writing-img

RE: Katera bo z mano tekla novi krog!

clock-img

21.03.2007, 18:40

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Ja,zakaj ti pa to ne paše? Se ne voziš rada z gondolo?user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

21.03.2007, 18:45

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Ja,zakaj ti pa to ne paše? Se ne voziš rada z gondolo?user posted image

Najbolj rada ne.P amislim,da boma le za prvi maj izbrala zjutraj doma injekcijo,nato pot do pohorja in zvečer lepo domov.Bo tudi dovolj izlet in sprememba okolja pa bo,kajne?IN če mi bo dobro delo še po vstavitvi zarodkov za dva dni tja gor,da se naužijem svežega zrakeca.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

21.03.2007, 18:49

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

No,seveda,tudi enodnevni izleti so superca,pa mogoče res gresta po vstavitvi tvojih pikic mal v naravo in pohorsko idilo.user posted image

clock-img

21.03.2007, 19:16

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Andreja2000!

Kje so ostale najine čvekice???

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

21.03.2007, 19:24

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Vidiš,Mojca to pa je dobro vprašanje-tudi mene zanimauser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2007, 19:40

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Vidiš,Mojca to pa je dobro vprašanje-tudi mene zanimauser posted image user posted image user posted image

Ja,Andreja nimajo tolk časa kot midve,da sma celi dan doma.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim,da je naša citrončica na netu mogoče se nama pridruži na večerni kavici???

Punce bolj se bliža naš mega manj ste zgovorne.

clock-img

21.03.2007, 19:41

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Ena čveka je že tukaj!!Na vrat na nos sem šobala v Kranj...h frizerki, sem imela že 1cm narastka,sivegauser posted image ,pa sem prej poklicala, pa pravi pridi takoj,pa sem šla in zdaj sem že doma...tolk od mojega popoldneva,je pa pasalo!!user posted image

clock-img

21.03.2007, 19:44

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Citrončica nova frizura fino za naš mega žur,kajne?

clock-img

21.03.2007, 19:46

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Ne,ista frizura, Mojca,pa čisto redno barvanje,nič posebnega,žaluser posted image user posted image
To mi pripada vsak mesec približno,ko se zasvetijo sivčki,pa črne lase....ne maram tega!!

clock-img

21.03.2007, 19:49

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Ne,ista frizura, Mojca,pa čisto redno barvanje,nič posebnega,žaluser posted image user posted image
To mi pripada vsak mesec približno,ko se zasvetijo sivčki,pa črne lase....ne maram tega!!

Aha cool.KO se meni sivčki začnejo videti pa brž na pramene.

clock-img

21.03.2007, 19:53

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Ja,vidiš,vsak po svoje,jaz sem mela srečo,ko sem šla takoj,obe sva imeli čas,sicer bi drug teden šla....
Kje pa je zdaj vse vaše navdušenje za sobotouser posted image Jaz sem zdaj prazen taxistuser posted image user posted image ,pa upam, da bova s Florito drugič nadoknadileuser posted image ,tako da pridem sama...bom pa pela celo pot!!user posted image

clock-img

21.03.2007, 19:57

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ja,vidiš,vsak po svoje,jaz sem mela srečo,ko sem šla takoj,obe sva imeli čas,sicer bi drug teden šla....
Kje pa je zdaj vse vaše navdušenje za sobotouser posted image Jaz sem zdaj prazen taxistuser posted image user posted image ,pa upam, da bova s Florito drugič nadoknadileuser posted image ,tako da pridem sama...bom pa pela celo pot!!user posted image

Ma ja vse so nekam pobegnila.Ena ma rojstni dan,monikap ma sigurno slabi dan,puhica13 sploh ni javila 100% udeležbe,niti marina ne,niti raho ne,andrejo2000 so vrgli dol iz računalnika,koale tudi ni mogoče je že njeni dragi doma,stunfek je v slaščičarni na tortici praznuje rojstni dan,medika13 mogoče izbira recept za mufline,pamela pa doma niti dostopa še do neta le midve dve vstrajama do konca,kajne?

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 21.3.2007 19:58:27 >

clock-img

21.03.2007, 20:00

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Zdaj so kazali 8.mesecev starega dojenčka,ki tehta že 25kg.

clock-img

21.03.2007, 20:00

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Ja,izgleda,res....joj,Mojca,imaš nas pa vse pod kontrolo,točno kaj katera dela,kje jeuser posted image user posted image ,si naš pravi rr detektiv!!user posted image

clock-img

21.03.2007, 20:01

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ja,izgleda,res....joj,Mojca,imaš nas pa vse pod kontrolo,točno kaj katera dela,kje jeuser posted image user posted image ,si naš pravi rr detektiv!!user posted image

Točno in mega žur organizator.Kmalu več ne boma sami kajti koala je na netu,hura za našo koalo.

clock-img

21.03.2007, 20:03

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

No,fino,pride še družba...jaz tud ne vem, kako dolgo bom šeuser posted image ,pa jutri bo doooolg dan, sestanek po službi...najbrž do večerauser posted image

clock-img

21.03.2007, 20:05

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

V petek pa razgovor,kajne?In nato peka peciva hura,hura.Koala kje si???

clock-img

21.03.2007, 20:06

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Ja,če bo vse po planu,potem točno tako,le za pop še ne vemuser posted image ,raje bi pekla.......sem zdaj probala m,sn...meni dela!!user posted image

clock-img

21.03.2007, 20:07

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Ja,če bo vse po planu,potem točno tako,le za pop še ne vemuser posted image ,raje bi pekla.......sem zdaj probala MSN...meni dela!!user posted image

škratki,škratkiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2007, 20:09

clock-img

koala

pencil-img

5539

Berem kaj vse ste napisale odkar me ni bilo.
Evo večerna kava in čajček.
In mojca, malček ti nagajajo tvoji detektivski čuti, jaz še kar samevam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

21.03.2007, 20:12

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Windows life msn še vdno ne dela,pa kaj je tole no'Punce jutri mi boste pomagale novega naložiti različico 7,5 kajti tale ne dela.

O koala še vedno sama,ruski čaj mam danes zate nič sadnega ali lipovega he,he.

clock-img

21.03.2007, 20:17

clock-img

koala

pencil-img

5539

Hvala, sicer sem čajeljubec, ampak ruskega pa lahko sama piješ. Bljek, ta mi pa je ogaben.

clock-img

21.03.2007, 20:22

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Hvala, sicer sem čajeljubec, ampak ruskega pa lahko sama piješ. Bljek, ta mi pa je ogaben.

Bljek tudi meni je ful ogaben.Upam,da te nisem užalila da sem ti ruskega ponudila.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.03.2007, 20:25

clock-img

monikap

pencil-img

701

Večer punce jaz bi pa kavico s smetano a bi mi jo katera skuhala prosim.user posted image

clock-img

21.03.2007, 20:26

clock-img

koala

pencil-img

5539

Ne mojca, saj sem se hecala, samo so bili prsti prehitri, da bi smeškote prilepla.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem