Tako da vse misli šc, šs stran, pa vklopte
Zunaj je sonček, izkoritite ga
se samo podpišem
TanjaS-nimamo težav pri tretjem cepljenju, ker sploh ni bil cepljen, ker je malo pokašljeval in malo je imel nosek poln. Smo naročeni na drug termin. Če pa pri vaju ni bilo reakcije prvi dvakrat, potem tudi po moje ne bo tretjič. Čeprav nekateri trdijo, da je tretje cepljenje ravno najslabše. Ampak upajmo na najbojše, kaj?
moj_moj - pridejo tudi takšni dnevi, ko je malo težje. Tudi Leo je včeraj in danes malo bolj tečkan. Res ne vem kaj mu je, mogoče spet zobki???!!! Izbori si kakšne tri urce čez dan pa naj gre ati z njim na sprehod, ti pa poskušaj zaspati. Ja vem, lahko je reči, težje izpeljati. PREVERJENO!
Kavč pa sva kupila že kar nekaj pred

. Sem že tudi pomislila na razne packarije in čokolade pa sem si rekla, da packe na sedežni niso največja katastrofa in se za tako postransko stvar ne bom sekirala. Se že psihično pripravljam na razturavanje stanovanja

, ker do zdaj je res bilo skoraj vse bolj kot ne nedotaknjeno. Pa kaj čmo

, tudi to mora biti.
london_paris - je tudi pri nas tako. Ati dela zelo dosti, venkrat na teden pa še zvečer na košarko (zdaj pa tudi jaz na odbojko) in sva že tudi midva razčistila. Sem mu malo na čustva zaigrala, kako dojenčki potrebujejo atije, ker je to res druga dimenzija kot pa mami (kar je mimogrede tudi res), če ne vidi kako se ga razveseli, itd ... Pa je resnično vžgalo! Saj ne da prej ni nič naredil, ampak zdaj še več. Ga previje, kopa in hrani, kadar poskuša GH. Tak, da je zdaj prdkan

. So pa moški res pravi otroci, ne bo mi nikoli jasno kako to in zakaj pri hudiču toliko sprašujejo in si nič ne zapomnijo

. No, to smo pa že tudi prej vedele ...
Naja3 - Saj Lea še tudi prekucava, da je joj. Včasih malo posedi, potem pade na levo, pa na desno in naprej. Ampak v tem pa tudi uživa. Mene pa je kar malo strah, ko vidim kako
naprej se nagne. Upam, da ne more biti s tem kaj narobe, ali pač?! Ko greva ven, mu jaz dam kar hip kašico, doma pa je doma pripravljene. Sem se malo zafrknila, jih ima raje, kot pa moje mojstrovine

. Doma pripravljene kašice pa spakiran v mini plastične posodice. Potem pa to in žličko v Aventovo termo torbico, tako da se na vročini ne spajsa.
No pa sta si res podobna, daj Vilma prilepi kakšno fotko Dominika, da ga še malo jaz občudujem.
< Sporočilo je popravil severnica77 -- 31.5.2007 14:17:12 >