap,moj roj.dan je letos že mimo...januarja je že bil, zdaj sem bila pri sosedih, sinček 6let, očka 29let..to smo praznovali, kar do 3h zjutrajuser posted image user posted image ,
Stunfekuser posted image  za Anuško in učke!!!

clock-img

19.03.2007, 17:44

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Pri nas se pa nič ne topi. Gre kot noro, pa vse polno ga je za gaziti.
LP

lana38

clock-img

19.03.2007, 17:46

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Citrončica,da ti kje ne boš tepena  od mene na žuru he,he se tudi jaz hecam.Če vam rečem lepo snega več v soboto ne bo.

clock-img

19.03.2007, 17:46

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Tud jaz grem kidat,tud tukaj se ne topi,kar ostaja....bo pa rekreacijauser posted image

clock-img

19.03.2007, 17:47

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pri nas se pa nič ne topi. Gre kot noro, pa vse polno ga je za gaziti.
LP

Eh,daj lana no saj se bo jutri stopil ceste bodo v glavenm čiste do sobote v najslabšem primeru pa pridem po vaju jaz korenjak velja?

clock-img

19.03.2007, 17:48

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Ja,tale sneg pa nam že ne bo pokvaril našega mega žura.
Punce,jaz sem že zeloooo nestrpna,da vas spoznam.
stunfek povej ob kolkih te naj čakam v soboto pred šparom,pa kako se bova prepoznali,a naj imam plakat z napisom-NAŠ MEGA ŽUR ,ali je možna manj opazna varijanta user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

19.03.2007, 17:50

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Ja,tale sneg pa nam že ne bo pokvaril našega mega žura.
Punce,jaz sem že zeloooo nestrpna,da vas spoznam.
stunfek povej ob kolkih te naj čakam v soboto pred šparom,pa kako se bova prepoznali,a naj imam plakat z napisom-NAŠ MEGA ŽUR ,ali je možna manj opazna varijanta user posted image user posted image user posted image

Ej točno se strinjam pa če se prisankamo pridemo,kajne?

clock-img

19.03.2007, 17:51

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Še vedno se lahko tudi nove punce prijavite nič ni pozno za naš mega žur,še mam tri mesta v avtu iz M.Sobota lahko vas poberem.

clock-img

19.03.2007, 17:52

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

V petek še zadnjič naredim naš seznam in potem bo dokončno,velja.Vljudno vabljene tudi nove še zraven.

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 19.3.2007 17:53:14 >

clock-img

19.03.2007, 17:56

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Andreja. Pridem ob 14ih pred Spar. Se ti zdi prezgodaj? Malo za rezervo, da bova bolj na izi vozili. Imam moder ford karavan. Tak vpadljivo moder user posted image . Če bom pa še zunaj avta stala imam čisto kratke rjave lase in očala. Na zs ti bom poslala svoj mobi, ti pa meni daj tvojega v primeru, da se bova kot slepi kuri zgrešili :)

Stunfek

clock-img

19.03.2007, 18:00

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pamela,jaz in mokiap se najdemo že pred baumxsom okrog dvhe da pol ltimo me lepo v pizzerijo tam nekaj zrihtamo in nato bomo tudi me malo perd 14.45 pred baumaxsom vas čakale.Nebo moder fiat brava 5.vratni mam pa jaz in gor na zadnji šipi za špoferjem nalepko oriflame in senčnike z napisom o,velja?

clock-img

19.03.2007, 18:01

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Še vedno se lahko tudi nove punce prijavite nič ni pozno za naš mega žur,še mam tri mesta v avtu iz M.Sobota lahko vas poberem.

clock-img

19.03.2007, 18:05

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Andreja2000,ti poznaš moj avto torej me boš z lahkoto našla skupaj z stunfekom,kajne?
Ja v skrajni sili bo ena izmed nas treh držala en balonček v rokah,da bomo bolj opazne velja.Stale bomo pa na parkirušči kjer je Hardi,Toxo v tisti coni velja?

clock-img

19.03.2007, 18:06

clock-img

lana38

pencil-img

6327

A je velika gužva tak čas v soboto pred Baumaxom? Tiste, ki ste večkrat tam, če kaj veste. Je kar veliko parkirišče, če bi ga bilo treba prehoditi in vas iskati.
Če pa stoji samo tu in tam kak avto, potem pa takoj vidiš, kar iščeš.user posted image
LP

lana38

clock-img

19.03.2007, 18:13

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

A je velika gužva tak čas v soboto pred Baumaxom? Tiste, ki ste večkrat tam, če kaj veste. Je kar veliko parkirišče, če bi ga bilo treba prehoditi in vas iskati.
Če pa stoji samo tu in tam kak avto, potem pa takoj vidiš, kar iščeš.user posted image
LP

To bo takoj preko baumaxsa kjer boš videla napis Hardi tam bomo me stale,velja?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem