IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
Drugače pa sem se sprijaznila, da naš fantič sodi med tiste, ki bolj malo spijo. Hvala bogu, vsaj ponoči spi. Ampk ne več kot tri ure skupaj!
Čez dan pa spi samo v vozičku. Torej če je slabo vreme, sem v riti.
Dominik je verjetno en redkih dojenčkov, ki ne spi po hranjenju, po kopanju in po vožnji v avtomobilu. V soboto smo šli v LJ na rojstni dan in po 40 minutah v avtu še ni spal
Ma kje, še na praznovanju je bil po tem dve uri pokonci
Tudi ko ga skopamo, ga to tako aktivira, da še tri ure maha z rokami in nogami. Po hranjenju pa si vzame počitek do prvega kupčka, potem pa spet akcija.
Dobrodošla v klub nespečih dojenčkov

; pri nas je enako kot pri vas, razen z razliko, da Kaja v avtu zaspi; se pa zadnje čase dogaja, ko vozičkamo da moram strehico od vozička odgrnit, ker noče spat in raje gleda ven, zaenkrat še bolj v nebo in drevesa. Ja, ja, tako je tole. Pestro.
No, jaz sem si pa dons privošla frizerja-končno

; sem mela že celo avtocesto narastka na glavi. Ampak sem se bubmar neumni zmenila za ob 14.00 uri ko je najlepše vreme in sonček; mater sem smotana (smeškoti ne delajo). No, bomo pa jutri sigurno vse notri prinesli, pa cel tedn bo spet lepo vreme.
Za vikend pa z možem planirava smučanje; da bi eno dopoldansko usekala; upam, da nama uspe.
Kar se tistega stolčka tiče Fruru; kaj pa vem no, men se zdi nekak "labav" al kako bi se izrazla; po mojem je triptrap čisto ok, al pa tisti plastični stoli za otročke, ki imajo še mizico spredaj in se lahko otrok tudi igra npr. No, če imate prostorsko stisko bi bilo morda res pametno za razmislit. Najbolje je, če se še malo pozanimaš.
Punce, kdaj se bomo pa prvič srečale z našimi sončki??
Midve s Kajo sva že ful neučakane.
lp
Ženkica