IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
tak mi gre na zivce, ko v SLO rastejo bajte sam v visino, pa mladi na vrh.. jaja, na zacetku je vse super in fajn .
skoda zivcev!!
Veš, nimamo vsi toliko denarja, da bi si kar bajte kupovali. Men gre recimo na živce da nekateri to pozabljate. Verjemi mi, da bi sigurno živel v svoji bajti, če bi lahko.
uh, kalbo, jaz pa res sploh nimam denarja. ker je mark se mali, sem se odlocla, da bom zato se malce doma (kljub diplomi) in prejemam 199 evrov mesecno!!zivimo na nizozemskem in smo se odlocili, da imamo bajto v najemu, ker so kle obupno drage, sploh v centru NL in folk jih odplacuje celo zivljenje. bajte, zavarovanja, avti- drago za dol past!
nisem neka afna, ki je kao polna dnara in tk puhlo razmislja, sem na vasi gor rasla in mela sobo skupaj s sestro! samo res mi je hudo, da je tako v SLO. Mladi na podstresja, seveda zena za snaho, obratno zelo redko.
zaradi stanovanjskega problema smo ziveli 15 mesecev pri tasci na podstresju vsi 3je v eni sobici. sam so stari vedli, da to ni normalno in smo skupaj hodili na oglede his...
lp