IZVIRNO SPOROČILO: lenika
A se je tako težko nekam zapeljat in ustavit?
Sploh ne gre za to. Drugače pa pazite ljudje. Dobila sem pošto - kroži po Sloveniji - samo ne znam tole notri dat, da bi videli, koliko parov slikajo v avtomobilu, gozdu, ob rekah, na robu koruznega polja .... in potem to dajo javno na internet - in obrazi so marsikje jasni. Če bi se videli, bi se prepoznali in bi jih prepoznali tisti, ki jih poznajo. Pa še policija ti kar lepo kazen zaračuna, če te dobi. Torej se ni za igrat. Avto je še posebej markantna stvar (pa še trese se).
Mimogrede - včeraj sem malo surfala po netu in zajadrala tudi na Sloveniasex forum, kjer je bila podobna tema: "A je že kdo kdaj masturbiral med vožnjo?" Zanimivo, večinoma se ne sami, ogromno pa jih ima izkušnjo, da jih je sopotnica oralno zadovoljevala - tako da to sploh ni redek pojav, vendar večinoma ne gredo do konca in to počnejo skoraj izključno na avtocesti ....
Tale odgovor mi je bil zanimiv med mnogimi drugimi:
Že večkrat. Tud ko je draga polek; rada opazuje ker jo zlo rajca. Sploh če sm v kombiju se da pri rdeči luči v križišču fajn končat. Pri fafanju med vožnjo me pa skos skrbi, kva če pride do nepredvidene situacije (karambola...) in ji po nesreč zobe skup stisne zarad udarca