IZVIRNO SPOROČILO: Vilma
... Imam srečo, da nosečnosti kar dobro prenašam
Ej R1ta kdaj bo članek v super mami?
jaz sem jo že prelistala, pa ga nisem našla?!? A so ga spet prestavili? Izhaja... prejšnjo nedeljo je že bila.
Sicer pa je drugo najvišje slovensko mesto po nadmorski višini in se verejtno tudi to pozna.
to mi pa ne bi na kraj pameti padlo. Je res? Pa že. Zato pa je tolk mrzlo, če ste kmalu za kredarico

Jutri si bom šla malo nadmorske višine pogledat, za osvežitev.... mogoče se celo pripeljem na izlet v bližino PO,ampak dokler smo radodarni rotarijanci, nobene ne vabim na kavo.
TanjaS - si se pa ti potrudila, da je bil dan malo special. Kitajska in to.

Ravno tako si lahko Kaja ta dan zapomni kot lepega, tudi, če ni bil po tvojih idelaih. No, niti ne idelaih. Realnih pričakovanjih. Jaz se spomnim, kje smo bili in da smo sedeli v krogu in jedlo TORTO. Evo, take stvari si zapomnim
Bravo za Tijino samo-uspavanje

in za Dominikovega medveda
Glej, če imaš tak baby-phone, da lahko dvosmerno komuniciraš, lahko ta medved še oponaša mamico

Ti lepo v postelji malo brundaš in bo res mislil, da se ti oglašaš
Povej jutri, če je medved palil. Mogoče bi morala poskusit z zmajčkom, ko si iz tega konca
Ožbej - je kaj bolje?
Sem si šla na blog pogledat: dobro, ni dobro... znano mi je. Mamici, ki se bo nekaj naslendjih dni posvečala samo Ožbeju, želim veliko atomov moči. Jaz sem tako goljufala, da sem parkrat na dan pomila šalčke, flaške, žličke, moje posode pa sem kar na kup zlagala in če sem slučajno utegnila, sem pomila še kaj od nenujnega.
Res, da sem bila sama, mi je bilo še malo težje, ampak mi je pa bilo tudi prav smešno, ko sem razmišljala, kako naj se obrnem, da se ne bom preveč utrudila.
A ve tudi kršite svoje "mišljenje"?
meni je bilo vedno grdo, ko so bile omare ipd polimane z nalepkami, in to po možnosti kakšnimi brezveznimi, reklamnimi, kakšna firma Gorenje na otroški omari ipd.
Ja, no ja, Njec je za 8m dobil 3 nalepke na Antilopa. Zih mi bo žal. Če bi mi to drug naredil, bi pop...
Tako pa ima zajčka, metuljčka in pikapolonico. Mami pa pospravlejno mizo
A se vaši otroci zavedajo, kaj gledajo?
Knjigice gredo pri nas še vedno samo v usta, mogoče sem zadnja 2 tedna opazila rahlo spremembo na bolje. In danes se jekončno zasmejal medvedkom, ki so na kuhinjskem srvetu. Prej,kot da jih ni. Pa tako lepi so, otroški...
Kot sem že Naji napisala:
želim vam mirno noč in naj vas vaši otročki z nasmeškom zbudijo pozno v jutro...