cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: December (ke/čki) 2006

clock-img

14.09.2007, 21:45

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz sem gledala danes v h&m in c&a, pa nimajo nič pametnega. hočem pa da je bunda v kompletu s sp delom kombinezončka, da ne bom 2x kupovala. Pa da je uporabno, lepo in toplo user posted image user posted image - v glavnem nemogoče user posted image user posted image user posted image

Frufru, idi pogledat, da ti poslikam točno tisto kar hočeš.

clock-img

14.09.2007, 22:10

clock-img

TanjaS

pencil-img

463

Jaz imam tak set od Jessice pa dobr naredi pa še najmanj en teden drži user posted image user posted image user posted image

L_P lahko prideš na inštrukcije user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

clock-img

14.09.2007, 22:12

clock-img

TanjaS

pencil-img

463

user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj sem ena kura.
To ni bilo mišljeno za tu

Prav mi je, kaj pa na dveh temah čvekamuser posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

clock-img

14.09.2007, 22:18

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal si  zgrešila, pa ni panike user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 22:24

clock-img

pika30

pencil-img

1150

L_P jaz sem bila tam od 5.30 do 6.30 ps te ta čas nisem videla.user posted image Je bila taka gužva da sploh ni bilo fajn gledat,ko se je folk kar prerival,jaz pa sem gledala v vozičke če bom kje Ožbeja zagledala.user posted image
Res nimajo nič pametnega,verjetno je vse taboljš že pobrano in nič ceneje ni od H&Ma.
Kupila sem 4 bodije po 2.5€.user posted image
Za Nino pa sem vse nakupila v H&Mu.
Za Ajdo sem videla tako lepe škorenčke in iste barve plašček,pa kapa in šal,kako lepoooo,upam da me bo do naslednjič počakalo.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

14.09.2007, 22:28

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Pika30, tacajt sem se že  nažirala pri kitajcu user posted image user posted image user posted image

Ampak tisti bodyi so pa res u džabe...pa kvalitetni delujejo? in imajo št.92user posted image

clock-img

14.09.2007, 22:34

clock-img

TanjaS

pencil-img

463

user posted image user posted image user posted image  Jat bi tud mal v C&A brskala.

Sem bla dons v H&M pa so mel tko cortkane stvari za punčke, za fantke pa še vedno tiste smrti pa vse neki črtasto. Edino Disney program mi je še kokr tok všeč.

Pol sem pa v Okaidiju zapravljala user posted image user posted image user posted image user posted image . Se je poznalo pri računu user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 22:37

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Danes se mi sicer ne da, lahko vam pa jutri malo poslikam, kako sem skombinirala H&M z robo iz Anglije...da je malo drugače.

clock-img

14.09.2007, 22:40

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Ja L_P, daj poslikaj,user posted image  ti si modni guru, najdeš same fletne stvari

clock-img

14.09.2007, 22:42

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

btw, a se pri vas user posted image tut tako neradi oblačijo?

clock-img

14.09.2007, 22:43

clock-img

TanjaS

pencil-img

463

Pol se nam bodo pa sline cedile, pa bomo hotle ponavljat, sam roba iz Anglije bo manjkala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L_P ti kar poslikaj, da vidimo... A prideta vidva v ZOO?

clock-img

14.09.2007, 22:44

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ne, naju ni v ZOO. Pri nam je še kar problem, tale en avtomobil....

clock-img

14.09.2007, 22:46

clock-img

TanjaS

pencil-img

463

Škoda user posted image user posted image user posted image user posted image

Oblačenje je pri nas že malo bolje, je pa obup previjanje. Že ko prideva v kopalnico točno ve, kaj ga čaka in začne cmevkati, pa nazaj se metati, pa komaj ga zadržim na previjalni, pa dere se,... Ni da bi govoril. Sem mu danes razližila, da naj bo raje vesel, da sploh hočem 5x dnevno kidat njegove plenice ne pa da se še pritožuje user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 22:46

clock-img

frufru

pencil-img

2857

L_P pri nas oblačenje ni problem, samo roke je treba s čim zamotit, je mam pa s plenico pravo mesarsko klanje, preden je namontirana na riti. Na glavi ne ostane nič, na nogah pa samo shoo-shoo copatkov še ni uspel dol zvlečt.

clock-img

14.09.2007, 22:47

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

O previjanju sploh ne bi. Jaz mu bulam raznorazne igrače v roke, da mu lahko plenico na rit inštaliram.

clock-img

14.09.2007, 22:48

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Frufru, meni je najbolj smešen, ko si vlači kapuco od jopce dol...potem pa GRRRRR, ko ne gre in tako spači obrazuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 22:53

clock-img

frufru

pencil-img

2857

L_P zakaj mi je to tako znano?user posted image
TanjaS naš na previjalni štrukle valja in brca, noge trde nardi, joške brca kot da so boksarska žoga, plenico stran vleče. user posted image

clock-img

14.09.2007, 22:54

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Kaj res noben ne renčiuser posted image user posted image user posted image - zgleda je to pri nas v družini, ker se bolj 'pasje'pišemo user posted image user posted image user posted image user posted image

r1ta, vidim te! Pa ne njuškam....

clock-img

14.09.2007, 22:56

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Babe, jaz sem obupala, grem pod tuš in spat. Upam, da sta moška bolj na svoji strani postelje...user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 22:57

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Pol smo pa mi ptičje sorte, ker naš začne vpit kot sraka, če mu kaj ne rata ali pa tako milo joka, da bi se še kamen zjokal, ko ga vidiš

clock-img

14.09.2007, 22:58

clock-img

TanjaS

pencil-img

463

L_P mirno nočko želim.

Pa veliko  prostora v postelji user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 22:59

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ajjjaaaaaaaaaa, še sam nekaaaaj; danes sem videla v H&M rozaste paške copateuser posted image user posted image , mislim, da je bila hello kitty gor narisanauser posted image Če še katera išče...

Frufru, joj, kako lepo...naš pa tak ravser.

clock-img

14.09.2007, 23:01

clock-img

TanjaS

pencil-img

463

user posted image user posted image user posted image  Le kaka sorta je pol naša. Mi smo trmasti kot mali bik, če ni po dnjegove. Je čist trd, nazaj se meče, ko je užaljen ima čist solzne oči v sekundi, se res zasmili človeku.
Danes je pogruntal, da če ima polna usta in pokaže, kako dela avto mami fajn skače user posted image user posted image user posted image . Valda, ko pa kašica in juha v njo letita user posted image user posted image user posted image user posted image  Maksu seveda blazno smešno

clock-img

14.09.2007, 23:05

clock-img

frufru

pencil-img

2857

TanjaS, midva sva bila pa danes oba od jogurta. Je ravno kihnil, in je bil jogurt na vekah, v nosu, po tleh, Lovro je pa samo čudno gledal, ko u je jogurt v oči lezel

clock-img

14.09.2007, 23:10

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

joj tale  basket je za popi....user posted image

drugače pa Nika renči ko se z našim psom igramouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem