cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Katera bo z mano tekla novi krog!

clock-img

23.03.2007, 08:57

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Mojca,hvala,hvala za klic in pomoč,
sem našla in ti odgovorim....

clock-img

23.03.2007, 08:59

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Mojca,hvala,hvala za klic in pomoč,
sem našla in ti odgovorim....

Ha,ha saj se boste jutri vse revanžirale za mojo pomoč ni kaj rada pomagam le če vem.
Ja sedaj sem juhico pojedla sedaj pa na juriš na delo.Le še 149.postov nam manjka do 2000 hura.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

23.03.2007, 09:05

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Ja,čvekice,2000user posted image ,pa smo upale,da do 1000 res pridemo,zdaj pa čvekamo.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2007, 09:11

clock-img

Anonimen

Punce, moram se vam opravičiti, predvsem Mojci9000, ker se v soboto ne morem udeležiti srečanja. Malček mi je zboleluser posted image  in res hočem biti z njim.

clock-img

23.03.2007, 09:11

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Sem ti nazaj pisala.Ja punce skoraj na 2000 smo bomo mega žur v kratkem ponovile za vsakih 1000 postov smo se zmenile,kajne?Sedaj pa veselo na delo.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

23.03.2007, 09:12

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: raho

Punce, moram se vam opravičiti, predvsem Mojci9000, ker se v soboto ne morem udeležiti srečanja. Malček mi je zboleluser posted image  in res hočem biti z njim.

Raho ja ni kaj hvala,da si nam javila in naj tvoj malček čimprej ozdravi.Se pa vidimi enkrat po mega žuru v najinem kraju,velja?

clock-img

23.03.2007, 09:23

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Raho,naj mali čimprej ozdraviuser posted image user posted image user posted image ...kaj mu pa je??

clock-img

23.03.2007, 09:55

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pa kaj čvekice resno že vse pečete???Jaz sem sedaj počistila in sedaj čakam da bom mela malico in nato grem tudi jaz pečt pa kuhat.

clock-img

23.03.2007, 09:58

clock-img

Anonimen

KLasična viroza s temperaturo. Bili smo na obisku, pa je od kolegov tamala nekaj šmrkala in evo - dobili smo tudi mi. user posted image

clock-img

23.03.2007, 10:00

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

V takem vremenu se niti ne čudim jaz teh viroz,kriza naj se čimprej pozdravi.

clock-img

23.03.2007, 10:16

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Andreja2000,upam nas že bereš iz svojega računalnika.Se že kaj veseliš za jutri?Hura jaz zelo,zelo.Kako je kaj ona mamica,ki se včeraj o njej poročala?Upam,da se je že zbudila iz kome in,d bo z njo vse kot mora biti.

clock-img

23.03.2007, 10:19

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

raho ojoj,a tvoj sonček je zbolel,želim mu hitro okrevanje in bolani otroci res potreuje ob sebi mamico,se pa bomo videli ob kaki drugi priliki,a ne!
mojca9000 jaz kar ne morem verjeti,da se jutri vidimo,ma šment kako mi leti čas.Se že veselim....
user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

23.03.2007, 10:23

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Mojca,moj računalnik,če bo vse po sreči,bi naj deloval zvečer.
Ja,mamica se je zbudila in odločajo se,da jo bodo premestili v Mb ,potrebna bo še ena operacija,kakšen bo izid te nesreče,pa bo pokazal čas.

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

23.03.2007, 10:43

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

O,sem vesela,da se je mamica zbudila držimo pesti za naprej.

LP mojcauser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2007, 11:07

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Meni pa kaže puščica,da mam zs pa nikjer nič ne vidim,je čisto aut tale novi rr???

clock-img

23.03.2007, 12:56

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Punce,kje ste vse?Kam ste se potuhnile?Medika13 in vse ostale slaščičarke kako kaj napredujete z peko peciva?Jaz mam pečene že orehove in vanili rogljičke,sedaj grem še eno rundo orehovih kotalit v sladkorju v prahu,...Nato me čaka kosilo eno uro počitka vodoravno in nato proti večeru,še pito od jogurta naredim.

clock-img

23.03.2007, 13:02

clock-img

medika 13

pencil-img

607

user posted image kaj so naredili iz našega rr, sem zdajle porabla pol ure da sem se sploh lahko prijavla, no uspelo user posted image Rabla sem pa tud še dodatne pol ure da sem vse prebrala. BRAVO ČVEKICE user posted image user posted image user posted image , pa smo mislile, da je 2000 postov preveč za nas user posted image . Mi bi s skupnimi močmi še Monte Everest osvojile!!!

Komaj čakam SOBOTO - to je že jutri  user posted image user posted image user posted image .

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

clock-img

23.03.2007, 13:04

clock-img

medika 13

pencil-img

607

Evo mene Mojca. user posted image Jaz nič ne pečem, a bi mogla user posted image . Ne ne saj se sam hecam. Sam jaz bom mafine pekla jutri zjutraj, da prinešem čisto sveže, še malo tople user posted image .

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

clock-img

23.03.2007, 13:08

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Evo mene Mojca. user posted image Jaz nič ne pečem, a bi mogla user posted image . Ne ne saj se sam hecam. Sam jaz bom mafine pekla jutri zjutraj, da prinešem čisto sveže, še malo tople user posted image .

U,sem se že postrašila,da sem te z kero slaščičarko zamenjala,da si napisala da nič ne pečeš???Ja punce,jaz mislim da bomo danes 2000 prigurale.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2007, 13:09

clock-img

medika 13

pencil-img

607

Mojca kaj če bi mi ti kakšen rogliček že danes poslala. Taaaako dišijo. user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

clock-img

23.03.2007, 13:10

clock-img

PAMELA

pencil-img

131

Tako punce, to je danes moj zadnjo post, saj odhajam od PC-ja. Se vidimo torej jutri.
Jaz nisem preveč za peko, bom pa iztrošila svoja pljuča, da napihnem balone za naš mega žuruser posted image

clock-img

23.03.2007, 13:12

clock-img

medika 13

pencil-img

607

Pamela se vidimo jutri, komaj čakam, da se vse rrjevke srečamo user posted image user posted image user posted image .

12.12.2008

clock-img

23.03.2007, 13:12

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: PAMELA

Tako punce, to je danes moj zadnjo post, saj odhajam od PC-ja. Se vidimo torej jutri.
Jaz nisem preveč za peko, bom pa iztrošila svoja pljuča, da napihnem balone za naš mega žuruser posted image

Pamela,jutri lepo potuj,dobro balone napihni in na vrvice zveži pa škarj ne pozabi,velja.Torej Pamela jutri ob 1.30 pred hardijem in baumxsom,maloprej pa pokliči na moj mobi.

clock-img

23.03.2007, 13:13

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Mojca kaj če bi mi ti kakšen rogliček že danes poslala. Taaaako dišijo. user posted image user posted image user posted image

Mjami,mjami kot v mojem stanovanju diši.Se vam kaj lušta???

clock-img

23.03.2007, 13:18

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Kaj še kateri kaže non stop,da ima sporočila in jih v resnici nima,kot meni???

Medika13 poglej zasebno imaš od mene?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem